Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Novembar 25, 2022
Novi računarski hardver exascale spreman za HPC, AI, cloud, big data i opšti ...
Novembar 18, 2022
Novi sistemi dizajnirani su da infrastrukturu vašeg data centra učine boljom, ...
Novembar 17, 2022
Predstavljeni portfolio servera i sistema za skladištenje podataka pokreću ...
Novembar 17, 2022
Novi NUC računari imaju otključani Intel Core procesor 13. generacije, koji ...
Novembar 11, 2022
Uz nenadmašne performanse, liderstvo u energetskoj efikasnosti i arhitekturu ...
Novembar 04, 2022
Prvi u svetu grafički procesori za video igre sa „chiplet“ tehnologijom. ...
Novembar 04, 2022
Distributer sa dodatom vrednošću nastavlja razvoj distributivnih kanala za ...
Oktobar 27, 2022
Infinidat, vodeći provajder rešenja za skladištenje podataka kod poslovnih ...
Oktobar 07, 2022
Obezbedite pouzdano povezivanje pomoću elegantnog zidnog Access Point-a
Edgecore proširuje svoj Wi-Fi 6 portfolio sa EAP104 za hotele, škole i poslovne prostore

Oktobar 07, 2022

Edgecore

Edgecore proširuje svoj Wi-Fi 6 portfolio sa EAP104 za hotele, škole i poslovne prostore

Obezbedite pouzdano povezivanje pomoću elegantnog zidnog Access Point-a

Edgecore Networks, vodeći provajder tradicionalnih i otvorenih mrežnih rešenja za preduzeća, data centre i provajdere telekomunikacionih usluga, najavio je najnovije izdanje u svom portfoliju Wi-Fi 6 Access Point uređaja, EAP104, dual-band 2x2:2 zidni Access Point koji garantuje pouzdano i bezbedno povezivanje visokih performansi.

Korisnici će imati novu opciju za Wi-Fi mrežna rešenja za hotele, škole i poslovne prostore. EAP104 dolazi sa svime što mu je potrebno za fleksibilno, skalabilno, ali stabilno mrežno rešenje. Edgecore obezbeđuje međunarodni Tier-1 kvalitet hardvera i platformu za upravljanje Cloud-om, ecCLOUD, za velike poslovne operacije sa kontinuirano rastućim ekosistemom usluga aplikacija sa dodatom vrednošću. Kontinuirano povećanje broja “on-demand” dodataka za ecCLOUD omogućava korisnicima da kupe ono što im je potrebno i kreiraju svoju mrežu sa slabijim opterećenjem i većom slobodom. EAP104 kombinuje bežični i žični pristup u jednom kompaktnom uređaju.

EAP104 pruža svestrani, ugrađeni gigabitni svič sa 4 porta koji omogućava da Access Point deluje kao objedinjena tačka pristupa za bežične i žične uređaje – sistemi zasnovani na IP-u kao što su VoIP telefoni i IPTV mogu se direktno povezati bez dodavanja eksternih svičeva. Povrh toga, EAP104 uključuje
Wi-Fi, Bluetooth Low Energy (BLE) i ZigBee, omogućavajući hotelima, apartmanima, hostelima, poslovnim prostorima i operaterima da primene jedinstvenu, konvergentnu mrežnu infrastrukturu koja podržava Wi-Fi-omogućeni uređaji i IoT krajnje tačke.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na vad@asbis.rs.

PLSM za EdgeCore mrežna rešenja
Darko Đurđević
+381693107714

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.