Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Mart 03, 2023
Edgecore Networks, lider u otvorenom umrežavanju, najavio je novitete – “Core” ...
Mart 02, 2023
Predstavljamo AMD RYZEN 7000 seriju procesora podržanu sa novom AMD 3D V-Cache™ ...
Februar 07, 2023
Sa frekvencijom od 6,0 GHz, i9-13900KS je predstavlja prekretnicu u PC ...
Februar 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer sa dodatnom vrednošću, dobavljač IT ...
Januar 31, 2023
Prema izveštaju IDC MarketScape-a, glavnog alata za procenu dobavljača u ICT ...
Januar 30, 2023
Dostupno je više od 50 modela koji imaju optimizovane performanse za najnoviju ...
Januar 16, 2023
ASBIS vebinar | 31. januar 2023. (10-11:30h CET)
Januar 16, 2023
Novi sistemi dizajnirani su da infrastrukturu vašeg data centra učine boljom, ...
Januar 13, 2023
Procesori nove generacije isporučuju diferencirana rešenja i sisteme svojim ...
Januar 09, 2023
Giga Computing biće posvećen GIGABYTE rešenjima za preduzeća.
ASBIS i Intel proslavljaju 25 godina partnerstva

Novembar 04, 2022

ASBIS, Intel

ASBIS i Intel proslavljaju 25 godina partnerstva

Distributer sa dodatom vrednošću nastavlja razvoj distributivnih kanala za Intelove high-end tehnologije širom EMEA tržišta

2022. godine obeležava se 25 godina uspešnog partnerstva između ASBISc Enterprises Plc (WSE: ASB), vodećeg distributera sa dodatom vrednošću, i Intel Corporation (NASDAQ: INTC), globalnog lidera u računarskim inovacijama.

Kompanije su potpisale svoj prvi ugovor o distribuciji još 1997. godine, a samo dve godine kasnije Intel je prepoznao ASBIS kao najbrže rastućeg distributera u EMEA regionu. Od tada, njihovo partnerstvo je ostvarilo mnoge uspehe.

ASBIS je uvek posvećen svojim partnerima. Baš kao što Intel usavršava svoju tehnologiju, ASBIS se stalno razvija kako bi svojim partnerima pružio idealne uslove za razvoj poslovanja i profitabilnost, a mi smo neizmerno ponosni na rezultate koje postižemo zajedno sa Intelom. Našem partneru želimo da nastavi sa ostvarivanjem uspeha i radujemo se inovativnim rešenjima do kojih će doći u budućnosti!“ - rekao je Igor Khlebutin, Intel MPLM u ASBIS Enterprises Plc.

“Intel je bio naš ključni strateški partner svih ovih godina, a postao je i vitalni deo našeg poslovanja. Zajedno smo mnogo rasli i naše partnerstvo nam daje snagu koja je posebno značajna u trenutnim turbulentnim vremenima kada preduzeća moraju brzo da se prilagode promenama. ASBIS se rado oslanja na svog partnera i nastaviće da podržava Intel u svim njegovim oblastima razvoja.” - rekao je Marek Horyl, direktor marketinga proizvoda u ASBIS-u.

About Intel
Intel (NASDAQ: INTC) is a world leader in computing innovation. The company designs and builds the essential technologies that serve as the foundation for the world’s computing devices. As a leader in corporate responsibility and sustainability, Intel also manufactures the world’s first commercially available “conflict-free” microprocessors. Additional information about Intel is available atwww.intel.com.

 

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.