Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS i Micron proslavljaju 10 godina uspešnog partnerstva

Maj 22, 2024

ASBIS i Micron proslavljaju 10 godina uspešnog partnerstva

U proteklih 10 godina, izgradili smo uspešno partnerstvo sa Micron Technology, šireći distribuciju na 25 zemalja sveta i pružajući našim Partnerima neprekidnu podršku u njihovom napretku i ostvarivanju ciljeva.

2024. godine obeležava se decenija partnerstva između ASBIS Enterprises PLC, vodećeg distributera sa dodatnom vrednošću, kreatora softvera i pružaoca ICT, IoT proizvoda, rešenja i usluga na tržištima Evrope, Bliskog istoka i Afrike (EMEA), i Micron Technology, Inc. (Nasdaq: MU), svetskog lidera u inovativnim memorijskim rešenjima koja transformišu način na koji svet koristi informacije.

Od kada je potpisan distributivni ugovor, ovo partnerstvo demonstrira snagu saradnje. Tokom prve decenije, obe kompanije su postigle značajna dostignuća kroz saradnju i sinergiju. Ova produktivna saradnja omogućila je ASBIS-u da geografski proširi Micron distribuciju, povećavajući doseg sa 10 na 25 zemalja. U 2024. godini, ASBIS je dalje proširio distribuciju Micron-a na afričku regiju.

„Veoma sam uzbuđen što proslavljamo 10 godina plodonosne saradnje sa Micron Technology. Naše zajedničko putovanje je obeleženo inovacijama, poverenjem i zajedničkim uspehom. Za još mnogo godina sjajnog partnerstva,“ prokomentarisao je Eduards Lazdins, Business Development Manager (Memory) u ASBIS-u.

ASBIS je ovlašćeni distributer Micron Technology proizvoda za Republiku Srbiju.

Za ponudu, rokove isporuke i sve dodatne informacije kontaktirajte nas na infosales@asbis.rs.

O kompaniji Micron:
Micron Technology, Inc. (NASDAQ: MU) predstavlja globalnog lidera u naprednim poluprovodničkim sistemima. Njihov širok portfolio visokoperformantnih memorijskih tehnologija, uključujući DRAM, NAND i NOR Flash, čini osnovu za solid state drajvove, module, višekomponentne pakete i druga sistemska rešenja. Sa više od 35 godina tehnološkog liderstva, Micronova memorijska rešenja omogućavaju najinovativnije računarske, potrošačke, preduzetničke, mrežne, mobilne, ugrađene i automobilske aplikacije. Za više informacija o Micron Technology, Inc., posetite www.micron.com.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.