Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS je potpisao distributivni ugovor sa brzo rastućom SaaS kompanijom ProMobi Technologies

Oktobar 06, 2023

ASBIS je potpisao distributivni ugovor sa brzo rastućom SaaS kompanijom ProMobi Technologies

ASBISC Enterprises Plc, vodeći VaD (Value Added) distributer, IT i IoT proizvoda, rešenja i usluga na rastućim tržištima Evrope, Bliskog istoka i Afrike, nedavno je potpisao distributivni sporazum sa kompanijom ProMobi Technologies za proširenje Scalefusion UEM softvera. Ova partnerska saradnja omogućava ASBIS-u da unapredi svoj distributivni portfolio vrhunskim rešenjima za upravljanje mobilnim uređajima.

Proizvodi će biti odmah dostupni u četrdeset šest evropskih zemalja, kao i na Bliskom istoku i Africi, uz planove za dalje proširenje na druge zemlje ASBIS Grupe.

ASBIS portfolio će biti dopunjen sa Scalefusion, vodećim softverom za upravljanje mobilnim uređajima i AP-ovima. Scalefusion pomaže preduzećima da obezbede i upravljaju širokim spektrom mobilnih uređaja i pristupnih tačaka, uključujući pametne telefone, tablete, laptopove, robusne uređaje, POS i digital signage uređaje. Scalefusion rešenja široko se koriste u raznim industrijama, uključujući proizvodnju, maloprodaju, transport i logistiku, građevinu i nekretnine, ugostiteljstvo, telekomunikacije i softver, naftnu industriju, javni sektor, finansijske institucije i druge društveno važne sektore.

"Oduševljeni smo prilikom da proširimo portfelj ASBIS-a dodavanjem Scalefusion MDM/UEM-a, koji pruža efikasna rešenja za rešavanje izazova povezanih sa mobilnošću. Radujemo se pružanju našim klijentima proizvoda najvišeg kvaliteta koji će im omogućiti optimizaciju mobilnosti i unapređenje poslovnih operacija. Fokus Scalefusion-a na inovacijama i najsavremenijoj tehnologiji savršeno se uklapa sa našim obećanjem da ostanemo korak ispred i pružamo našim klijentima najnovija i najefikasnija rešenja. Radujemo se uspešnom partnerstvu koje će koristiti našim klijentima i ojačati našu poziciju kao vodećeg pružaoca inovativnih tehnoloških rešenja", rekao je Marek Horyl, direktor marketinga proizvoda u ASBIS-u.

"Oduševljeni smo što sarađujemo sa ASBIS Enterprises Plc kao distributerskim partnerom za Scalefusion. Njihov fokus i dosadašnji uspeh kao vodećeg VAD distributera, razvojnog partnera  i pružaoca usluga u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija (ICT), interneta stvari (IoT) i robotizovanih rešenja su veoma uzbudljivi. Radujemo se saradnji sa njihovim talentovanim timom kako bismo proširili naše Scalefusion rešenje na njihovu obimnu mrežu preprodavaca", izjavio je Nitesh Bhalotia, direktor prodaje u Scalefusion-u.

Detaljnije o  Scalefusion

ProMobi Technologies pruža vodeće rešenje za upravljanje krajnjim tačkama pod brendom Scalefusion. Scalefusion UEM omogućava firmama i organizacijama da obezbede i upravljaju pristupnim tačkama, uključujući pametne telefone, tablete, laptopove, robusne uređaje, POS uređaje i digitalne oznake, kao i aplikacijama i sadržajem. Podržava upravljanje uređajima sa Android, iOS, macOS, Windows i Linux operativnim sistemima, obezbeđujući efikasne operacije upravljanja uređajima uz Scalefusion Remote Troubleshooting.Više od 8000 kompanija širom sveta otključava svoj pravi potencijal koristeći Scalefusion, koji se koristi u raznim industrijama kao što su transport i logistika, maloprodaja, obrazovanje, zdravstvo, proizvodnja, građevina i nekretnine, ugostiteljstvo, softver i telekomunikacije, finansijske usluge i druge. Za više informacija, posetite: https://www.scalefusion.com.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.