Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Edgecore Networks predstavlja najsavremeniji 800G-Optimized Switch, isporučujući Ethernet Fabric za AI/ML radna opterećenja

Oktobar 10, 2023

Edgecore

Edgecore Networks predstavlja najsavremeniji 800G-Optimized Switch, isporučujući Ethernet Fabric za AI/ML radna opterećenja

Sa energetski efikasnim i skalabilnim dizajnom, ovaj Ethernet Fabric od 51,2 Tbps sa 64k800G portovima se pojavljuje kao optimalan izbor za AI/ML radna opterećenja.

Edgecore Networks, lider u otvorenim mrežnim rešenjima, najavio je inovativni 800G-Optimized Switch, nazvan DCS560. Ovaj revolucionarni switch se može pohvaliti mogućnošću da obezbedi Ethernet Fabric prilagođen zahtevnim potrebama AI/ML radnih opterećenja. DCS560, kompaktni 2RU sistem, poseduje ogroman kapacitet od 51,2 Tbps i opremljen je arsenalom od 64x800G portova. Značajno je da je dostupan u dve različite varijante, nudeći korisnicima izbor između interfejsa OSFP800 ili QSFP-DD800.

Pojava generativne AI je podstakla monumentalni porast zahteva za veličinom i propusnim opsegom mreže unutar AI/ML klastera. Sa značajnim povećanjem broja računarskih čvorova i akceleratora, AI mreže sada zahtevaju sisteme visokog kapaciteta unutar ravne arhitekture sposobne da efikasno upravljaju ogromnim količinama podataka sa minimalnim kašnjenjem i maksimalnom propusnošću. Kao strateški odgovor na ovu rastuću potražnju, Ethernet fabrics se brzo prihvataju kao sredstvo za ubrzavanje rada.

Edgecore-ov sistem od 51,2 Tbps, ​​koji je podržan serijom Broadcom StrataXGS® Tomahavk® 5, obeležen je svojom konfiguracijom visokog radiksa i atributima za primenu prilagođenim korisniku, čineći Ethernet fabric izuzetne snage. Dizajn 2RU sistema, uprkos svom kompaktnom obliku, može da se pohvali otpornošću, redundansom napajanja, redundansom nosača ventilatora i širokim dometom u okolini, obezbeđujući visoku dostupnost od 99,999%, što je ključni kriterijum za Cloud aplikacije data centara . Zahvaljujući dizajnu mapiranja portova sa balansiranim opterećenjem koji eliminiše potrebu za kablovima za prelazak, ovaj sistem nudi dobro poznat kvalitet sistema i nepokolebljivu pouzdanost, a sve to korisnicima pruža fleksibilnost da prilagode dodeljivanje portova. Pored toga, vredi napomenuti da je platforma dostupna u dve varijante, sa opcijama interfejsa OSFP800 ili QFP-DD800, čime se prilagođavaju potrebama fleksibilnog postavljanja i podržavaju pasivni bakarni DAC na svim portovima, kao i ZR+ optiku za velike udaljenosti.

Svaka iteracija ovog sistema obezbeđuje povezivost visokog radiksa za akceleratore i računarske čvorove unutar ravne arhitekture, na kraju ublažavajući probleme sa kašnjenjem i potrošnjom energije. Ovaj pristup omogućava mrežama da se održivo povećavaju, ispunjavajući sve veće zahteve AI/ML radnih opterećenja.

Više o uređajima možete saznati na linku

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.