Mart 23, 2021
Sa ponosom vas obaveštavamo da je kompanija ASBIS Srbija potpisala ugovor o ...
Mart 15, 2021
Veštačka inteligencija pokrenula je novo doba kreativnosti i domišljatosti. ...
Mart 04, 2021
Prestigio je proširio svoj portfolio proizvoda pametnom tastaturom druge ...
Mart 02, 2021
Intel SSD 670p nudi pravi balans između performansi, troškova i snage za ...
Januar 19, 2021
Hibridna kancelarija je radikalno bolja sa jednostavnim, fleksibilnim i ...
Januar 11, 2021
Pridružite se zvaničnom pokretanju Intel® Partner Alliance, novog partnerskog ...
Decembar 28, 2020
Intel već godinama transformiše edge računarstvo - pružajući vrednost kupcima ...
Decembar 24, 2020
Intel je najavio šest novih proizvoda u domenu memorija i uređaja za ...
Decembar 10, 2020
ASBISc Enterprises PLC, objavio je danas da je započeo distribuciju LEXAR ...
Novembar 30, 2020
U prvom kvartalu 2021., desktop procesori Intel Core S-serije 11. generacije ...
Synology - Novi brend u ASBIS distribuciji

Septembar 22, 2020

SYNOLOGY, DISTRIBUTION AGREEMENT, ASBIS

Synology - Novi brend u ASBIS distribuciji

Sa ponosom vas obaveštavamo da je kompanija ASBIS Srbija potpisala ugovor o distribuciji sa kompanijom Synology Inc.

Synology je jedan od vodećih svetskih proizvođača mrežnih uređaja za skladištenje podataka (NAS). NAS sistemi su mrežni uređaji koji sadrže više hard diskova, obično konfigurisanih na redundantan način te čine veliko skladište podataka dostupno za čitavu mrežu, a po vrlo pristupačnoj ceni. Široko se upotrebljavaju u preduzećima svih veličina, te u kućnim uslovima za centralno skladištenje podataka i / ili pravljenje rezervnih kopija datoteka sa više računara.

Prve količine Synology NAS uređaja su pristigle na ASBIS lager.
Kliknite OVDE za B2B ponudu!

Synology portfolio

Synology portfolio podrazumeva mnoštvo modela NAS jedinica koji odgovaraju svim vašim specifičnim potrebama i raspoloživim budžetima. Podrazumeva desktop modele, nazvane DiskStation, modele montirane u rack, zvane  RackStation i FlashStation koji pružaju SSD tip memorije.
Synology NAS uređaji su klasifikovani u četiri porodice proizvoda: FS / XS (+) serija, Plus serija, Value Serija i J serija. Serije FS / XS i Plus prilagođene su preduzećima i drugim poslovnim potrebama, neki od modela serije Value mogu odgovarati potrebama malih preduzeća, dok je serija J pogodna za kućnu upotrebu.

Synology softver

Synology dolazi sa mnoštvom funkcija koje vam omogućavaju da maksimalno iskoristite svoje ulaganje u NAS. Predstavljamo najčešće korišćene funkcije:

Deljenje datoteka - Jednostavno delite datoteke na više platformi - bilo da je reč o Windows©, Mac© ili Linux© operativnom sistemu. File Station vam omogućava da pretražujete, istražujete i organizujete datoteke sa samo nekoliko klikova. Ovaj praktičan i jednostavan alat za istraživanje datoteka omogućava vam povlačenje i ispuštanje datoteka na računaru ili Mac-u. Datotekama možete da pristupite i pomoću mobilnih aplikacija na Android, iOS i Windows Phone uređajima.

Cloud Syncing - CloudStation Suite vam omogućava sinhronizaciju podataka na svim vašim uređajima, kao što su računari, serveri, mobilni uređaji i druge Synology NAS jedinice. Ovo vam pomaže da automatski ažurirate datoteke na svim uređajima. NAS možete da povežete sa javnim uslugama u oblaku kao što su Amazon Drive, Dropbox, Google Drive, Google Cloud Storage, Microsoft OneDrive, OpenStack Swift i još mnogo toga.

