Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Supermicro predstavio novi portfolio Intel SuperServera

Novembar 17, 2022

Supermicro, Intel

Supermicro predstavio novi portfolio Intel SuperServera

Predstavljeni portfolio servera i sistema za skladištenje podataka pokreću nadolazeći Intel® Xeon® Scalable procesori 4. generacije

Sistemi podržavaju CPU-eve visokih performansi i DDR5 memoriju sa do 2X performansama i kapacitetom do 512 GB DIMM-a i PCIe 5.0, što udvostručuje I/O propusni opseg. Procesori Intel® Xeon® CPU Max serije su takođe dostupni u okviru Supermicro X13 sistema. Pored toga, podrška za okruženja sa visokom temperaturom okoline do 40°C (104°F), sa serverima dizajniranim za vazdušno i tečno hlađenje radi optimalne efikasnosti, optimizovani su na nivou rack-a sa otvorenim industrijskim standardnim dizajnom i poboljšanom bezbednošću i upravljivošću.

PLSM za Supermicro sisteme:
Petar Jakšić
+381693107709

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.