Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Akcijske cene za AENO Premium Eco Smart grejalice | Pametno grejanje, pametna ušteda!

Januar 10, 2024

ASBIS, AENO

Akcijske cene za AENO Premium Eco Smart grejalice | Pametno grejanje, pametna ušteda!

AENO Premium Eco Smart grejalice po specijalnim cenama od samo 23.999 RSD do 03. marta 2024. godine

U duhu produženja praznične radosti, AENO sa ponosom predstavlja posebnu ponudu na svojim inovativnim rešenjima za grejanje. Od 10. januara, kupci mogu ostvariti 20% popusta i iskoristiti priliku da nabave Premium Eco Smart grejalicu, dobitnicu Red Dot nagrade za 2023. godinu i Red Dot 2023 Smart Product nagrade, po specijalnoj ceni od samo 23.999 RSD. 

Dvostruke uštede sa AENO grejalicama 

Uštede sa AENO grejalicama ne ograničavaju se samo na primamljivih 20% popusta. Kupci ne samo da imaju koristi od uštede kod početne investicije, već AENO grejalice doprinose i značajnim uštedama energije kroz njihovo dalje korišćenje. Nadmašujući konvencionalne metode grejanja poput konvekcionog grejanja, klimatizacije, podnog grejanja i centralnog grejanja, AENO grejalice su energetski efikasnije. 
Efikasno koristeći celokupnu snagu od preko 700 vati, temperatura panela može se podešavati putem aplikacije u rasponu od 120 stepeni Celzijusa do 60 stepeni Celzijusa, pružajući fleksibilnost i štednju energije. AENO grejalice su dvostruko efikasnije od konvencionalnih modela; kada se postigne željena temperatura, grejalica se automatski isključuje, obezbeđujući da nema nepotrebnog trošenja električne energije dok se održava temperatura sobe u SMART režimu. 

AENO Eco Grejalice omogućavaju prilagodljiva podešavanja temperature, omogućavajući korisnicima da optimizuju potrošnju energije i smanje troškove. AENO mobilna aplikacija omogućava upravljanje uređajem sa pristupom praćenju potrošnje energije i zakazivanju grejanja za unapređenu energetsku efikasnost. 

Savršen komfor i briga o zdravlju, sve u jednom 

AENO grejalice se fokusiraju na udobnost upotrebe i brigu o zdravlju. Za razliku od običnih klima uređaja, AENO grejalice, ne isušuju vazduh niti sagorevaju kiseonik. Grejalice rade bez izduvavanja vazduha, čineći ih idealnim rešenjem za osobe sa alergijama, sprečavajući rasipanje polena ili prašine. 

Sa druge strane, AENO grejalice su pravi vizuelni doživljaj u vašem domu. Sa elegantnim ultra-tankim dizajnom (samo 11mm), izrađene od premijum anodiziranog aluminijuma, ove grejalice se besprekorno uklapaju u svaki enterijer, ističući se kao fokalna tačka ili diskretno se integrišući u pozadinu, sa fleksibilnošću da se instaliraju na podu ili zidu. 

AENO Premium Eco Smart grejalice redefinišu grejanje doma spajanjem funkcionalnosti sa estetskim elementom. Dostupni u dve boje – beloj i crnoj, ove moderne grejalice dizajnirane su da dopune svaku prostoriju, bilo da se postavljaju na pod ili montiraju na zid. 

Ne propustite priliku da unapredite ambijent svog doma sa AENO grejalicama - revolucionarnim po pitanju toplote koju pružaju, energetske efikasnosti i stila. 

Kupite kod sledećih partnera:
Gigatron
CT Shop
Shoppster
Dr. Techno
DudiCo
Matis
Tehnomedia
Bazzar
ePlaneta
Ananas

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na infosales@asbis.rs ili pozovite +381603107728. 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.