Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Novo partnerstvo: Western Digital eksterni diskovi postaju deo ASBIS distribucije!

Jun 02, 2023

ASBIS, WESTERN DIGITAL

Novo partnerstvo: Western Digital eksterni diskovi postaju deo ASBIS distribucije!

ASBIS Srbija, vodeći distributer IT proizvoda i rešenja, proširuje svoju saradnju sa Western Digital-om i postaje ovlašćeni distributer Western Digital eksternih diskova.

ASBIS Srbija obogatio je svoj portfolio proizvoda potpisivanjem novog distributivnig ugovora sa svojim partnerom Western Digital, kojim eksterni diskovi postaju deo ASBIS ponude. Imajući u vidu rastuću potražnju za eksternim diskovima, izuzetno smo srećni što smo sada u mogućnosti da upotpunimo asortiman Western Digital proizvoda i tako zadovoljimo sve potrebe naših klijenata. Ovo strateško partnerstvo je od velikog značaja za nas, jer nam omogućava da ponudimo kompletna rešenja koja pomažu korisnicima da efikasno upravljaju svojim informacijama i obezbede njihovu dugotrajnu zaštitu.

Western Digital je lider u oblasti digitalnog skladištenja podataka, poznat po izuzetno pouzdanim i visokokvalitetnim proizvodima. Njihovi diskovi pružaju sigurnost i brzinu, čineći ih idealnim izborom kako za poslovne korisnike, tako i za lične potrebe. Eksterni HDD i SSD uređaji su fizički odvojeni od računara, otporni na viruse i druge malver programe, a svoje podatke možete zaključati šifrom i tako ih dodatno obezbediti. Osim sigurnosti koju pružaju, ovi diskovi rasterećuju popunjenost unutrašnjeg hard diska što je od značaja za neometan rad računara.

ASBIS Srbija je do sada uspešno snabdevao tržište WD proizvodima u domenu internih hard diskova, diskova za NAS uređaje i video nadzor, te serverskih hard diskova. Ovim korakom ASBIS potvrđuje posvećenost razvoju svoje ponude kroz jačanje partnerstava, omogućavajući kupcima pristup inovativnim tehnološkim rešenjima vrhunskog kvaliteta.

Celokupnu Western Digital ponudu pronađite OVDE.

Za sve dodatne informacije i porudžbine kontaktirajte nas na: infosales@asbis.rs

PLSM za Western Digital eksterne hard diskove:
Nemanja Matejić
+381 60 3107724

PLSM za Western Digital SSD diskove:
Konstantin Nušić
+381 69 3107716

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.