Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS je lansirao jedinstven program podrške za Intel® korisnike

Novembar 23, 2023

ASBIS, Intel

ASBIS je lansirao jedinstven program podrške za Intel® korisnike

ASBISC Enterprises Plc, vodeći Value-Added Distributer i dobavljač IT i IoT proizvoda, rešenja i usluga na rastućim tržištima Evrope, Bliskog istoka i Afrike, objavljuje lansiranje jedinstvene napredne usluge, ASBIS Assist Pro, koja pruža sveobuhvatnu podršku partnerima koji rade sa Intel proizvodima.

Usluga ASBIS Assist Pro biće dostupna širom EMEA geografskog područja putem Intel® Authorized Distributor Concierge programa.

Ekskluzivno, do kraja 2023. godine, svi registrovani članovi Intel® Partner Alliance programa koji se registruju na Intel® Authorized Distributor Concierge program i izaberu ASBIS kao svog distributera, mogu zaraditi dodatnih 500 poena.

Brza i stručna ASBIS Assist Pro usluga pruža se na dva načina: na zahtev i u vidu obaveštenja. Prvi način uključuje prihvatanje i obradu pojedinačnih upita od partnera bilo koje složenosti i specifičnosti pružanjem personalizovanih saveta. Drugi način podrazumeva slanje obaveštenja o najnovijim ponudama iz Intel® Partner Alliance, uključujući obrazovne treninge, nove prilike za sticanje poena itd.

ASBIS Assist Pro nudi širok spektar pogodnosti za svoje partnere, uključujući:

  • Podrška Intel® stručnjaka
  • Mogućnosti obuke
  • Posebne promocije za multipliciranje poena
  • Jednostavno iskorišćenje osvojenih poena
  • Resursi za prodaju i marketing

“Ponosni smo možemo ponuditi celokupnu podršku na jednom mestu, istovremeno, lansiranje ASBIS Assist Pro predstavlja postizanje novog ključnog cilja za naš odnos. To je svedočanstvo o poverenju koje naši kupci imaju u nas i pružanju sveoubuhvatne podrške kao snažnog i pouzdanog poslovnog partnerstva. Trudimo se da naše usluge Assist Pro pomognu korisnicima Intel® proizvoda da postignu željene poslovne rezultate i ciljeve." - izjavio je Marek Horyl, Product Marketing Director at ASBIS.


Intel® Partner Alliance je sveobuhvatni program koji partnerima pruža značajne pogodnosti i resurse koji ih osnažuju da razvijaju svoje poslovanje.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.