Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS i Intel proslavljaju 25 godina partnerstva

Novembar 04, 2022

ASBIS, Intel

ASBIS i Intel proslavljaju 25 godina partnerstva

Distributer sa dodatom vrednošću nastavlja razvoj distributivnih kanala za Intelove high-end tehnologije širom EMEA tržišta

2022. godine obeležava se 25 godina uspešnog partnerstva između ASBISc Enterprises Plc (WSE: ASB), vodećeg distributera sa dodatom vrednošću, i Intel Corporation (NASDAQ: INTC), globalnog lidera u računarskim inovacijama.

Kompanije su potpisale svoj prvi ugovor o distribuciji još 1997. godine, a samo dve godine kasnije Intel je prepoznao ASBIS kao najbrže rastućeg distributera u EMEA regionu. Od tada, njihovo partnerstvo je ostvarilo mnoge uspehe.

ASBIS je uvek posvećen svojim partnerima. Baš kao što Intel usavršava svoju tehnologiju, ASBIS se stalno razvija kako bi svojim partnerima pružio idealne uslove za razvoj poslovanja i profitabilnost, a mi smo neizmerno ponosni na rezultate koje postižemo zajedno sa Intelom. Našem partneru želimo da nastavi sa ostvarivanjem uspeha i radujemo se inovativnim rešenjima do kojih će doći u budućnosti!“ - rekao je Igor Khlebutin, Intel MPLM u ASBIS Enterprises Plc.

“Intel je bio naš ključni strateški partner svih ovih godina, a postao je i vitalni deo našeg poslovanja. Zajedno smo mnogo rasli i naše partnerstvo nam daje snagu koja je posebno značajna u trenutnim turbulentnim vremenima kada preduzeća moraju brzo da se prilagode promenama. ASBIS se rado oslanja na svog partnera i nastaviće da podržava Intel u svim njegovim oblastima razvoja.” - rekao je Marek Horyl, direktor marketinga proizvoda u ASBIS-u.

About Intel
Intel (NASDAQ: INTC) is a world leader in computing innovation. The company designs and builds the essential technologies that serve as the foundation for the world’s computing devices. As a leader in corporate responsibility and sustainability, Intel also manufactures the world’s first commercially available “conflict-free” microprocessors. Additional information about Intel is available atwww.intel.com.

 

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.