Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Alienware predstavio novi AW2524HF IPS gejming monitor

Avgust 30, 2023

DELL

Alienware predstavio novi AW2524HF IPS gejming monitor

Dell Technologies predstavio je Alienware gejming monitor poslednje generacije, AW2524HF, koji dolazi sa najnovijom AMD Freesync Premium tehnologijom i impresivnom brzinom osvežavanja do 500Hz.

"Najbrži IPS gejming monitor na svetu", AW2524HF ponosi se 24.5" IPS ekranom, sa maksimalnom rezolucijom od 1920x1080 (FHD), što ga čini savršenim za popularne eSport igre. Monitor koristi brzi IPS ekran sa Antiglader premazom (tvrdoća 3H) i dolazi sa nizom naprednih funkcija:

Neverovatna brzina: Impresivna brzina osvežavanja monitora od 500Hz (480Hz prirodno) na brzom IPS ekranu donosi fantastičnu brzinu i jasnoću pokreta. Zahvaljujući AMD FreeSync Premium i VESA AdaptiveSync sertifikaciji, gejmeri mogu uživati u igricama bez trzanja i zastajkivanja čak i tokom akcija visoke brzine. Takođe, ultra-niska latencija od 0.5ms u odgovoru „gray-to-gray“ efikasno eliminiše zamućenost i senke, što rezultira besprekornim vizualima.

Verne boje u svakom trenutku: Za razliku od konkurentskih TN panela, brzi IPS ekran garantuje dosledne slike iz svakog ugla. Sa impresivnom pokrivenošću sRGB boja od 99%, podržava i HDR sadržaj putem HDR10. Važno je napomenuti da TUV sertifikovani ComfortView Plus koristi hardverski pristup za smanjenje štetnih emisija plavog svetla, bez uticaja na autentičnost boja, čime su omogućene duge i udobne gejming sesije.

Napredan dizajn: Integrisani nosač za slušalice omogućava da radni prostor uvek bude uredan, dok šestougaona osnova može da se podešava po visini, te zauzima veoma malo prostora.

Najavažnija karakteristika Dell Alienware AW2525HF gejming monitora definitivno jeste njegova impresivna brzina osvežavanja od 500Hz (overklokovan sa DP) i 480Hz (prirodno sa DP) sposobnosti. Uz osvetljenost od 400 cd/m² i brzo vreme odgovora „gray-to-gray“ od 0.5ms, monitor takođe podržava osnovnu HDR 10 tehnologiju. Sa tehničkog stanovišta, ekran koristi AMD Freesync Premium tehnologiju i ima gustinu piksela od 90 PPI.

Kada je reč o povezivanju, korisnicima su na raspolaganju 2 DP 1.4 porta, 1 HDMI 2.1 port i 5 USB 3.2 Gen1 porta na zadnjem delu monitora. Sa širokim uglom gledanja od 178 stepeni vertikalno i horizontalno, monitor ima mogućnost podešavanja nagiba, rotaciju, okretanje, te ima ugrađeni „cable management“. Dell Alienware će se globalno naći u prodaji 12. septembra.

 

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.