Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Jun 02, 2023
ASBIS Srbija, vodeći distributer IT proizvoda i rešenja, proširuje svoju ...
Maj 25, 2023
Iskusite do sada neviđene performanse, vizuelne efekte i efikasnost u gejmingu ...
April 24, 2023
Najnoviji NUC sa Intel Core procesorima 13. generacije idealan je za svaki ...
Mart 24, 2023
Dva meseca nakon što je Intel lansirao 4. generaciju Intel Xeon skalabilnih ...
Mart 03, 2023
Edgecore Networks, lider u otvorenom umrežavanju, najavio je novitete – “Core” ...
Mart 02, 2023
Predstavljamo AMD RYZEN 7000 seriju procesora podržanu sa novom AMD 3D V-Cache™ ...
Februar 07, 2023
Sa frekvencijom od 6,0 GHz, i9-13900KS je predstavlja prekretnicu u PC ...
Februar 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer sa dodatnom vrednošću, dobavljač IT ...
Januar 31, 2023
Prema izveštaju IDC MarketScape-a, glavnog alata za procenu dobavljača u ICT ...
Januar 30, 2023
Dostupno je više od 50 modela koji imaju optimizovane performanse za najnoviju ...
Predstavljamo AMD Radeon™ RX 7900 seriju grafika

Novembar 04, 2022

AMD, RADEON

Predstavljamo AMD Radeon™ RX 7900 seriju grafika

Prvi u svetu grafički procesori za video igre sa „chiplet“ tehnologijom. Izgrađena na revolucionarnoj AMD RDNA™ 3 arhitekturi sa „chiplet“ tehnologijom, AMD Radeon™ RX 7900 serija grafika pruža visoke performanse nove generacije i fantastične vizuelne efekte u 4K i većoj rezoluciji.

Unapređena grafika za gejmere i stvaraoce sadržaja. Predstavljamo AMD Radeon™ RX 7900 seriju.

Zajedno unapređujemo igranje video igara
Izgrađena na revolucionarnoj AMD RDNA™ 3 arhitekturi sa „chiplet“ tehnologijom, AMD Radeon™ RX 7900 serija grafike pruža visoke performanse nove generacije, fantastične vizuelne efekte i efikasnost.

Igranje u 4K i većoj rezoluciji Izgrađena na AMD RDNA™ 3 arhitekturi Ultimativna imerzija  Plug and Play
Unapređena AMD RDNA™ 3 arhitektura sa "Raytracing" i AI akceleratorom Prvi u svetu grafički procesori za video igre sa „chiplet“ tehnologijom Zadivljujuća jasnoća slike sa AMD Radiance Display™ Engine i DisplayPort™ 2.1 sa do 8K 165Hz  Izuzetna energetska efikasnost i akustika

Revolucionarne performanse
Ugrađeno je čak 24 GB ultra brze GDDR6 memorije koja pruža fantastično iskustvo u 4K i većoj rezuluciji. Radeon™ RX 7900 serija sadrži naprednu AMD RDNA™ 3 arhitekturu, sa akceleratorima za protok vazduha vazduha 2. generacije i novim AI akceleratorima za pružanje neverovatnih performansi uz maksimalan vizuelni doživljaj .

Vizuelno iskustvo koje oduzima dah
Uronite u svoje omiljene vizuale sa zadivljujućom jasnoćom slike sa i do 68 milijardi boja u do 8K 165Hz rezoluciji. Radeon™ RX 7900 serija pruža zapanjujuće vizuelno iskustvo koje morate da doživite biste se uverili.

Napredna platforma za igrice i kreiranje sadržaja
Napravite vrhunski desktop računar kombinujući najnovije Ryzen™ procesore i Radeon™ grafiku za revolucionarne performanse i izuzetnu energetsku efikasnost. Podignite svoje iskustvo na viši nivo uz AMD pametne tehnologije i AMD softver: Adrenalin Edition™ aplikacije. Radeon™ RX 7900 serija grafika je vrhunsko „plug-and-play“ rešenje, koje se integriše sa postojećim napajanjima i kućištima, optimizujući snagu, toplotu i nivo buke.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.