Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Mart 03, 2023
Edgecore Networks, lider u otvorenom umrežavanju, najavio je novitete – “Core” ...
Mart 02, 2023
Predstavljamo AMD RYZEN 7000 seriju procesora podržanu sa novom AMD 3D V-Cache™ ...
Februar 07, 2023
Sa frekvencijom od 6,0 GHz, i9-13900KS je predstavlja prekretnicu u PC ...
Februar 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer sa dodatnom vrednošću, dobavljač IT ...
Januar 31, 2023
Prema izveštaju IDC MarketScape-a, glavnog alata za procenu dobavljača u ICT ...
Januar 30, 2023
Dostupno je više od 50 modela koji imaju optimizovane performanse za najnoviju ...
Januar 16, 2023
ASBIS vebinar | 31. januar 2023. (10-11:30h CET)
Januar 16, 2023
Novi sistemi dizajnirani su da infrastrukturu vašeg data centra učine boljom, ...
Januar 13, 2023
Procesori nove generacije isporučuju diferencirana rešenja i sisteme svojim ...
Januar 09, 2023
Giga Computing biće posvećen GIGABYTE rešenjima za preduzeća.
GIGABYTE oformio novu poslovnu jedinicu za servere - Giga Computing, sa težnjom ka većem dugoročnom održivom rastu i stvaranju vrednosti

Januar 09, 2023

GIGABYTE

GIGABYTE oformio novu poslovnu jedinicu za servere - Giga Computing, sa težnjom ka većem dugoročnom održivom rastu i stvaranju vrednosti

Giga Computing biće posvećen GIGABYTE rešenjima za preduzeća.

GIGABYTE Technology, lider na polju servera i radnih stanica visokih performansi, najavio je da odeljenje za poslovanje sa preduzećima postaje nezavisna poslovna jedinica - Giga Computing Technology. Nova kompanija koristiće GIGABYTE brend kako bi podstakao rast poslovanja i inovacije. Upravni odbor GIGABYTE-a zaključio je da će matična kompanija i nova poslovna jedinica ovim potezom stvoriti dugoročnu vrednost za GIGABYTE klijente. 

Ovom transakcijom GIGABYTE će dobiti 83,360,000 akcija Giga Computing-a po ceni od 10$ NTD po akciji, dok je procenjena vrednost nove kompanije 833,600,000$ NTD. Radi se samo o reorganizaciji grupe, te ovaj potez neće imati uticaja na poslovanje matične kompanije. Giga Computing za sad će nastaviti da koristi poznati GIGABYTE brend koji je cenjen u tehnološkom sektoru. Istovremeno, GIGABYTE će idalje podržavati poslovanje potrošačkog segmenta – prodaja matičnih ploča, grafičkih karti, laptopova, desktop računara, monitora, PC perifernih uređaja i PC komponenata. 

“GIGABYTE prolazi kroz transformaciju sa ciljem poboljšanja performansi, a kako bi omogućio uvećanje vrednosti za naše akcionare. Ovo je samo još jedno proširenje našeg dugoročnog plana koji će omogućiti kompaniji da se prilagi i bolje reaguje na kretanje tržišta“, rekao je Daniel Hou, izvršni direktor kompanije Giga Computing. „Iako nosimo drugo ime, nastavićemo sa našom dobrom poslovnom praksom, a naši kupci će idalje moći da grade čvrsta partnerstva i oslone se na novu poslovnu jedinicu koja nudi širok portfolio proizvoda. Verujemo da ovaj poslovni potez dokazuje našu posvećenost stvaranju dugoročne vrednosti za klijente, zaposlene i akcionare.”

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na: vad@asbis.rs

PLSM za GYGABITE servere:

Petar Jakšić
+381693107709

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.