Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

April 19, 2022
Pored standardnih bodova, možete zaraditi i dodatne bodove kroz ekskluzivne ...
April 14, 2022
Tehnički minut: Intel Arc grafike donose novu mikroarhitekturu, revolucionarni ...
Mart 04, 2022
Intel po prvi put predstavlja desktop procesore sa soketom implementirane u NUC ...
Januar 24, 2022
Ova moćna Intel promocija vam garantuje i performanse i bodove. Pored ...
Januar 20, 2022
Impresivne performanse u igrama na 1080p i povećana brzina kadrova sa AMD ...
Decembar 10, 2021
Tehnički minut: Porodica 12. generacije će uključivati 60 procesora i više od ...
Novembar 22, 2021
Upoznajte novi GIGABYTE server visoke gustine H262-P60 zasnovan na Ampere® ...
Oktobar 28, 2021
Porodica Intel Core procesora 12. generacije podrazumeva 60 modela i više od ...
Oktobar 13, 2021
AMD Smart Access Memory pruža neverovatne 1080p gejming performanse ukoliko ...
Oktobar 05, 2021
Pridružite se generalnom direktoru Pat Gelsingeru i drugim čelnicima kompanije ...
Prestigio ReVolt A7: puni tri uređaja istovremeno

Maj 27, 2021

Prestigio

Prestigio ReVolt A7: puni tri uređaja istovremeno

Međunarodna kompanija Prestigio proširuje liniju svojih bežičnih punjača i predstavlja ReVolt A7. Ovaj uređaj je dizajniran da puni tri uređaja istovremeno i napaja pametne telefone poslednje generacije.

KUPI ONLAJN

ReVolt A9

Proverite dostupnost sa vašim komercijalistom

Moderan i brz način života postavlja brzo punjenje pametnih telefona, slušalica, satova i drugih mobilnih uređaja, bez zamršenih žica, teških eksternih baterija i traženja slobodnih utičnica, za stvar od suštinske važnosti. Prestigio nudi vrlo elegantno rešenje kroz ReVolt A7 uređaj, bežični punjač koji može puniti i do tri uređaja istovremeno.

Sa samo jednim uređajem možete puniti iPhone, Apple Watch i AirPods slušalice istovremeno. Prestigio ReVolt A7 ne podržava samo Apple proizvode već i sve mobilne uređaje koji podržavaju Qi standard bežičnog punjenja.

ReVolt A7 optimizuje kućni ili kancelarijski prostor, pomažući vam da zaboravite na zamršene žice i traženje dovoljnog broja slobodnih utičnica za sve vaše mobilne uređaje. Prisutno je i LED svetlo koje prikazuje kada je punjenje završeno. Revolt A7 može puniti čak i uređaj u futroli debljine do 4 mm. Kao trešnja na vrhu torte, ovaj uređaj može istovremeno opsluživati do 3 uređaja istovremeno.

Potpuno novi Prestigio bežični punjač je više nego zgodan mobilni uređaj. Pošto puni pametne telefone bez obzira na to kako su postavljeni (vertikalno ili horizontalno), nema potrebe da prestanete sa gledanjem vašeg omiljenog filma ili prekidate važan poziv.

Moderan dizajn, funkcionalnost i rad bez kablova pretvaraju Revolt A7 u važnog kućnog i kancelarijskog pomoćnika, za sve koje cene svoje vreme i udobnost upotrebe elektronskih uređaja.

O Prestigio-u

Prestigio je međunarodni brend koji već više od 20 godina nudi širok spektar potrošačke elektronike za dom, obrazovanje i posao. Kompanija prodaje proizvode u 30 zemalja širom sveta, sa preko 25 miliona prodatih uređaja tokom svojeg postojanja. Proizvodi brenda uključuju pametne uređaje i dodatke, inovativna rešenja za poslovanje i obrazovanje. Prestigio je predstavio prvu interaktivnu tastaturu na svetu sa integrisanim tačpedom u tasterima, kao i pametne zvučnike, prenosive akustične sisteme, skrivene bežične punjače, power bank-ove na bazi grafena, a ovo je samo početak. Slogan kompanije za lansiranje novih proizvoda je “The art of hi-tech“, jer se posebna pažnja poklanja inovacijama, visokokvalitetnim vrhunskim materijalima i savremenoj tehnologiji. Prestigio brend je u vlasništvu ASBISC Enterprises Plc., jednog od vodećih distributera IT proizvoda na tržištima EMEA. Ima proizvodne, dizajnerske i tehničke kapacitete u Evropi, Kini i Belorusiji. Prestigio ima kancelarije u 15 zemalja u različitim regionima, uključujući ZND, Ukrajinu, Evropu, Bliski istok i Afriku.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.