April 19, 2022
Pored standardnih bodova, možete zaraditi i dodatne bodove kroz ekskluzivne ...
April 14, 2022
Tehnički minut: Intel Arc grafike donose novu mikroarhitekturu, revolucionarni ...
Mart 04, 2022
Intel po prvi put predstavlja desktop procesore sa soketom implementirane u NUC ...
Januar 24, 2022
Ova moćna Intel promocija vam garantuje i performanse i bodove. Pored ...
Januar 20, 2022
Impresivne performanse u igrama na 1080p i povećana brzina kadrova sa AMD ...
Decembar 10, 2021
Tehnički minut: Porodica 12. generacije će uključivati 60 procesora i više od ...
Novembar 22, 2021
Upoznajte novi GIGABYTE server visoke gustine H262-P60 zasnovan na Ampere® ...
Oktobar 28, 2021
Porodica Intel Core procesora 12. generacije podrazumeva 60 modela i više od ...
Oktobar 13, 2021
AMD Smart Access Memory pruža neverovatne 1080p gejming performanse ukoliko ...
Oktobar 05, 2021
Pridružite se generalnom direktoru Pat Gelsingeru i drugim čelnicima kompanije ...
ASBIS počinje sa distribucijom Tintri proizvoda u Istočnoj i Srednjoj Evropi, zemljama Baltika, Transkavkaskim zemljama, Srednjoj Aziji, Bliskom istoku i u Severnoj Africi

Distributer proizvoda sa dodatnom vrednošću ASBIS zvanično počinje sa isporukom proizvoda kompanije Tintri®, dobavljača inteligentne infrastrukture za preduzeća, u Rusiju, Belorusiju, Kazahstan, Ukrajinu, Poljsku, Mađarsku, Rumuniju, Bugarsku, Slovačku, Češku, Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu, Srbiju, Makedoniju, Letoniju, Litvaniju, Estoniju, Kipar, Jermeniju, Azerbejdžan, Kirigistan, Moldaviju, Tadžikistan, Uzbekistan, Turkmenistan, Gruziju, Ujedinjene Arapske Emirate, Bahrein, Irak, Kuvajt, Aman, Katar, Saudijsku Arabiju, Jemen, Alžir, Maroko, Egipat i Tunis.

Tintri donosi jedinstvene ishode u podatkovne centre preduzeća kroz inteligentnu infrastrkturu koja uči okruženje klijenta da vrši autonomne operacije. Zahvaljujući mogućnosti brzog pretvaranja podataka u vredne informacije, Tintri pomaže da se pojednostave i ubrzaju operacije koje omogućuju poslovni uvid na osnovu podataka koji je nedostupan sa standardnom infrastrukturom. Rezultat ovoga je infrastruktura koja proaktivno odgovara na potrebe aplikacija podržavajući zahteve tržišta i pružajući zaista konkurentsku prednost.

Tintri portfolio rešenja inteligentne infrastrukture uključuje VMstore™, Intelliflash™ i NexentaStor™ porodice proizvoda.

Oduševljeni smo što imamo priliku da sarađujemo sa ASBIS-om na povećanju našeg dosega preko čitavog EMEA tržišta, uključujući Istočnu Evropu, Baltik, bivši Sovjetski Savez i zemlje Bliskog Istoka“, rekao je Darren Gross, direktor za međunarodne kanale i prodaju u Benelux-u/Nordijskim zemljama kompanije Tintri. „S obzirom na marketinške i tehničke sposobnosti ASBIS-a, njihovu prisutnost na lokalnom tržištu te znanje i odnose u regiji, naši zajednički partneri i pružaoci usluga će imati jaku podršku za pretvaranje prilika Inteligentne infrastrukture i pomeranje granica VI, automatizacije, prediktivne analitike i cloud usluga za preduzeća.“

ASBIS-ov stručni tim tehničkih specijalista i menadžera prodaje spreman je da podrži integratore sistema, provajdere usluga u oblaku i podatkovne centre iz Srednjoistočne Evrope, zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza i regiona Bliskog Istoka u odabiru optimalnog rešenja za sve veće potrebe kupaca u oblasti čuvanja i obrade podataka.

„Potpisivanje ugovora sa kompanijom Tintri osnažuje položaj ASBIS-a kao vrednog distributera i dobavljača rešenja za podatkovne centre i korporativne klijente. Uvereni smo da će uz naše napore linija proizvoda Tintri preuzeti vodeću ulogu u podatkovnim centrima najvećih klijenata iz regiona“, rekao jeYuri Koval, menadžer poslovnog razvoja, ASBISc Enterprises plc.

O kompaniji Tintri

Sa sedištem u Silicijumskoj dolini, Tintri je supsidijar u stopostotnom vlasništvu DataDirect Networks (DDN), lidera i  najveće svetske privatne kompanije za čuvanje podataka. Tintri ostvaruje jedinstvene rezultate u podatkovnim centrima preduzeća. Tintri inteligentna infrastruktura potpomognuta veštačkom inteligencijom pamti vaše okruženje kako bi pružili automatizaciju. Analitički uvidi pomažu pri pojednostavljenju i ubrzanju vašeg poslovanja i omogućuju poslovne uvide koji se baziraju na podacima. Hiljade Tintri kupaca uštedelo je milione sati upravljanja koristeći Tintri. Birajte drugačije, izbor je vaš. Saznajte više o Tintri-jevom portfoliju rešenja na https://www.tintri.com/products.

O ASBIS-u

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) je vodeći je distributer, OEM i dobavljač rešenja u  IT, IoT, IoT, AI oblasti širom CEE, FSU, MEA zemalja. Kompanija je specijalizovana za distribuciju proizvoda sa dodatom vrednošću (VAD), B2B tržišna rešenja i distribuciju ICT proizvoda od globalnih dobavljača. U saradnji sa liderima u IT industriji, stručni timovi ASBIS grupe konfigurišu hardverske proizvode i softverske elemente kao i usluge utemeljene na cloud-u i tehnologije za stvaranje komercijalno održivih rešenja u skladu sa potrebama partnera. Za više informacija posetite vebsajt kompanije na www.asbis.com

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.