Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

April 19, 2022
Pored standardnih bodova, možete zaraditi i dodatne bodove kroz ekskluzivne ...
April 14, 2022
Tehnički minut: Intel Arc grafike donose novu mikroarhitekturu, revolucionarni ...
Mart 04, 2022
Intel po prvi put predstavlja desktop procesore sa soketom implementirane u NUC ...
Januar 24, 2022
Ova moćna Intel promocija vam garantuje i performanse i bodove. Pored ...
Januar 20, 2022
Impresivne performanse u igrama na 1080p i povećana brzina kadrova sa AMD ...
Decembar 10, 2021
Tehnički minut: Porodica 12. generacije će uključivati 60 procesora i više od ...
Novembar 22, 2021
Upoznajte novi GIGABYTE server visoke gustine H262-P60 zasnovan na Ampere® ...
Oktobar 28, 2021
Porodica Intel Core procesora 12. generacije podrazumeva 60 modela i više od ...
Oktobar 13, 2021
AMD Smart Access Memory pruža neverovatne 1080p gejming performanse ukoliko ...
Oktobar 05, 2021
Pridružite se generalnom direktoru Pat Gelsingeru i drugim čelnicima kompanije ...
Prestigio najavljuje Multiboard Light, novu porodicu Multiboard uređaja

April 22, 2021

Prestigio

Prestigio najavljuje Multiboard Light, novu porodicu Multiboard uređaja

Prestigio Multiboard Light serija predstavlja najnoviji dodatak portfoliju interaktivnih ekrana. Zahvaljujući novim Multiboard uređajima, korisnici će moći da kreiraju svoja sopstvena rešenja koja će zadovoljiti njihove specifične potrebe.

Uređaji iz nove Prestigio Multiboard Light porodice objedinjuju sve osnovne interaktivne funkcije za prezentacije, kolaboraciju i bežičnu komunikaciju. Oni će postati neizostavan deo pametnih sala za sastanke te učionica za interaktivno i daljinsko učenje.

Odličan hardverski potencijal

Interaktivne panele Multiboard Light pokreću Android operativni sistem i četvorojezgarni procesor sa maksimalnom frekvencijom od 2,8 GHz, što garantuje odlične performanse i brzinu.

Kao i kod svih ostalih Prestigio Multiboard modela, prikaz odnosno kvalitet slike privlače pažnju. Multiboard ekran osetljiv na dodir je najbolji u svojoj klasi i podržava 20 tačaka dodira i 10 tačaka pisanja, uključujući funkciju koja omogućava korisnicima da istovremeno pišu u dve različite boje. UHD 4K rezolucija pruža zapanjujuće duboke i stvarne slike. Uređaji imaju i posebne senzore za svetlost, koji im pomažu u prilagođavanju bilo kojim uslovima osvetljenja. Pored toga, velika osvetljenost i kontrast ekrana omogućavaju upotrebu uređaja čak i na jakom sunčevom svetlu.

Povrh toga, nova porodica interaktivnih tabli opremljena je besprekornim audio sistemom, sa dva visokotonca i jednim niskotoncem (2.1 zvuk). Ovo pruža širi opseg frekvencija i okružuje publiku zadivljujućim virtuelnim zvukom, koji obezbeđuje vrhunsku udobnost prilikom preslušavanja audio sadržaja ili pridruživanja video ili audio konferenciji.

Jednostavno rešenje za zajedničke projekte

Prestigio Multiboard Light ima više portova za povezivanje dodatnih uređaja, računarskih periferija i USB diskova. Važno je napomenuti da su neki od portova (uključujući USB Type-C) locirani na prednjoj ploči, omogućavajući korisnicima da sa maksimalnom lakoćom povežu ili napune bilo koji tip uređaja koji im je potreban za prezentacije ili video konferencije.

Interaktivni paneli Multiboard Light se takođe mogu koristiti kao Wi-Fi pristupne tačke za brzo i lako deljenje mrežne veze.

Podrška za personalizovana rešenja

Multiboard Light uređaji dolaze sa preinstaliranim aplikacijama za pisanje, deljenje ekrana sa drugim uređajima, daljinsku kontrolu Multiboard-a i mnogo toga drugog. Glavna karakteristika nove porodice interaktivnih tabli i ključna prednost je podrška za dodatna rešenja. Ovo čini uređaje potpuno prilagodljivim potrebama korisnika. Na primer, ako je potrebno, Multiboard Light se po želji može nadograditi sa ugradnim računarom sa moćnim Intel® procesorom 10. generacije, a koji u sebi ima unapred instalirani Prestigio Multiboard softverski paket za poslovanje i obrazovanje, uključujući mozaBook Classroom SW sa besplatnom jednogodišnjom licencom. Pored toga, instaliranje licenciranog Windows OS-a na dodatni računar otvoriće još više mogućnosti za saradnju, a da ne pominjemo dopuštanje korisniku da instalira desktop verzije poznatih aplikacija za video konferencije i veb sastanke: Teams, Skype, Zoom i još mnogo toga.

Savremeni dizajn i anti-vandal karakteristike

Interaktivni Prestigio Multiboard Light paneli dolaze u dve najpopularnije veličine ekrana: 65 i 75 inča. A zahvaljujući modernom dizajnu, ovi uređaji će se vrlo lako uklopiti u bilo koje okruženje. Ne treba brinuti ni o sigurnosti uređaja: metalno kućište i kaljeno staklo obezbediće visok nivo zaštite od bilo kakvog spoljnog udara.

Prestigio Multiboard Light je jednostavno i pristupačno rešenje koje u roku od samo nekoliko minuta pretvara bilo koju prostoriju u moderan interaktivni prostor!

I na kraju, Prestigio kupce očekuje još jedan prijatan bonus: produženje podrazumevane garancije sa jedne na tri godine!

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.