Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Mart 03, 2023
Edgecore Networks, lider u otvorenom umrežavanju, najavio je novitete – “Core” ...
Mart 02, 2023
Predstavljamo AMD RYZEN 7000 seriju procesora podržanu sa novom AMD 3D V-Cache™ ...
Februar 07, 2023
Sa frekvencijom od 6,0 GHz, i9-13900KS je predstavlja prekretnicu u PC ...
Februar 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer sa dodatnom vrednošću, dobavljač IT ...
Januar 31, 2023
Prema izveštaju IDC MarketScape-a, glavnog alata za procenu dobavljača u ICT ...
Januar 30, 2023
Dostupno je više od 50 modela koji imaju optimizovane performanse za najnoviju ...
Januar 16, 2023
ASBIS vebinar | 31. januar 2023. (10-11:30h CET)
Januar 16, 2023
Novi sistemi dizajnirani su da infrastrukturu vašeg data centra učine boljom, ...
Januar 13, 2023
Procesori nove generacije isporučuju diferencirana rešenja i sisteme svojim ...
Januar 09, 2023
Giga Computing biće posvećen GIGABYTE rešenjima za preduzeća.
ASBIS počinje sa distribucijom Tintri proizvoda u Istočnoj i Srednjoj Evropi, zemljama Baltika, Transkavkaskim zemljama, Srednjoj Aziji, Bliskom istoku i u Severnoj Africi

ASBIS počinje sa distribucijom Tintri proizvoda u Istočnoj i Srednjoj Evropi, zemljama Baltika, Transkavkaskim zemljama, Srednjoj Aziji, Bliskom istoku i u Severnoj Africi

Distributer proizvoda sa dodatnom vrednošću ASBIS zvanično počinje sa isporukom proizvoda kompanije Tintri®, dobavljača inteligentne infrastrukture za preduzeća, u Rusiju, Belorusiju, Kazahstan, Ukrajinu, Poljsku, Mađarsku, Rumuniju, Bugarsku, Slovačku, Češku, Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu, Srbiju, Makedoniju, Letoniju, Litvaniju, Estoniju, Kipar, Jermeniju, Azerbejdžan, Kirigistan, Moldaviju, Tadžikistan, Uzbekistan, Turkmenistan, Gruziju, Ujedinjene Arapske Emirate, Bahrein, Irak, Kuvajt, Aman, Katar, Saudijsku Arabiju, Jemen, Alžir, Maroko, Egipat i Tunis.

Tintri donosi jedinstvene ishode u podatkovne centre preduzeća kroz inteligentnu infrastrkturu koja uči okruženje klijenta da vrši autonomne operacije. Zahvaljujući mogućnosti brzog pretvaranja podataka u vredne informacije, Tintri pomaže da se pojednostave i ubrzaju operacije koje omogućuju poslovni uvid na osnovu podataka koji je nedostupan sa standardnom infrastrukturom. Rezultat ovoga je infrastruktura koja proaktivno odgovara na potrebe aplikacija podržavajući zahteve tržišta i pružajući zaista konkurentsku prednost.

Tintri portfolio rešenja inteligentne infrastrukture uključuje VMstore™, Intelliflash™ i NexentaStor™ porodice proizvoda.

Oduševljeni smo što imamo priliku da sarađujemo sa ASBIS-om na povećanju našeg dosega preko čitavog EMEA tržišta, uključujući Istočnu Evropu, Baltik, bivši Sovjetski Savez i zemlje Bliskog Istoka“, rekao je Darren Gross, direktor za međunarodne kanale i prodaju u Benelux-u/Nordijskim zemljama kompanije Tintri. „S obzirom na marketinške i tehničke sposobnosti ASBIS-a, njihovu prisutnost na lokalnom tržištu te znanje i odnose u regiji, naši zajednički partneri i pružaoci usluga će imati jaku podršku za pretvaranje prilika Inteligentne infrastrukture i pomeranje granica VI, automatizacije, prediktivne analitike i cloud usluga za preduzeća.“

ASBIS-ov stručni tim tehničkih specijalista i menadžera prodaje spreman je da podrži integratore sistema, provajdere usluga u oblaku i podatkovne centre iz Srednjoistočne Evrope, zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza i regiona Bliskog Istoka u odabiru optimalnog rešenja za sve veće potrebe kupaca u oblasti čuvanja i obrade podataka.

 „Potpisivanje ugovora sa kompanijom Tintri osnažuje položaj ASBIS-a kao vrednog distributera i dobavljača rešenja za podatkovne centre i korporativne klijente. Uvereni smo da će uz naše napore linija proizvoda Tintri preuzeti vodeću ulogu u podatkovnim centrima najvećih klijenata iz regiona“, rekao jeYuri Koval, menadžer poslovnog razvoja, ASBISc Enterprises plc.

O kompaniji Tintri

Sa sedištem u Silicijumskoj dolini, Tintri je supsidijar u stopostotnom vlasništvu DataDirect Networks (DDN), lidera i  najveće svetske privatne kompanije za čuvanje podataka. Tintri ostvaruje jedinstvene rezultate u podatkovnim centrima preduzeća. Tintri inteligentna infrastruktura potpomognuta veštačkom inteligencijom pamti vaše okruženje kako bi pružili automatizaciju. Analitički uvidi pomažu pri pojednostavljenju i ubrzanju vašeg poslovanja i omogućuju poslovne uvide koji se baziraju na podacima. Hiljade Tintri kupaca uštedelo je milione sati upravljanja koristeći Tintri. Birajte drugačije, izbor je vaš. Saznajte više o Tintri-jevom portfoliju rešenja na https://www.tintri.com/products.

O ASBIS-u

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) je vodeći je distributer, OEM i dobavljač rešenja u  IT, IoT, IoT, AI oblasti širom CEE, FSU, MEA zemalja. Kompanija je specijalizovana za distribuciju proizvoda sa dodatom vrednošću (VAD), B2B tržišna rešenja i distribuciju ICT proizvoda od globalnih dobavljača. U saradnji sa liderima u IT industriji, stručni timovi ASBIS grupe konfigurišu hardverske proizvode i softverske elemente kao i usluge utemeljene na cloud-u i tehnologije za stvaranje komercijalno održivih rešenja u skladu sa potrebama partnera. Za više informacija posetite vebsajt kompanije na www.asbis.com

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.