Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Krenite na putovanje pouzdanim multi-gigabitnim brzinama i uživajte u besprekornom Wi-Fi iskustvu od 6 Ghz sa Ubiquiti U7 Pro Access Point

Januar 30, 2024

Krenite na putovanje pouzdanim multi-gigabitnim brzinama i uživajte u besprekornom Wi-Fi iskustvu od 6 Ghz sa Ubiquiti U7 Pro Access Point

Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) je novi Access Point koji se montira na plafon sa 6 prostornih tokova i podrškom za 6 Ghz za Wi-Fi bez ometanja u zahtevnim i velikim prostorima.

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je na ASBIS lager pristigao dugoočekivani Ubiquiti U7 Pro mrežni Access Point uređaj. Opremljen najnovijim mrežnim tehnologijama, U7 Pro donosi izuzetne performanse i funkcionalnosti koje su neophodne za savremena i dinamična radna okruženja.

Ključne karakteristike:

Wi-Fi mogućnosti: U7 Pro koristeći mogućnosti Wi-Fi 7 standarda, omogućava 2.4, 5, i 6 Ghz povezivanje za nenadmašan protok podataka, što ga čini Acces Point-om sa najboljim performansama do danas.

Podrška za proširene frekvencije: Uz podršku za 2.4, 5 i 6 Ghz frekvencije, U7 Pro omogućava brzo povezivanje bez ometanja omogućujući optimalne performance za vaš Wi-Fi 7 urađaj.

Podrška za 300+ klijenata uređaja: U7 Pro ispunjava zahteve povezivanja uređaja za velike prostore, dajući podršku za preko 300 uređaja u istom trenutku.
5.7Gbps teoretski maksimalna propusnost: Sa svojih 5.7 Gbps teoretskog maksimalnog propusta u 6Ghz spektru, U7 Pro se mođe pohvaliti munjevitim brzinama protoka.

Unpređeni dizajn: Zadržavajući isti prečnik kao i njegov prethodnik U6 Pro, U7 Pro poseduje 2.5 gigabitni mrežni port za poboljšanu konektivnost, potvrđujući svoju posvećenost performansama.

Kontaktirajte nas na infosales@asbis.rs ili pozovite +381693107714.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.