Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Edgecore proširuje svoj Wi-Fi 6 portfolio sa EAP104 za hotele, škole i poslovne prostore

Oktobar 07, 2022

Edgecore

Edgecore proširuje svoj Wi-Fi 6 portfolio sa EAP104 za hotele, škole i poslovne prostore

Obezbedite pouzdano povezivanje pomoću elegantnog zidnog Access Point-a

Edgecore Networks, vodeći provajder tradicionalnih i otvorenih mrežnih rešenja za preduzeća, data centre i provajdere telekomunikacionih usluga, najavio je najnovije izdanje u svom portfoliju Wi-Fi 6 Access Point uređaja, EAP104, dual-band 2x2:2 zidni Access Point koji garantuje pouzdano i bezbedno povezivanje visokih performansi.

Korisnici će imati novu opciju za Wi-Fi mrežna rešenja za hotele, škole i poslovne prostore. EAP104 dolazi sa svime što mu je potrebno za fleksibilno, skalabilno, ali stabilno mrežno rešenje. Edgecore obezbeđuje međunarodni Tier-1 kvalitet hardvera i platformu za upravljanje Cloud-om, ecCLOUD, za velike poslovne operacije sa kontinuirano rastućim ekosistemom usluga aplikacija sa dodatom vrednošću. Kontinuirano povećanje broja “on-demand” dodataka za ecCLOUD omogućava korisnicima da kupe ono što im je potrebno i kreiraju svoju mrežu sa slabijim opterećenjem i većom slobodom. EAP104 kombinuje bežični i žični pristup u jednom kompaktnom uređaju.

EAP104 pruža svestrani, ugrađeni gigabitni svič sa 4 porta koji omogućava da Access Point deluje kao objedinjena tačka pristupa za bežične i žične uređaje – sistemi zasnovani na IP-u kao što su VoIP telefoni i IPTV mogu se direktno povezati bez dodavanja eksternih svičeva. Povrh toga, EAP104 uključuje
Wi-Fi, Bluetooth Low Energy (BLE) i ZigBee, omogućavajući hotelima, apartmanima, hostelima, poslovnim prostorima i operaterima da primene jedinstvenu, konvergentnu mrežnu infrastrukturu koja podržava Wi-Fi-omogućeni uređaji i IoT krajnje tačke.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na vad@asbis.rs.

PLSM za EdgeCore mrežna rešenja
Darko Đurđević
+381693107714

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.