Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

ASBIS je ovlašteni distributer ASUS NUC proizvoda u EMEA regiji

Oktobar 09, 2023

ASBIS, ASUS

ASBIS je ovlašteni distributer ASUS NUC proizvoda u EMEA regiji

ASBISC Enterprises Plc, vodeći VAD - distributer dodatne vrednosti, razvojni i pružalac ICT, IoT proizvoda, rešenja i usluga na tržištima Evrope, Bliskog istoka i Afrike (EMEA), potpisao je strateški sporazum sa ASUS AIoT Business Group za distribuciju NUC proizvodne linije, ranije u vlasništvu Intel-a, širom celog EMEA regiona.

Sporazum obuhvata sve ASUS NUC i AIoT proizvode (u oblastima veštačke inteligencije i Interneta stvari - IoT), dodatno jačajući poziciju ASBIS-a kao zvaničnog distributera mini računara NUC u zemljama EMEA regiona već više od decenije. ASBIS ima puno poverenje u svoju sposobnost da efikasno plasira ASUS proizvode putem postojeće partnerske mreže, obezbeđujući maksimalni doseg i uticaj na tržištu.

"Sa zadovoljstvom objavljujemo proširenje ASBIS-ovog portfolija visoko prilagodljivim ASUS proizvodima i kontinuiranu distribuciju NUC proizvodne linije, koja suvereno zadovoljava raznovrsne poslovne potrebe i zahteve. Svi proizvodi će biti lako dostupni širom EMEA regiona. ASUS je neprocenjiv strateški partner za nas, znatno doprinoseći našem rastu i uspehu tokom godina. Naše partnerstvo nam je dalo samopouzdanje i snagu da se nosimo čak i sa najizazovnijim vremenima. ASBIS sa zadovoljstvom podržava ASUS u svim oblastima njihovog razvoja, i radujemo se nastavku partnerstva u godinama koje dolaze." - rekao je Marek Horyl, direktor marketinga proizvoda u kompaniji ASBIS.

Nakon zvaničnog preuzimanja od strane Intel-a, ASUS je započeo svoje poslovanje sa NUC uređajima i počeo da prihvata narudžbine za sisteme 10. do 13. generacije NUC-a. ASUS je licencirao kako dizajn hardverskih sistema tako i softver od strane Intel-a. Vizija novoosnovanog ASUS NUC poslovnog sektora je pružanje najefikasnijeg edge (rubnog) računarstva sa sveobuhvatnim komercijalnim i AIoT rešenjima koja mogu održavati industriju i poslovanje.

O ASUS kompaniji

ASUS je globalni lider u tehnologiji koji pruža najinovativnije i intuitivne uređaje, komponente i rešenja kako bi pružio neverovatna iskustva koja unapređuju živote ljudi širom sveta. Sa svojim timom od 5.000 stručnjaka za istraživanje i razvoj, ASUS je svetski poznat po neprestanom preispitivanju tehnologija današnjice za sutra, osvaja više od 11 nagrada svakog dana za kvalitet, inovacije i dizajn, i nalazi se među kompanijama iz Fortune-ove liste "Najviše poštovane kompanije na svetu". Za više informacija, posetite https://www.asus.com/.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.