Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Infinidat proglasio ASBIS za “Marketing partnera godine” u EMEA regiji

Februar 02, 2023

ASBIS, INFINIDAT, AWARD

Infinidat proglasio ASBIS za “Marketing partnera godine” u EMEA regiji

ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer sa dodatnom vrednošću, dobavljač IT i IoT proizvoda, rešenja i usluga u EMEA regionu, osvojio je nagradu “Marketing partner 2022. godine”, u okviru Channel Partner Award koju dodeljuje Infinidat, vodeći dobavljač rešenja za skladištenje podataka u okviru preduzeća. Infinidat je prepoznao ASBIS-ovu želju za investiranje u inicijative za izlazak na tržište.

“Izuzetno smo ponosni što smo ponovo prepoznati kao Marketing partner godine od strane Channel partner Awards. Ova nagrada je odraz širine i dubine naše distribucije sa dodatnom vrednošću, kao i najnovijih rešenja za servere i skladištenje podataka. Saradnja ASBIS-a i Infinidat-a je fantastičan model sinergije i radujemo se uspešnoj saradnji u godinama koje dolaze” - izjavio je Marek Horyl, direktor marketinga ASBISc Enterprises PLC.   

“Zadovoljstvo nam je smo što smo ASBIS-u dodelili priznanje Marketing partner godine za tako značajno ulaganje u Infinidat-ove inicijative za izlazak na tržište.”  - rekao je James Lewis, direktor prodaje za EMEA i APJ u Infinidat-u. “ASBIS-ova posvećenost podizanju svesti o tome kako Infinidat-ove vodeće poslovne platforme za skladištenje podataka i rešenja osnažuju klijente je bez premca. Profesionalnost, diferencijacija i visok kvalitet rada koji ASBIS dosledno pruža čini ih savršenim partnerom koji doprinosi širenju tržišta.” 

O Infinidat kompaniji

Infinidat pomaže preduzećima i uslužnim delatnostima da osnaže svoju konkurentsku prednost temeljenu na podacima. U okviru nagrađivanog portfolija poslovnih rešenja za skladištenje  nalaze se rešenja za primarnu i sekundarnu implementaciju skladištenja. Sedište kompanije nalazi se u Herzliyi, Izrael, dok je predstavništvo na području SAD-a u Walthamu, Massachusetts. Za više informacija, posetite: www.infinidat.com.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.