Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Novembar 09, 2020
Jedan od najvećih IT distributera u EMEA regionu proslavlja 30 godina poslovanja
Novembar 05, 2020
Budite nezaustavljivi sa brzinama bez presedana najboljih svetskih desktop ...
Septembar 22, 2020
Sa ponosom vas obaveštavamo da je kompanija ASBIS Srbija potpisala ugovor o ...
Septembar 08, 2020
ASBIS proširuje saradnju sa DELL Technologies u CEE regiji
Septembar 03, 2020
Intel je lansirao 11. generaciju Intel® Core™ procesora sa Intel® Iris® Xe ...
Avgust 07, 2020
Prestigio, brend u vlasništvu internacionalne ASBISc Enterprises Plc grupacije, ...
Jul 20, 2020
UPRAVLJANJE RADOM NA DALJINU SA GPU POJAČANIM VIRTUELNIM DESKTOP OKRUŽENJEM ...
Jul 07, 2020
AMD entuzijastima nudi više izbora nego ikada ranije uz nove Ryzen™ 3000XT ...
Jun 25, 2020
Visit AMD Arena and pass trainings about AMD products and technologies
Jun 01, 2020
Bang & Olufsen, danski luksuzni audio brend, je objavio izlazak druge ...
Prestigio prvi u Evropi predstavlja power bank na bazi grafena: brže punjenje, duži životni vek

Avgust 07, 2020

Prestigio

Prestigio prvi u Evropi predstavlja power bank na bazi grafena: brže punjenje, duži životni vek

Prestigio, brend u vlasništvu internacionalne ASBISc Enterprises Plc grupacije, najavljuje power bank-ove kao novu grupu proizvoda u svojoj ponudi, a koji će biti prvi u Evropi sačinjeni od grafena, materijala koji zasigurno predstavlja budućnost moderne elektronike

 

Graphene PD


Power bank uređaji iz serije Graphene PD nude brzo i bežično punjenje više mobilnih uređaja istovremeno. Graphene tehnologija ih štiti od pregrejavanja i produžava im životni vek i do tri puta u odnosu na tradicionalne baterije. Oba modela iz ove serije, Graphene PD 10 000 mAh i Graphene PD Pro 20 000 mAh, izrađeni su od visokokvalitetnog metala i kaljenog stakla, a pritom dolaze i sa stilskom futrolom od prave kože.

Prestigio power bank je jedinstven po tome što se bazira na grafenu, materijalu izuzetne toplotne provodljivosti i pokretljivosti elektrona, a koji je potpuno bezbedan za životnu sredinu. To znači da su uređaji otporni na visoke temperature i pune se nekoliko puta brže od svojih kolega. Tačnije, modelu 10 000mAh Graphene PD treba svega 50 minuta da bi prešao put od 0% do 100% napunjenosti baterije (kada se koristi punjač od 60 V), dok se 20.000mAh Graphene PD Pro puni u vremenskom periodu od 100 minuta.

Oba modela imaju priključke Type C i USB 3.0, što im omogućava da istovremeno pune nekoliko uređaja - tableti, pametni telefoni, slušalice, Bluetooth zvučnici i drugo. Štaviše, Graphene PD Pro 20.000 mAh može da puni i laptop sa omogućenim PD-om (Power Delivery preko USB-C), a tehnologija Passthrough omogućava uređaju da puni vaš gedžet čak i dok se i on sam puni. Pored neverovatne brzine punjenja, korisnici ove serije će uživati i u bežičnom punjenju kapaciteta 10W (vati) i u univerzalnoj kompatibilnosti sa bilo kojim Qi uređajima. 

Prestigio grafenske baterije takođe karakteriše višestepeni sistem bezbednog punjenja koji je u potpunosti u skladu sa svim međunarodnim standardima.

Graphene PD modeli koriste najbolje materijale najvišeg kvaliteta: metal i kaljeno polirano staklo. Ovo je upravo ona vrsta proizvoda koja privlači korisnika ne samo svojim tehničkim specifikacijama, već i svojim elegantnim dizajnom. Njihovo atraktivno kućište uključuje i displej sa informacijama o trenutnom nivou napunjenosti i preostalom trajanju baterije. Kao savršen dodatak, uređaji dolaze u elegantnoj futroli od prave kože.

O kompaniji ASBISc Enterprises Plc

ASBISc Enterprises Plc je jedan od vodećih distributera proizvoda IT industrije na tržištima Evrope, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA): u centralnoj i istočnoj Evropi, baltičkim republikama, bivšem Sovjetskom Savezu, Bliskom Istoku i severnoj Africi, kombinujući širok raspon geografskih operacija sa širokim portfoliom proizvoda distribuiranih po modelu „sve na jednom mestu“. ASBISc Enterprises Plc je smešten na Kipru i specijalizovan je za distribuciju računarskog hardvera i softvera, mobilnih rešenja, IT komponenata i perifernih uređaja, kao i širokog asortimana IT proizvoda i digitalne opreme. Kompanija je osnovana 1990. godine i trenutno prodaje u 56 zemalja širom sveta. Grupa distribuira proizvode mnogih dobavljača, proizvodi i prodaje proizvode sopstvenih marki: Prestigio (pametni telefoni, tableti, GPS uređaji, auto-kamere, multi-table, periferije itd.), Canyon (power bank uređaji
, mrežni proizvodi i drugi periferni uređaji), Perenio („IoT“). ASBIS ima isturene kancelarije u 27 zemalja, blizu 1.800 zaposlenih i oko 20.000 kupaca. U 2019. godini prodaja je premašila 1,9 milijardi USD. Akcije kompanije su od oktobra 2007. godine kotirane na Varšavskoj berzi pod oznakom „ASB“ (ASBIS). 


Za više informacija, posetiti zvanični veb-sajt www.asbis.com.


O brendu Prestigio

Međunarodni brend Prestigio već duže od 15 godina nudi širok izbor elektronike za dom, obrazovanje i poslovanje. Prestigio proizvodi širok spektar uređaja: televizori, tableti, laptopovi, pametni telefoni, mobilni telefoni, DVR-ovi, navigacije, multiboard table, interaktivni displeji, elektronske etikete i tehnologije zasnovane na RFID-u, koji se prodaju u oko 30 zemalja sveta. U 2019. godini, pod brendom Prestigio, na tržištu se po prvi put pojavljuju proizvodi poput prvog svetskog touchpad-a integrisanog u dugmiće na tastaturi - Click & Touch, bežičnih punjača za punjenje Apple uređaja 3-u-1, bežičnih i pametnih zvučnika sa glasovnim asistentom... Proizvodni, dizajnerski i tehnički centri se nalaze u Evropi, Kini i Belorusiji. Prestigio ima operacije u 15 zemalja, uključujući ZND, Evropu, Afriku i Bliski Istok. Prestigio je u vlasništvu međunarodne ASBISc Enterprises Plc grupacije.


Zvanični veb-sajt www.prestigio.com.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.