Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Novembar 25, 2022
Novi računarski hardver exascale spreman za HPC, AI, cloud, big data i opšti ...
Novembar 18, 2022
Novi sistemi dizajnirani su da infrastrukturu vašeg data centra učine boljom, ...
Novembar 17, 2022
Predstavljeni portfolio servera i sistema za skladištenje podataka pokreću ...
Novembar 17, 2022
Novi NUC računari imaju otključani Intel Core procesor 13. generacije, koji ...
Novembar 11, 2022
Uz nenadmašne performanse, liderstvo u energetskoj efikasnosti i arhitekturu ...
Novembar 04, 2022
Prvi u svetu grafički procesori za video igre sa „chiplet“ tehnologijom. ...
Novembar 04, 2022
Distributer sa dodatom vrednošću nastavlja razvoj distributivnih kanala za ...
Oktobar 27, 2022
Infinidat, vodeći provajder rešenja za skladištenje podataka kod poslovnih ...
Oktobar 07, 2022
Obezbedite pouzdano povezivanje pomoću elegantnog zidnog Access Point-a
Predstavljamo AMD Radeon™ RX 7900 seriju grafika

Novembar 04, 2022

AMD, RADEON

Predstavljamo AMD Radeon™ RX 7900 seriju grafika

Prvi u svetu grafički procesori za video igre sa „chiplet“ tehnologijom. Izgrađena na revolucionarnoj AMD RDNA™ 3 arhitekturi sa „chiplet“ tehnologijom, AMD Radeon™ RX 7900 serija grafika pruža visoke performanse nove generacije i fantastične vizuelne efekte u 4K i većoj rezoluciji.

Unapređena grafika za gejmere i stvaraoce sadržaja. Predstavljamo AMD Radeon™ RX 7900 seriju.

Zajedno unapređujemo igranje video igara
Izgrađena na revolucionarnoj AMD RDNA™ 3 arhitekturi sa „chiplet“ tehnologijom, AMD Radeon™ RX 7900 serija grafike pruža visoke performanse nove generacije, fantastične vizuelne efekte i efikasnost.

Igranje u 4K i većoj rezoluciji Izgrađena na AMD RDNA™ 3 arhitekturi Ultimativna imerzija  Plug and Play
Unapređena AMD RDNA™ 3 arhitektura sa "Raytracing" i AI akceleratorom Prvi u svetu grafički procesori za video igre sa „chiplet“ tehnologijom Zadivljujuća jasnoća slike sa AMD Radiance Display™ Engine i DisplayPort™ 2.1 sa do 8K 165Hz  Izuzetna energetska efikasnost i akustika

Revolucionarne performanse
Ugrađeno je čak 24 GB ultra brze GDDR6 memorije koja pruža fantastično iskustvo u 4K i većoj rezuluciji. Radeon™ RX 7900 serija sadrži naprednu AMD RDNA™ 3 arhitekturu, sa akceleratorima za protok vazduha vazduha 2. generacije i novim AI akceleratorima za pružanje neverovatnih performansi uz maksimalan vizuelni doživljaj .

Vizuelno iskustvo koje oduzima dah
Uronite u svoje omiljene vizuale sa zadivljujućom jasnoćom slike sa i do 68 milijardi boja u do 8K 165Hz rezoluciji. Radeon™ RX 7900 serija pruža zapanjujuće vizuelno iskustvo koje morate da doživite biste se uverili.

Napredna platforma za igrice i kreiranje sadržaja
Napravite vrhunski desktop računar kombinujući najnovije Ryzen™ procesore i Radeon™ grafiku za revolucionarne performanse i izuzetnu energetsku efikasnost. Podignite svoje iskustvo na viši nivo uz AMD pametne tehnologije i AMD softver: Adrenalin Edition™ aplikacije. Radeon™ RX 7900 serija grafika je vrhunsko „plug-and-play“ rešenje, koje se integriše sa postojećim napajanjima i kućištima, optimizujući snagu, toplotu i nivo buke.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.