Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

AMD nova generacija Ryzen procesora

Avgust 25, 2022

AMD, Ryzen

AMD nova generacija Ryzen procesora

AMD najavio novu generaciju AMD PC proizvoda, koja će biti premijerno predstavljana uživo putem platforme „Zajedno napredujemo“

Predsedavajući i izvršni direktor Dr Lisa Su, CTO Mark Papermaster i drugi AMD rukovodioci, predstaviće najnoviju "Zen 4" arhitekturu koja pokreće nadolazeće AMD Ryzen™ procesore, kao i potpuno novu AM5 platformu, izgrađenu na najnovijoj tehnologiji, uključujući DDR5 i PCIe5. Sve pomenuto označiće jednu novu eru desktop računara.

Zabeležite datum i budite među prvim obavešteni o novim AMD Ryzen procesorima nove generacije.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.