Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Jun 02, 2023
ASBIS Srbija, vodeći distributer IT proizvoda i rešenja, proširuje svoju ...
Maj 25, 2023
Iskusite do sada neviđene performanse, vizuelne efekte i efikasnost u gejmingu ...
April 24, 2023
Najnoviji NUC sa Intel Core procesorima 13. generacije idealan je za svaki ...
Mart 24, 2023
Dva meseca nakon što je Intel lansirao 4. generaciju Intel Xeon skalabilnih ...
Mart 03, 2023
Edgecore Networks, lider u otvorenom umrežavanju, najavio je novitete – “Core” ...
Mart 02, 2023
Predstavljamo AMD RYZEN 7000 seriju procesora podržanu sa novom AMD 3D V-Cache™ ...
Februar 07, 2023
Sa frekvencijom od 6,0 GHz, i9-13900KS je predstavlja prekretnicu u PC ...
Februar 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer sa dodatnom vrednošću, dobavljač IT ...
Januar 31, 2023
Prema izveštaju IDC MarketScape-a, glavnog alata za procenu dobavljača u ICT ...
Januar 30, 2023
Dostupno je više od 50 modela koji imaju optimizovane performanse za najnoviju ...
Synology - Novi brend u ASBIS distribuciji

Septembar 22, 2020

SYNOLOGY, DISTRIBUTION AGREEMENT, ASBIS

Synology - Novi brend u ASBIS distribuciji

Sa ponosom vas obaveštavamo da je kompanija ASBIS Srbija potpisala ugovor o distribuciji sa kompanijom Synology Inc.

Synology je jedan od vodećih svetskih proizvođača mrežnih uređaja za skladištenje podataka (NAS). NAS sistemi su mrežni uređaji koji sadrže više hard diskova, obično konfigurisanih na redundantan način te čine veliko skladište podataka dostupno za čitavu mrežu, a po vrlo pristupačnoj ceni. Široko se upotrebljavaju u preduzećima svih veličina, te u kućnim uslovima za centralno skladištenje podataka i / ili pravljenje rezervnih kopija datoteka sa više računara.


Prve količine Synology NAS uređaja su pristigle na ASBIS lager.
Kliknite OVDE za B2B ponudu!
 

Synology portfolio


Synology portfolio podrazumeva mnoštvo modela NAS jedinica koji odgovaraju svim vašim specifičnim potrebama i raspoloživim budžetima. Podrazumeva desktop modele, nazvane DiskStation, modele montirane u rack, zvane  RackStation i FlashStation koji pružaju SSD tip memorije. 
Synology NAS uređaji su klasifikovani u četiri porodice proizvoda: FS / XS (+) serija, Plus serija, Value Serija i J serija. Serije FS / XS i Plus prilagođene su preduzećima i drugim poslovnim potrebama, neki od modela serije Value mogu odgovarati potrebama malih preduzeća, dok je serija J pogodna za kućnu upotrebu. 


Synology softver


Synology dolazi sa mnoštvom funkcija koje vam omogućavaju da maksimalno iskoristite svoje ulaganje u NAS. Predstavljamo najčešće korišćene funkcije:


Deljenje datoteka - Jednostavno delite datoteke na više platformi - bilo da je reč o Windows©, Mac© ili Linux© operativnom sistemu. File Station vam omogućava da pretražujete, istražujete i organizujete datoteke sa samo nekoliko klikova. Ovaj praktičan i jednostavan alat za istraživanje datoteka omogućava vam povlačenje i ispuštanje datoteka na računaru ili Mac-u. Datotekama možete da pristupite i pomoću mobilnih aplikacija na Android, iOS i Windows Phone uređajima.

