Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

AENO lansirao novi model pametne grejalice - Premium Eco Smart Heater

Oktobar 02, 2023

AENO

AENO lansirao novi model pametne grejalice - Premium Eco Smart Heater

AENO redefiniše udobnost i dizajn grejanja u Vašem domaćinstvu lansiranjem najnovijeg modela - AENO Premium LED Eco Smart grejalice

AENO je proširio svoju liniju pametne grejne opreme najavom dugo očekivanog lansiranja svog najnovijeg modela - AENO Premium Eco Smart LED grejalice. Ovaj inovativni dodatak AENO liniji grejalica, uključujući i dvostrukog dobitnika Red Dot nagrade za 2023. godinu - AENO Premium Eco Smart grejalicu, postavio je nove standarde u efikasnom i pametnom zagrevanju prostora.

AENO Premium Eco Smart LED grejalica ima novi digitalni LED ekran i 4 dugmeta. Vi ste pitali - mi smo slušali. Temperaturni ekran (trenutna i postavljena), dugme za PAMETNI režim (za uključivanje konstantnog grejanja ili postavljanje temperature u sobi) za efikasno i ekonomično grejanje, dugmad za višu i nižu temperaturu i naravno, čuveno dugme za napajanje od aluminijuma. Jasnoća LED ekrana je prilagodljiva. Podesite svetlinu LED ekrana i dugmadi za noćni režim i udoban san. Automatsko isključivanje dugmadi i ekrana je moguće putem aktivacije iz aplikacije (podrazumevano je uključeno).

Dostavljajući najsavremeniju tehnologiju i vrhunski kvalitet evropskog nivoa, AENO je konstantno bio na čelu industrije kućnih aparata. Lansiranje AENO Premium Eco Smart LED grejalice predstavlja uzbudljivu prekretnicu za brend dok širi svoju kategoriju proizvoda kako bi zadovoljio evoluirane potrebe potrošača širom sveta, kao i u Srbiji. Ovi proizvodi su grejalice najnovije generacije koje kombinuju energetski efikasno grejanje sa naprednim mogućnostima povezivanja.

Praktičan dizajn za vaše najbolje iskustvo i udobnost

Dizajnirane sa savršenim spojem stila i funkcionalnosti, AENO Premium Eco Smart LED grejalice se ponose nizom inteligentnih funkcija koje će promeniti način razmišljanja o grejanju. Opremljene naprednim senzorima (senzor za padanje, termostat u kablu, kontrola temperature panela) i najsavremenijom tehnologijom, ove grejalice se bez napora prilagođavaju vašim potrebama, obezbeđujući optimalnu udobnost u svakom trenutku.

Digitalni ekran i kontrolna jedinica sa LED pozadinskim osvetljenjem i dugmadima napravljeni su tako da ih možete lako pronaći dodirivanjem čak i u mraku. AENO brine da ne morate tražiti dugme za napajanje na poleđini - samo pružite ruke i dugmad će se sami naći u vašim prstima. Sve je izuzetno jednostavno za vas i vaše ukućane!

Savršeno se uklapa sa svakim enterijerom

Elegantan ultra-tanak dizajn (samo 11mm), premijum materijali (anodizirani aluminijum) i stilski prikaz LED svetla čine ovu grejalicu poželjnom u svakom domu.

AENO Premium Eco Smart LED grejalica dostupna je u tri opcije boja: sjajno bela, biserno crna i plemenito siva (NOVO) tako da možete izabrati savršeni spoj sa vašim enterijerom.

Neupadljiv dizajn sa ultra-tankim panelom od kaljenog stakla savršeno se uklapa u svaki enterijer ili postaje glavna atrakcija i fokus za oči ili se nevidljivo skriva u njemu. Korisnik ga može instalirati na bilo koji način koji mu odgovara i uklopiti se u njegov enterijer: na podu ili na zidu.

Izaberite način kontrole

Korisnik može izabrati način kontrole svog uređaja prema svojim potrebama i udobnosti ovde i sada: daljinski putem mobilne aplikacije, putem glasovnih asistenata ili korišćenjem digitalnog ekrana i dugmadi za podešavanje. Opremljen Wi-Fi vezom, uređaj se može lako kontrolisati putem mobilne aplikacije, omogućavajući vam praćenje potrošnje energije, postavljanje rasporeda i podešavanje temperature u realnom vremenu. Kreirajte raspored grejanja u kući i postavite udobnu temperaturu unapred u aplikaciji dok radite u kancelariji.

Kontrolišite glasom kada ste kod kuće (Google Home ili Amazon Alexa) ili jednostavno postavite željeni režim sa stilskim i prijatnim dugmetom ako telefon nije pri ruci. Pravo dugme za podešavanje i digitalni ekran omogućava vašim voljenima da koriste grejalicu čak i ako korisnik aplikacije nije prisutan. Ovo može biti zaista važno ako želite da brinete o starijoj generaciji u svojoj porodici.

