Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Edgecore Networks predstavio najnovije "Core" i agregacione rutere

Mart 03, 2023

Edgecore

Edgecore Networks predstavio najnovije "Core" i agregacione rutere

Edgecore Networks, lider u otvorenom umrežavanju, najavio je novitete – “Core” i agregacione rutere, koji zadovoljavaju potrebe provajdera telekom usluga za 5G xHaul, edge i aplikacije za agregaciju.

Sa uvođenjem 5G mreže, operateri i provajderi usluga u cloud-u unapređuju svoju mrežnu infrastrukturu te posvećuju pažnju povećanju propusnog opsega podstaknuti inovativnim uslugama i povećanjem brojem korisnika. Edgecore Networks lansira seriju novih platformi otvorenih mrežnih rutera koji sadrže Broadcom StrataDNX familiju čipseta sa “deep buffer” dizajnom, koji zadovoljavaju različite korisničke zahteve za “Core”, “Metro” i agregacionim mrežama. Novi ruter kombinuje višenamenski napredni algoritam routing-a sa carrier-grade hardverom i MPLS mogućnostima, kako bi obezbedio vrhunska mrežna rešenja za data centre, provajdere usluga i preduzeća. Platforma poseduje robustan hardver sa velikim brojem funkcija, kao što su IP/MPLS routing, VPN, QoS i bezbednost, koje se mogu lako konfigurisati i kojima se upravlja preko Edgecore-ovog partnerskog ekosistema. 

Glavni proizvodi 

Agregacioni ruteri:

Ruteri serije AGR400 podržavaju nisku potrošnju, skalabilni paket buffer memorije i različite karakteristike provajdera, uključujući Ethernet OAM, MPLS i segmentni routing za najzahtevnija okruženja. Ova serija obuhvata hardvere sa eksternim TCAM i eksternim TAP čipom, opremljenim bogatim vremenskim interfejsima (1PPS, 10MHz, TOD) i punom podrškom za SyncE i IEEE 1588v2 vremenske profile, što idealno odgovara svim vrstama mrežne agregacije. 

"Core" ruteri: 

Ruteri serije COR500 nude svičeve visokih performansi namenjeni aplikacijama za operatere, data centre ili transportno umrežavanje. Rešenje obezbeđuje ukupno 96 Tbps propusnog opsega u “spine” i “leaf” arhitekturi. 

Hyperscale svičevi za data centre:

DCS240 je ekonomičan, otvoreni mrežni svič za data centre, koji obezbeđuje brzinu od 400G sa propusnim opsegom od 12,8 Tbps.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na: vad@asbis.rs.
 

PLSM za Edgecore mrežna rešenja
Darko Đurđević
+381693107714

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.