Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

April 12, 2021
Prestigio postepeno širi svoj asortiman eksternih baterija izrađenih od ...
Mart 23, 2021
Sa ponosom vas obaveštavamo da je kompanija ASBIS Srbija potpisala ugovor o ...
Mart 19, 2021
Ultimativni 1440p gejming. Baziran na revolucionarnoj AMD RDNA™ 2 arhitekturi.
Mart 17, 2021
Desktop procesori Intel® Core™ S-serije 11. generacije (kodnog imena „Rocket ...
Mart 15, 2021
Veštačka inteligencija pokrenula je novo doba kreativnosti i domišljatosti. ...
Mart 04, 2021
Prestigio je proširio svoj portfolio proizvoda pametnom tastaturom druge ...
Mart 02, 2021
Intel SSD 670p nudi pravi balans između performansi, troškova i snage za ...
Februar 26, 2021
Prestigio proširuje asortiman modernih punjača za praktično i brzo punjenje ...
Februar 23, 2021
Prestigio vam predstavlja ReVolt A8, novu kompaktnu bežičnu stanicu za punjenje ...
Februar 08, 2021
Poštovani, hvala vam na iskazanom interesovanju za ASBISc Enterprises Plc ...
Supermicro sada nudi AMD EPYC ™ 7002 platforme bazirane na korisnicima koji žele da transformišu svoje data centre

Avgust 21, 2019

Supermicro, AMD, EPYC

Supermicro sada nudi AMD EPYC ™ 7002 platforme bazirane na korisnicima koji žele da transformišu svoje data centre

Novi serveri Supermicro H12 A ​​+ postavljaju svetske rekorde i pružaju vrhunske performanse sa procesorima AMD EPYC ™ 7002 serije

Očekuje se da će novi Supermicro H12 A ​​+ serveri sa 2. Gen AMD EPYC ™ procesorima isporučiti do dva puta veće performanse sa duplim brojem jezgara u poređenju sa sistemima zasnovanim na 1. gen AMD EPYC ™ procesora. Uz ove nove A + servere, kupci takođe mogu očekivati poboljšane performanse GPU akceleratora kao i do četiri puta veće vrednosti od peak FLOPS-a po utičnici.

Supermicro je postavio svetske rekorde performansi na svojim novim H12 A ​​+ serverima za TPCx-IoT i TPC-DS kategorije. Za TPCx-IoT, performanse od 472200.88 IoTps uspostavljene su na 4-čvornom serveru Supermicro H12 TvinPro ™ 2U, gde je brža IoT gateway analiza podataka o ključna za nadolazeću eksploziju broja IoT uređaja. Posebno sa velikim povećanjem propusnosti koje omogućavaju 5G mreže. Novi svetski rekord za TPC-DS postignut je korišćenjem Supermicro H12 A ​​+ BigTwin sistema. Ovaj server pruža najveće performanse i najniže performanse po dolaru za bazu podataka od 10TB sa 64% većom propusnošću KphDS (Composite Query per Hour Metric) i uštedom od 0,05 USD po KphDS-u u odnosu na prethodne svetske rekordere.

„Supermicro vodeći H12 A ​​+ serveri koji koriste AMD-ove EPYC 7002 serije procesora pružaju idealnu kombinaciju funkcija za moderne centre podataka, uključujući snažne virtualizacione performanse, do 64 jezgra visokih performansi po utičnici, maksimalno 128 thread-ova po utičnici i ugrađeni disk kontroleri za ublažavanje uskih grla u pristupu memoriji “, rekao je Ismail Saieeduddin, korporativni potpredsednik, prodaje i poslovanja. „Supermicro-ovi H12 A ​​+ serveri su dostupni u višestrukim optimizovanim konfiguracijama i gustinama skladištenja da bi se ispunili svi zahtevi korisnika.“

„Uzbuđeni smo i zahvalni što naši partneri podržavaju pokretanje AMD EPYC 7002 serija procesora,“ rekao je Scott Aylor, korporativni potpredsednik i generalni direktor, Datacenter Solutions Group, AMD. „Njihova rešenja zasnovana na EPYC-u su spremna da pruže novi standard za savremene klijente u domenu data centara. Sa duplo više jezgara, probojnim performansama i ugrađenim bezbednosnim karakteristikama, a sve to pruža arhitektura liderstva, kupci mogu transformisati svoje operacije centra za obradu podataka u skladu sa tempom svog poslovanja. "

Pored toga, ovi novi Supermicro A + serveri nude povećanu agilnost i odziv data centra sa sveobuhvatnim i uravnoteženim setom funkcija I / O, memorije i sigurnosnih mogućnosti. Kao prva generacija sistema sa podrškom za PCI-E® 4.0, ovi A + serveri imaju veliki footprint u memoriji i do četiri terabajta (4TB) po utičnici koja pokreće brzu DDR4 memoriju do 3200MHz.


Supermicro nudi vodeći porfolio sistema zasnovanih na AMD EPYSC ™ i Server Building Block Solutions®. Od single-socket socket mainstream-a i WIO servera do vrhunskih Ultra server sistema i sistema sa više čvorova, uključujući BigTwin ™ i TwinPro ™, Supermicro omogućava klijentima da izgrade rešenja prilagođena aplikacijama sa mnoštvom mogućnosti konfiguracije.


Ovi novi AMD EPYC ™ procesori druge generacije takođe su podnožja kompatibilna sa sistemima generacije Supermicro H11 ( podrška za padajuću ploču rev 2.k). Ovo omogućava novim i postojećim klijentima u sistemima H11 gen brzu stazu za nadogradnju kada podrška PCI-E® 4.0 nije neophodna. Postojeća Supermicro H11 rješenja su i dalje jedinstveno konkurentna na tržištu jer mogu podržati do DDR4-3200MHz memorije.

Za detaljnije informacije o Supermicro proizvodima, pošaljite zahtev na vad@asbis.rs

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.