Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS i AMD obeležavaju 20 godina uspešnog partnerstva

Januar 25, 2024

ASBIS, AMD

ASBIS i AMD obeležavaju 20 godina uspešnog partnerstva

Dve decenije zajedničkog uspeha. ASBIS i AMD proslavljaju značajan jubilej.

ASBIS Grupa, vodeći distributer sa dodatom vrednošću, proizvođač i dobavljač IKT, IoT, proizvoda iz domena robotike, rešenja i usluga za EMEA tržišta, sa zadovoljstvom proslavlja dugogodišnje partnerstvo sa AMD-om, globalnim tehnološkim liderom specijalizovanim za razvoj poluprovodničkih proizvoda i tehnologija. Ovo partnerstvo, koje se održava već punih 20 godina, ne samo da potvrđuje, već i jača snagu njihove zajedničke saradnje, postavljajući standarde izuzetnosti u industriji.

Tokom proteklih dve decenije, ovo partnerstvo je bilo obeleženo širokom i produktivnom saradnjom i sinergijom između ASBIS-a i AMD-a, što je rezultiralo obostranom koristi. Ova uspešna saradnja obuhvata AMD distribuciju u preko 40 zemalja na EMEA geografskom području i širok spektar proizvoda ovog proizvođača. Proizvodi koji su obuhvaćeni ovim partnerstvom uključuju procesore za desktop računare, servere i radne stanice, kao i Radeon PRO grafičke karte. 

"Advanced Micro Devices (AMD) je neprocenjiv strateški partner za ASBIS, čineći neizostavan deo naše poslovne infrastrukture u poslednjih dvadeset godina. Naše partnerstvo je iskorišćeno kako bismo postigli izuzetne uspehe, a zajedno smo katalizovali značajne napretke u tehnološkoj industriji. Kao dinamičan duo, nastavljamo da pokrećemo inovacije i transformaciju u IKT sektoru. ASBIS se ponosi svojom dugogodišnjom distribucijom AMD proizvoda i rešenja, i posvećen je podršci AMD-u u svim njegovim razvojnim poduhvatima. Dugoročno strateško partnerstvo između AMD-a i ASBIS-a svedoči o našem zajedničkom uspehu i deljenom vizionarstvu. Zajedno težimo da podignemo industriju i ojačamo njene temelje." - Martin Vrba, Senior Business Development Manager, ASBISc Enterprises PLC

ASBIS Srbija je ovlašćeni distributer AMD proizvoda i rešenja. 
Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na infosales@asbis.rs.

Product Line Sales Manager:
Sandra Erdeljanović
+381113107755

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.