Bilo da je reč o kontroli temperature putem glasovnih komandi ili podešavanju postavki daljinski putem aplikacije na pametnom telefonu, AENO se brine da ste uvek u kontroli, bez obzira gde se nalazite.

Prilagodljiv i pametni režim za uštedu energije

Jedna od izuzetnih karakteristika AENO pametnih grejalica je pametni režim kada je potrebno održavati prijatnu temperaturu bez gubitka električne energije. Zbogom hladnim jutrima i dobrodošli u udoban i topao dom svaki put kad zakoračite na vrata.

Svi modeli AENO grejalica su efikasniji od drugih vrsta grejalica i metoda grejanja (konvektorsko grejanje, klima uređaji, podno grejanje, centralno grejanje).

Brzo i efikasno koristi celih 700+ vati snage bez gubljenja toplote i novca. Temperatura panela može se promeniti putem aplikacije od 120 stepeni Celzijusa do 60 stepeni Celzijusa, menjajući raspon temperatura od 700W+ do 150W+.

Dvostruko je efikasnija od konvencionalne grejalice. Kada se prostorija zagreje na postavljenu temperaturu, grejalica se automatski isključuje, ne trošeći električnu energiju, dok održava temperaturu u sobi (u PAMETNOM Režimu). Održavanje temperature u sobi je uvek jeftinije. Možete uštedeti energiju i novac i ostati toplo tokom cele sezone grejanja.

Bezbednost i zaštita

Bezbednost je prioritet za AENO, i AENO Premium LED Eco Smart grejalica nije izuzetak. Ugrađene bezbednosne funkcije kao što su zaštita za decu, zaštita od pregrevanja i senzor za prevrtanje/pad (grejalica se isključuje ako padne, sirena obaveštava ako grejalica padne i šalje se obaveštenje u aplikaciji), pružaju mir, omogućavajući vam da uživate u toplini bez brige o bilo kakvim nepredviđenim situacijama.

Zdravo grejanje za vaše blagostanje

AENO grejalice ne isušuju vazduh i ne sagorevaju kiseonik - to nije klima uređaj. To je veoma važno za vaše zdravlje. Grejalice ne izduvavaju vazduh - tako da nema cirkulacije polena ili prašine, što je odlično za ljude sa alergijama. Tiha, bez mirisa i bez prašine AENO Premium LED Eco Smart grejalica je pravo rešenje za porodice sa decom i kućnim ljubimcima.

"AENO je uvek bio posvećen poboljšanju života naših kupaca kroz inovativna rešenja za kućno grejanje," rekao je Andrej Kazenau, menadžer za razvoj poslovanja za grejalice. "Lansiranjem naših pametnih grejalica, podižemo udobnost i praktičnost na potpuno novi nivo. Verujemo da naši kupci zaslužuju ništa manje od najboljeg, i ponosni smo što to isporučujemo ovom izvanrednom linijom proizvoda. Naši modeli grejalica su remek-delo dizajna proizvoda, što je potvrđeno za prvu generaciju modela AENO Premium Eco Smart grejalica nagradom Red Dot Awards. Nadamo se da će novi model biti jednako uspešni i da će dopuniti ovu kategoriju proizvoda proširujući izbor za kupce. Sarađujemo sa maloprodajnim lancima, arhitektonskim i dizajn studijima, tako da smo otvoreni za razgovore o potencijalnim saradnjama!"

AENO pametne grejalice će biti dostupne za kupovinu u Srbiji tokom oktobra kod partnerskih maloprodajnih objekata i online platformi:

Gigatron - https://gigatron.rs
CT Shop - https://www.ctshop.rs/
DUDICo - https://www.dudico.com/
Crafter - https://www.crafter.rs/
Bazzar - https://bazzar.rs/
BC Group - https://www.bcgroup-online.com/
Eplaneta - https://www.bcgroup-online.com/
Shoppster - https://www.shoppster.rs/
Forma Ideale - https://www.formaideale.rs/

Početak prodaje je savršeno vreme za nadogradnju vašeg sistema grejanja za tople i udobne domove tokom predstojeće zime!

O AENO kompaniji i AENO Premium Eco LED Smart grejalici

AENO je mlad i dinamičan brend pametnih kućnih aparata, kreiran od strane internacionalnog tima visoko kvalifikovanih inženjera. AENO brine o svojim kupcima i teži konstantnom unapređenju funkcionalnosti proizvoda i proširivanju mogućnosti. Kako bismo povećali vrednost i kvalitet, optimizovali logističke rute dostave za maloprodajne lance i krajnje korisnike, linija za proizvodnju Premium Eco Smart grejalice operiše u Evropi, u Poljskoj. AENO je deo portfolija brendova kompanije ASBIS Enterprises PLC, vodećeg distributera IT proizvoda i rešenja u EMEA regionu.

 

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.