Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Jun 02, 2023
ASBIS Srbija, vodeći distributer IT proizvoda i rešenja, proširuje svoju ...
Maj 25, 2023
Iskusite do sada neviđene performanse, vizuelne efekte i efikasnost u gejmingu ...
April 24, 2023
Najnoviji NUC sa Intel Core procesorima 13. generacije idealan je za svaki ...
Mart 24, 2023
Dva meseca nakon što je Intel lansirao 4. generaciju Intel Xeon skalabilnih ...
Mart 03, 2023
Edgecore Networks, lider u otvorenom umrežavanju, najavio je novitete – “Core” ...
Mart 02, 2023
Predstavljamo AMD RYZEN 7000 seriju procesora podržanu sa novom AMD 3D V-Cache™ ...
Februar 07, 2023
Sa frekvencijom od 6,0 GHz, i9-13900KS je predstavlja prekretnicu u PC ...
Februar 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer sa dodatnom vrednošću, dobavljač IT ...
Januar 31, 2023
Prema izveštaju IDC MarketScape-a, glavnog alata za procenu dobavljača u ICT ...
Januar 30, 2023
Dostupno je više od 50 modela koji imaju optimizovane performanse za najnoviju ...
ASBIS započinje isporuku Seagate rešenja za skladištenje i ostalih rešenja u zemlje EMEA

Decembar 10, 2020

ASBIS, DISTRIBUTION AGREEMENT

ASBIS započinje isporuku Seagate rešenja za skladištenje i ostalih rešenja u zemlje EMEA

ASBIS proširuje saradnju sa Seagate-om i započinje distribuciju Seagate sistema za skladištenje u EMEA regionu, u Rusiji, Belorusiji, Kazahstanu, Ukrajini, zemljama Kavkaza i Centralne Azije, kao i u zemljama Centralne i Istočne Evrope, Bliskog istoka i Severne Afrike.

Predmet ugovora je distribucija i postprodajna usluga sistema za skladištenje namenjenih preduzećima - složena rešenja za podatkovne centre i korporativne klijente, kao i saradnja po pitanju marketinga. Seagate će se udružiti sa ASBIS-om kako bi proširili svoje pošiljke sistema za skladištenje za preduzeća, uključujući serije Exos i Nytro.

Exos hard diskovi i Nytro SSD uređaji su dizajnirani posebno za opterećenja u klasi preduzeća i ostala opterećenja, donose visoke performanse, kapacitet i pouzdanost, a uz to obezbeđuju maksimalnu bezbednost podataka i lak pristup. Linija proizvoda uključuje širok spektar disk, hibridnih i fleš memorija za SAN-ove, JBOD sisteme za povezivost sa severom i lako skaliranje kapaciteta, kao i konvergentne računarske platforme za veliku gustinu skladištenja.

„Potpisivanje sporazuma o distribuciji opreme Seagate Storage Systems dodatno jača poziciju ASBIS-a kao VAD distributera i snabdevača rešenjima za podatkovne centre i korporativne klijente.“ – izjavio je Marek Horyl, direktor za marketing proizvoda u ASBIS-u. „Rešenja o kojima govorimo zapravo su kupcima širom sveta poznata već decenijama. Jedina razlika je u tome što su prethodno isporučivani samo kroz prodajne kanale vodećih dobavljača rešenja za skladištenje kao što su HPE, Lenovo i DELL EMC. Ukupna instalirana baza takvih sistema premašuje milion sistema širom sveta - što je više od bilo kog drugog proizvoda u segmentu osnovnih sistema za skladištenje podataka.

Danas smo posebno zadovoljni i ponosni što smo prvi predstavili Seagate Storage sisteme direktno iz Seagate-a na tržištima Rusije, Kazahstana, Belorusije, Ukrajine i niza drugih zemalja. Uvereni smo da će zahvaljujući našim naporima Seagate Storage Systems rešenja uskoro preuzeti vodeću ulogu u sektoru podatkovnih centara za najveće kupce u regionu. “

Seagate Storage sistemi se koriste za raznovrsne zadatke, uključujući primarno skladištenje za mission-critical aplikacije, zadatke virtuelizacije servera, različite tier-ove skladištenja u privatnim i hibridnim oblacima, video nadzor, visokoperformantno računarstvo, sisteme za bekap i vraćanje podataka, analitiku podataka, medijske i zabavne aplikacije, i tako dalje.

„Oduševljeni smo što će se naše strateško partnerstvo sa ASBIS-om, započeto 1992. godine, proširiti na korporativnu liniju Seagate Systems and Solutions. Preko 40 godina proizvodimo inovativne sisteme za skladištenje. Širenje saradnje sa ASBIS-om je važan korak u pozicioniranju Seagate-a kao sveobuhvatnog dobavljača rešenja za skladištenje na EMEA tržištima“, prokomentarisao je Alexander Malinin, šef kompanije Seagate Technology u Rusiji.

Pored snabdevanja opremom, ASBIS-ov kvalifikovani tim tehničkih stručnjaka i menadžera za prodaju i marketing je spreman da pomogne integratorima sistema, provajderima usluga u oblaku i podatkovnim centrima da izaberu optimalno rešenje za sve veće potrebe u pogledu skladištenja i obrade podataka, i da pruži prvi nivo podrške za Seagate Storage sisteme.

O Seagate-u

Seagate Technology stvara infosferu i osposobljava čovečanstvo da gradi kapacitete pružanjem inovativnih, sofisticiranih rešenja za čuvanje podataka dizajniranih za dugotrajnu upotrebu. Saznajte više na www.seagate.com. Zapratite Seagate na Twitter, Facebook, LinkedIn i YouTube društvenim mrežama i pretplatite se na Seagate blog

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.