Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Predstavljamo AMD Radeon™ RX 7900 seriju grafika

Novembar 04, 2022

AMD, RADEON

Predstavljamo AMD Radeon™ RX 7900 seriju grafika

Prvi u svetu grafički procesori za video igre sa „chiplet“ tehnologijom. Izgrađena na revolucionarnoj AMD RDNA™ 3 arhitekturi sa „chiplet“ tehnologijom, AMD Radeon™ RX 7900 serija grafika pruža visoke performanse nove generacije i fantastične vizuelne efekte u 4K i većoj rezoluciji.

Unapređena grafika za gejmere i stvaraoce sadržaja. Predstavljamo AMD Radeon™ RX 7900 seriju.

Zajedno unapređujemo igranje video igara
Izgrađena na revolucionarnoj AMD RDNA™ 3 arhitekturi sa „chiplet“ tehnologijom, AMD Radeon™ RX 7900 serija grafike pruža visoke performanse nove generacije, fantastične vizuelne efekte i efikasnost.

Igranje u 4K i većoj rezoluciji Izgrađena na AMD RDNA™ 3 arhitekturi Ultimativna imerzija  Plug and Play
Unapređena AMD RDNA™ 3 arhitektura sa "Raytracing" i AI akceleratorom Prvi u svetu grafički procesori za video igre sa „chiplet“ tehnologijom Zadivljujuća jasnoća slike sa AMD Radiance Display™ Engine i DisplayPort™ 2.1 sa do 8K 165Hz  Izuzetna energetska efikasnost i akustika

Revolucionarne performanse
Ugrađeno je čak 24 GB ultra brze GDDR6 memorije koja pruža fantastično iskustvo u 4K i većoj rezuluciji. Radeon™ RX 7900 serija sadrži naprednu AMD RDNA™ 3 arhitekturu, sa akceleratorima za protok vazduha vazduha 2. generacije i novim AI akceleratorima za pružanje neverovatnih performansi uz maksimalan vizuelni doživljaj .

Vizuelno iskustvo koje oduzima dah
Uronite u svoje omiljene vizuale sa zadivljujućom jasnoćom slike sa i do 68 milijardi boja u do 8K 165Hz rezoluciji. Radeon™ RX 7900 serija pruža zapanjujuće vizuelno iskustvo koje morate da doživite biste se uverili.

Napredna platforma za igrice i kreiranje sadržaja
Napravite vrhunski desktop računar kombinujući najnovije Ryzen™ procesore i Radeon™ grafiku za revolucionarne performanse i izuzetnu energetsku efikasnost. Podignite svoje iskustvo na viši nivo uz AMD pametne tehnologije i AMD softver: Adrenalin Edition™ aplikacije. Radeon™ RX 7900 serija grafika je vrhunsko „plug-and-play“ rešenje, koje se integriše sa postojećim napajanjima i kućištima, optimizujući snagu, toplotu i nivo buke.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.