Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS je nagrađen od strane Seagate-a kao najbolji distributer softvera za obradu video materijala

Decembar 11, 2023

Seagate

ASBIS je nagrađen od strane Seagate-a kao najbolji distributer softvera za obradu video materijala

Kompanija ASBIS Enterprise Plc, vodeći distributer sa dodatom vrednošću, proizvođač i dobavljač IT i IoT rešenja u rastući tržištima Evrope, Bliskog istoka i Afrike, je nagrađena od strane Seagate-a, lidera u proizvodnji rešenja za skladištenje podataka, kao najbolji distributer hard diskova za video nadzor u 2023 godini.

U poslednjih deset godina distribucije hard diskova za video nadzor, ASBIS je kroz strateške marketinške kampanje efektivno uvećao prodaju u EMEA regionu. Kampanje su naglašavale ključne prednosti proizvoda i promovisale ih u best seller-e među rešenjima za video nadzor. Pored toga, Asbis je postigao izvanredne prodajne rezultate naručito u segmentu Seagate Video Surveillance hard diskova u EMEA regionu.

"ASBIS kao ključni Seagate distributer u poslednjih 30 godina nije prestao da dokazuje i demonstrira svoju posvećenost i fokus na tržištu hard diskova. Naša strategija i naši napori su u potpunosti usmerene u istom smeru kao i strategije i napori našeg partnera. Dostignuća i rezultati su najbolji dokazi ispravnog pristupa. Zahvalni smo podršci koju smo u svim ovim godinama imali od strane Seagate-a. ASBIS iskreno veruje i nastavlja da radi u zajedničkom interesu" - Denis Golovchits, Business Development Manager. ASBIS Enterprise PLC.
 

Za više informacija kontaktirajte nas na infosales@asbis.rs ili pozovite na +381113107700

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.