Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Ubrzajte vaš bežični internet sa ASBIS-om i Ubiquiti-om

Jun 22, 2023

Ubrzajte vaš bežični internet sa ASBIS-om i Ubiquiti-om

Nova linija mrežnih proizvoda kompanije Ubiquiti dostupna je u više od 25 zemalja u kojima ASBIS posluje

Newest Access Point U6+

Preuzmite


Access Point U6+

 

ASBIS Grupa (WSE: ASB), vodeća IT kompanija specijalizovana za distribuciju i razvoj IT, IoT, robotskih proizvoda, rešenja i usluga na tržištima Evrope, Bliskog Istoka, Centralne Azije i Afrike, sa zadovoljstvom objavljuje proširenje svoje ponude sa proizvodima kompanije Ubiquiti, globalnog lidera u Wi-Fi rešenjima. Sada je preko 20 artikala iz 5 kategorija proizvoda kompanije Ubiquiti dostupno za naručivanje u više od 25 zemalja u kojima ASBIS posluje.

Ubiquiti je istovremeno predstavio 22 nova rešenja u 5 kategorija proizvoda:

  • OS konzole, omogućava daljinski pristup, upravljanje i funkcije snimanja.
  • UniFi Protect, platforma sa AI-em koja omogućava snimanje video visokog kvaliteta na lokalna skladišta.
  • UniFi Access, najsavremeniji sistem kontrole pristupa sa modernim ekranima osetljivim na dodir, video zapisom uživo i podrškom za akreditive mobilne aplikacije.
  • UISP, nova generacija mrežne opreme koja  je nasledila visoke performanse, pouzdanost i lakoću konfigurisanja EdgeMak porodice a njom se kontroliše iz cloud-a.
  • WiFi.

    Kategorija WiFi uključuje nove stavke: U6-Enterprise-IV; UBB-KSG i U6+. Unifi U6+ je Ubiquiti-jev najnoviji dvopojasni Wi-Fi 6 hotspot. U6+ je skoro potpuni analogni U6 Lite, ali sa boljim performansama i podrškom za WiFi 6 u dva opsega.

    Tehničke karkteristike:
  • Pokrivenost do 140 m2
  • 300+ povezanih uređaja
  • WiFi6 (2×2 MIMO)
  • Napaja se pomoću PoE

O Ubiquiti-ju

Ubiquiti je fokusiran na demokratizaciju mrežne tehnologije na globalnom nivou — ukupne isporuke od skoro 85 miliona uređaja igraju ključnu ulogu u stvaranju mrežne infrastrukture u preko 200 zemalja i teritorija širom sveta. Naše profesionalne mrežne proizvode pokreću naše softverske platforme UNMS i UniFi da obezbede distribuirani pristup Internetu velikog kapaciteta i jedinstveno upravljanje informacionim tehnologijama, respektivno. Ubikuiti, U logo, UBNT, airMAKS, airFiber, mFi, EdgeMAKS, UniFi, UNMS, AmpliFi i UFiber su registrovani zaštitni znaci ili žigovi kompanije Ubikuiti, Inc. u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama. Za više informacija posetite https://www.ui.com/.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.