Cloud Syncing - CloudStation Suite vam omogućava sinhronizaciju podataka na svim vašim uređajima, kao što su računari, serveri, mobilni uređaji i druge Synology NAS jedinice. Ovo vam pomaže da automatski ažurirate datoteke na svim uređajima. NAS možete da povežete sa javnim uslugama u oblaku kao što su Amazon Drive, Dropbox, Google Drive, Google Cloud Storage, Microsoft OneDrive, OpenStack Swift i još mnogo toga.

Izrada rezervnih kopija - Alati za pravljenje rezervnih kopija koji dolaze sa Synology DiskStation Manager-om (DSM) 6.0 pomažu da zaštitite svoje podatke od neočekivanog kvara hardvera, prirodnih katastrofa ili slučajnog brisanja. Omogućava vam da napravite sigurnosnu kopiju tačno onoga šta želite, bilo da se radi o fasciklama ili tipu datoteke i / ili veličini. Možete da planirate rezervne kopije u realnom vremenu i inkrementalne rezervne kopije sa istorijom verzija, tako da se možete vratiti u prošlost i oporaviti datoteke koje su prepisane ili slučajno izbrisane. Snapshot replikacija pomaže vašem poslovanju omogućavanjem zakazane skoro trenutne šifrovane zaštite podataka - dokumenata i virtuelnih mašina. Hyper Backup vam pomaže da napravite sigurnosne kopije više verzija istovremeno smanjujući potrošnju kapaciteta skladištenja. 

Multimedija - Alati kao što su Video Station, Photo Station, Audio Station i iTunes server pružaju više mogućnosti za uživanje u vašem multimedijalnom sadržaju na svim uređajima - bilo kada i bilo gde. Intuitivni interfejs zasnovan na pregledaču čini ga vrlo jednostavnim za upotrebu i omogućava vam da više vremena provedete uživajući u njemu, a ne upravljajući njime.

iSCSI i virtuelizacija - Synology pruža rešenja za skladištenje podataka u virtuelizovanim okruženjima sa visokim performansama i pouzdanošću, omogućavajući velikim i zahtevnim preduzećima da osiguraju kontinuitet i efikasnost poslovanja. Funkcije poput SSD keš memorije pružaju visoke performanse bez probijanja troškova, a alati kao što je npr. Storage Manager omogućavaju sistem administratoru veoma lako i jednostavno upravljanje. Niz drugih funkcija poput Windows ODX integracije, LUN Snapshot / Clone, VMware Site Recovery Manager-a i dr. čine Synology NAS sjajnim rešenjem za virtuelizovana okruženja.

Upravljanje - DSM vam pomaže da pažljivo konfigurišete, održavate i nadgledate NAS, a poseduje moćne alate za kontrolu pristupa datotekama. Pored kontrole pristupa zasnovane na pojedinačnom nalogu, grupi korisnika ili IP adresi, on takođe podržava Windows ACL za postizanje granularnosti zasnovane na datotekama putem intuitivnog korisničkog interfejsa. Većina preduzeća na svojoj mreži ima postavljene domene, a Synology podržava Windows Active Directory (AD) ili LDAP kako bi eliminisao potrebu za održavanjem više skupova korisnika i njihovih akreditiva. Mnoge druge funkcije su uključene za upravljanje mrežom i održavanje.

Paketi programskih dodataka - Na raspolaganju je mnogo dodatnih programskih paketa koji proširuju vrednost i funkcionalnost vašeg Synology NAS-a. Moći ćete da preuzmete i instalirate pakete dizajnirane posebno za vaše jedinstvene potrebe, bilo da se radi o deljenju datoteka u oblaku, deljenju fotografija u mrežnom albumu, podešavanju VPN okruženja ili čak antivirusnoj zaštiti za zaštitu vašeg sistema. Sve dostupne pakete možete pronaći i instalirati iz centra za pakete, sa samo nekoliko klikova. 

Molimo, kontaktirajte nas na vad@asbis.rs ukoliko vam je potrebna pomoć pri odabiru odgovarajućeg NAS rešenja.


U suprotnom, možete iskoristiti i Synology NAS selektor alat.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.