Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS dobio novi distributerski status od Ubiquiti-a

April 06, 2022

ASBIS, Ubiquiti Networks

ASBIS dobio novi distributerski status od Ubiquiti-a

Distributer s dodatnom vrednošću dostigao je nivo PREFERENCE za svoje sedište i ELITE nivo za predstavništvo na Bliskom istoku.

ASBIS je zvanični distributer Ubiquiti-a od 2014. godine, nudeći kompletan portfolio mrežnih uređaja u više od 25 zemalja.  Vendor’s Profesionalna mrežna oprema uključuje Wi-Fi rešenja, svičeve i rutere, dodatnu opremu, te omogućava izgradnju pouzdanih bežičnih rešenja sa odličnim odnosom cene i performansi. 

Da bi dobio viši status, performanse ASBIS-a merene su pomoću mnogih kriterijuma, kao što su pouzdanost partnera, prodajni učinak, tehnička stručnost i pozitivne kritike kupaca.

Postizanje odličnih rezultata u svim ovim oblastima rezultiralo je Preferred statusom za ASBISC Enterprises Plc i Elite statusom za ASBIS Middle East predstavništvo. Oba nivoa pružaju značajne prednosti, koje mogu proizvesti važnu konkurentsku prednost za distributera.

Ponosni smo na naše timove i čestitamo im na ovom neverovatnom uspehu! Još jednom se pokazalo da fokus na brend i posvećenost rastu donosi rezultate, istovremeno motivišući nas da se zalažemo za neku sledeću važnu prekretnicu!” - rekao Marek Horyl, direktor marketinga proizvoda u ASBIS-u. 

O kompaniji Ubiquiti Networks

Glavni proizvodi kompanije Ubiquiti Networks su mrežna oprema, uključujući Wi-Fi Access Point uređaje, usmerivače, svičeve, antene i druge slične proizvode. Naše profesionalne mrežne proizvode pokreću UNMS i UniFi softverske platforme za upravljanje mrežama i platforme koje omogućavaju nadzor i upravljanje mrežama putem interneta. Kompanija ima klijente u preko 200 zemalja širom sveta, uključujući obrazovne i zdravstvene, maloprodajne lance, a distribuirala je preko 85 miliona uređaja.

Ubiquiti, Ubiquiti Networks, U logotip, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi i UFiber su registrovani zaštitni znaci ili zaštitni znaci kompanije Ubiquiti Networks, Inc. u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama. Za više informacija posetite: www.ubnt.com. 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.