Izrada rezervnih kopija - Alati za pravljenje rezervnih kopija koji dolaze sa Synology DiskStation Manager-om (DSM) 6.0 pomažu da zaštitite svoje podatke od neočekivanog kvara hardvera, prirodnih katastrofa ili slučajnog brisanja. Omogućava vam da napravite sigurnosnu kopiju tačno onoga šta želite, bilo da se radi o fasciklama ili tipu datoteke i / ili veličini. Možete da planirate rezervne kopije u realnom vremenu i inkrementalne rezervne kopije sa istorijom verzija, tako da se možete vratiti u prošlost i oporaviti datoteke koje su prepisane ili slučajno izbrisane. Snapshot replikacija pomaže vašem poslovanju omogućavanjem zakazane skoro trenutne šifrovane zaštite podataka - dokumenata i virtuelnih mašina. Hyper Backup vam pomaže da napravite sigurnosne kopije više verzija istovremeno smanjujući potrošnju kapaciteta skladištenja.

Multimedija - Alati kao što su Video Station, Photo Station, Audio Station i iTunes server pružaju više mogućnosti za uživanje u vašem multimedijalnom sadržaju na svim uređajima - bilo kada i bilo gde. Intuitivni interfejs zasnovan na pregledaču čini ga vrlo jednostavnim za upotrebu i omogućava vam da više vremena provedete uživajući u njemu, a ne upravljajući njime.

iSCSI i virtuelizacija - Synology pruža rešenja za skladištenje podataka u virtuelizovanim okruženjima sa visokim performansama i pouzdanošću, omogućavajući velikim i zahtevnim preduzećima da osiguraju kontinuitet i efikasnost poslovanja. Funkcije poput SSD keš memorije pružaju visoke performanse bez probijanja troškova, a alati kao što je npr. Storage Manager omogućavaju sistem administratoru veoma lako i jednostavno upravljanje. Niz drugih funkcija poput Windows ODX integracije, LUN Snapshot / Clone, VMware Site Recovery Manager-a i dr. čine Synology NAS sjajnim rešenjem za virtuelizovana okruženja.

Upravljanje - DSM vam pomaže da pažljivo konfigurišete, održavate i nadgledate NAS, a poseduje moćne alate za kontrolu pristupa datotekama. Pored kontrole pristupa zasnovane na pojedinačnom nalogu, grupi korisnika ili IP adresi, on takođe podržava Windows ACL za postizanje granularnosti zasnovane na datotekama putem intuitivnog korisničkog interfejsa. Većina preduzeća na svojoj mreži ima postavljene domene, a Synology podržava Windows Active Directory (AD) ili LDAP kako bi eliminisao potrebu za održavanjem više skupova korisnika i njihovih akreditiva. Mnoge druge funkcije su uključene za upravljanje mrežom i održavanje.

Paketi programskih dodataka - Na raspolaganju je mnogo dodatnih programskih paketa koji proširuju vrednost i funkcionalnost vašeg Synology NAS-a. Moći ćete da preuzmete i instalirate pakete dizajnirane posebno za vaše jedinstvene potrebe, bilo da se radi o deljenju datoteka u oblaku, deljenju fotografija u mrežnom albumu, podešavanju VPN okruženja ili čak antivirusnoj zaštiti za zaštitu vašeg sistema. Sve dostupne pakete možete pronaći i instalirati iz centra za pakete, sa samo nekoliko klikova.

Molimo, kontaktirajte nas na vad@asbis.rs ukoliko vam je potrebna pomoć pri odabiru odgovarajućeg NAS rešenja.

U suprotnom, možete iskoristiti i Synology NAS selektor alat.