Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Registrujte se besplatno

Januar 16, 2023

NVIDIA, ASBIS, WEBINAR

Registrujte se besplatno

ASBIS vebinar | 31. januar 2023. (10-11:30h CET)


Poštovani,  

Ljubazno vas pozivamo da se registrujete na ASBIS vebinar na kojem će biti reči o novim i postojećim proizvodima i rešenjima iz NVIDIA portfolija, zasnovanog na najnaprednijim tehnološkim dostignućima današnjice. Uzmite učešće i saznajte koje su to prednosti saradnje sa ASBIS-om, zvaničnim NVIDIA Networking distributerom, i na koji način inteligentna NVIDIA rešenja mogu ubrzati vaše poslovne procese i unaprediti vaše poslovanje.

Vebinar će se održati u utorak, 31. januara 2023. godine, u vremenskom intervalu od 10-11:30 časova.  
 


31. januar 2023. godine

Na engleskom jeziku 

10:00h (trajanje: 90 minuta)

MS Teams platforma

 
Teme:

- Šta je AI? Zašto AI?
- NVIDIA AI Enterprise Suite
- NVIDIA Launchpad
- NVIDIA Omniverse platforma
- NVIDIA DC/Cloud mrežna rešenja
- NVIDIA DPU uređaji
- NVIDIA VMware rešenja 

Ukoliko se link ne otvara u okviru LinkedIn pretraživača, prekopirajte sledeći tekst u Vaš podrazumevani pretraživač i pritisnite Enter.
https://forms.gle/fn8HPxS1ZFNAoBVZA


Vaši domaćini:

Boris Neiman, Staff Solutions Architect (NVIDIA); Petar Jakšić, Pre-Sales Engineer (ASBIS Srbija)

Za sve dodatne informacije pozovite: +381693107742 ili nam pišite na: misa.mutavdzic@asbis.rs.Obaveštenje o prikupljanju i koriščenju ličnih podataka

Rukovalac podataka je ASBIS d.o.o. Beograd, sa registrovanim sedištem na adresi Cara Dušana 205a, 11080 Zemun, Beograd. Rukovalac će prikupljati i obrađivati gore navedene Lične podatke isključivo za potrebe  vođenja evidencije registrovanih za predmetni vebinar odnosno pretplate zainteresovanih klijenata na NVIDIA newsletter.

Politiku privatnosti kompanije ASBIS pronađite na sledećim linkovima:

https://www.asbis.rs/privacy-policy
https://www.asbis.com/privacy-policy

 

 

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.