Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

AENO Premium Eco Smart Heater osvojio Red Dot nagradu u dve kategorije za 2023. godinu

Jun 20, 2023

AENO

AENO Premium Eco Smart Heater osvojio Red Dot nagradu u dve kategorije za 2023. godinu

AENO Premium Eco Smart Heater osvojio je prestižnu Red Dot nagradu u dve kategorije - "Tehnologije grejanja i hlađenja", i druga "Pametni proizvodi", za izvanredan dizajn, kvalitet i inovaciju na polju uređaja za grejanje.

Kompanija Red Dot, koja svake godine organizuje prestižnu međunarodnu manifestaciju Red Dot Awards, ove godine je AENO Premium Eco Smart radijatoru dodelila nagrade u dve kategorije: "Tehnologije grejanja i hlađenja" i "Pametni proizvodi".  Žiri je prepoznao da AENO Premium Eco Smart radijator uspešno kombinuje energetski efikasan način grejanja sa savremenim funkcijama povezivanja. Radijator poseduje Wi-Fi i Bluetooth konekcije, te se može lako kontrolisati putem mobilne aplikacije, omogućavajući korisnicima da naprave dnevni raspored, podešavaju temperaturu i prate potrošnju energije. "Ono što AENO Premium Eco Smart radijator izdvaja od konkurencije jeste minimalistički dizajn koji se uklapa u svaki enterijer, zahvaljujući ultra tankom panelu (manje od 11 mm) i prirodnim materijalima. Panel od kaljenog stakla gotovo da je nevidljiv, dok se putem različitih opcija montaže u potpunosti prilagođava datoj prostoriji (može stajati samostalno na podu ili se kačiti na zid). Sve kontrolne funkcije dostupne su putem mobilne aplikacije, te je na samom radijatoru vidljivo samo jedno dugme."

"Inspiracija za novi pametni radijator proizašla je iz potražnje za jednostavnim i elegantnim dizajnom koji se može prilagoditi svakom enterijeru, bilo da je u pitanju stan, kancelarija ili kuća. Premium Eco Smart Heater kombinuje pametnu tehnologiju grejanja koja štedi energiju, i minimalistički izgled“, rekao je Serhii Fedorenko, dizajner nagrađenog AENO Premium Eco Smart radijatora. Svojim inovativnim dizajnom, energetski efikasnim performansama i naprednim funkcijama povezivanja, AENO Premium Eco Smart Heater je osmišljen da unapredi tržište grejnih uređaja i pruži potrošačima pametniji, održiviji način zagrevanja njihovih domova.

Dobitnici priznanja objavljeni su u aprilu ove godine, dok se zvanična ceremonija dodele nagrada odigrala 19.juna u Muzeju dizajna Red Dot u  Esenu.

AENO Eco Smart radijator dostupan je kod naših partnera:

Gigatron
Comtrade Shop

 

O AENO brendu

AENO je mlad i dinamičan brend pametnih aparata za domaćinstvo, kreiran i proizveden u najsavremenijim proizvodnim pogonima u Kini, koristeći najnaprednije tehnologije današnjice. Misija AENO-a je da pametne tehnologije učini dostupnijim, preuzimajući svakodnevne rutine i smanjujući teret kućnih poslova. To omogućava ispunjeniji život, oslobađanje vremena za porodicu i prijatelje, samorazvoj i kreativnost. Zahvaljujući AENO pametnim kućnim aparatima, kupci će trošiti manje vremena na kućne poslove, a više na stvari koje zaista vole. Porodica AENO proizvoda uključuje: prečišćivače i ovlaživače vazduha, robotske usisivače, štapne usisivače, parne mopove, pegle za vertikalno peglanje, ketlere, električne roštilje, blendere, električne pećnice, usisivače, električne četkice za zube, irigatore i slično. Za više informacija posetite: aeno.com.

O nagradi za dizajn Red Dot

Da bi se raznolikost na polju dizajna ocenila na profesionalan način, nagrada za dizajn RedDot se deli u tri kategorije: RedDot nagrada za dizajn proizvoda, RedDot nagrada za dizajn brendova i komunikacione tehnologije i RedDot nagrada za konceptualni dizajn. Dodela nagrada RedDot je jedna od najvećih takve vrste u svetu dizajna, sa oko 20.000 prijavljenih radova svake godine. Prvi put su se nagrade za najbolja dizajnerska rešenja dodeljivale 1955. godine. Devedesetih godina prošlog veka, izvršni direktor kompanije RedDot, profesor doktor Peter Zec, stvorio je naziv i registrovao brend ovih nagrada. Od tada je prestižna nagrada „RedDot“ važi za međunarodno priznanje za izuzetan kvalitet dizajna sa visokim renomeom. Dobitnici nagrade bivaju prezentovani u almanasima, muzejima i na internetu. Za više informacija posetite: www.red-dot.de.  

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.