Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Novo partnerstvo: ASBIS i IP Infusion

Jul 25, 2022

ASBIS, IP Infusion

Novo partnerstvo: ASBIS i IP Infusion

ASBIS klijentima biće omogućen pristup vodećem mrežnom softveru i rešenjima IP Infusion-a

U junu 2022. godine kompanija ASBIS potpisala je ugovor o distribuciji sa IP Infusion-om, dodatno proširujući svoj portfolio mrežnih rešenja sa vodećim softverskim proizvodima u industriji. Ovlašćeno područje pokriva EMEA region i obuhvata svih 27 zemalja u kojima ASBIS posluje.

IP Infusion je vodeći provajder Open Networking softvera i rešenja za operatere, provajdere usluga i operatere data centara. Vodeći softver OcNOS kompanije IP Infusion rangiran je kao vodeći mrežni operativni sistem (NOS), omogućavajući mrežnim operaterima da razdvoje svoje mreže kako bi ubrzali inovacije, pojednostavili operacije i smanjili ukupne troškove vlasništva (TCO).

Mrežni proizvođači opreme takođe mogu da razdvoje mrežne uređaje kako bi ubrzali vreme izlaska na tržište i ponudili sveobuhvatne usluge. Softver IP Infusion-a je na tržištu ima preko 500 korisnika i preko 10.000 implementiranih rešenja na nivou operatera za agregaciju, optičke transportne mreže, umrežavanje data centara i još mnogo toga.

„Sporazum sa IP Infusion-om će nam pomoći da donesemo još veću vrednost našim klijentima u mnogim regionima, a takođe ćemo biti u mogućnosti da povećamo i ponudu naših proizvoda i rešenja. ASBIS sa zadovoljstvom pozdravlja IP Infusion kao svog partnera i spremni smo da damo sve od sebe za obostrano uspešnu budućnost!“ - komentariše Marek Horyl, Product Marketing Director u ASBIS-u.

„Zadovoljstvo nam je što smo partneri sa ASBIS-om na EMEA tržištu jer na ovaj način proširujemo naš domet u EMEA regionu putem ASBIS-ovog kanala distribucije“, rekao je Tom Savoie, direktor prodaje za IP Infusion. „IP Infusion i ASBIS zajedno nude moćna raščlanjena softverska rešenja za naše klijente kako bi iskoristili prednosti Open Networking-a".

 

O kompaniji ASBIS

ASBISc Enterprises PLC je vodeći distributer sa dodatnom vrednošću, dobavljač IT, IoT i AI rešenja širom CEE, FSU i MEA zemalja. Kompanija je specijalizovana za distribuciju proizvoda sa dodatom vrednošću (VAD), B2B tržišnih rešenja i distribuciju ICT proizvoda od globalnih dobavljača. U saradnji sa liderima u IT industriji, stručni timovi ASBIS grupe konfigurišu hardverske proizvode i softverske elemente kao i usluge utemeljene na cloud-u i tehnologije za stvaranje komercijalno održivih rešenja u skladu sa potrebama partnera. Za više informacija posetite vebsajt kompanije: www.asbis.com.

O kompaniji IP Infusion

IP Infusion je vodeći provajder Open Networking softvera i rešenja za operatere, provajdere usluga i operatere data centara. Naša rešenja omogućavaju mrežnim operaterima da razdvoje svoje mreže kako bi ubrzali inovacije, pojednostavili operacije i smanjili ukupne troškove vlasništva (TCO).  Mrežni proizvođači opreme takođe mogu da razdvoje mrežne uređaje kako bi ubrzali vreme izlaska na tržište, ponudili sveobuhvatne usluge i postigli robusnost na nivou operatera. Softver IP Infusion-a je na tržištu ima preko 500 klijenata i preko 10.000 implementacija na nivou operatera za agregaciju, optičke transportne mreže, umrežavanje data centara i još mnogo toga. Sedište IP Infusion-a nalazi se u Santa Klari, Kalifornija, i podružnica je ACCESS-a u potpunom vlasništvu i nezavisno upravljana od strane ACCESS CO, LTD. Dodatne informacije o kompaniji pronađite na: http://www.IPInfusion.com.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.