Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

AMD Ryzen Threadripper PRO 7000 WX-serija

Decembar 05, 2023

AMD, ryzen

AMD Ryzen Threadripper PRO 7000 WX-serija

Dizajniraj. Kreiraj. Ubrzaj. Vrhunski procesor za radne stanice.


AMD Ryzen Threadripper PRO 7000 WX serija procesora unapređuje performanse i superiornu platformu prethodne generacije procesora za radne stanice. Bazirana na vodećoj 5nm "Zen 4" arhitekturi, ova generacija dominira nad konkurencijom u zahtevnim profesionalnim aplikacijama i kompleksnim radnim opterećenjima, kao što je stvaranje Revit modela.

Za radne zadatke sa više logičkih jezgara, Threadripper PRO procesori nude do 96 fizičkih jezgara i 192 logičkih jezgara, što ih čini procesorima sa najviše jezgara u kategoriji radnih stanica. Ovo je posebno značajno za kompleksne simulacije, generativni dizajn, renderovanje i zadatke kompilacije softvera, gde korisnici mogu očekivati do dva puta brže performanse u alatima poput Chaos V-Ray. Pored toga, Ryzen Threadripper PRO 7000 WX serija procesora nudi impresivnih 384MB L3 keša, zajedno sa osam kanala za DDR5 memoriju, što je idealno za aplikacije koje zahtevaju visok kapacitet i propusnost memorije.

Lansiranje će se odvijati kroz OEM i SI partnere, sa određenim modelima koji će biti dostupni i direktno na tržištu. Ovi procesori podržani su kroz kontinuiranu saradnju AMD-a sa ISV partnerima, omogućavajući optimizaciju performansi u raznim radnim okruženjima. Zahvaljujući AMD PRO tehnologiji, ovi procesori nude potpuni set funkcija neophodnih za savremene poslovne zahteve. Menadžeri u IT sektoru mogu iskoristiti napredne sigurnosne funkcije, snažne alate za upravljanje i enterptrse nivo stabilnosti kako bi obezbedili brze i pouzdane performansue u svakoj situaciji.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.