Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

NVIDIA objavila novu verziju AI Enterprise 2.1

Avgust 01, 2022

NVIDIA

NVIDIA objavila novu verziju AI Enterprise 2.1

Nova verzija pruža korisnicima dodatne alate za olakšano izvršavanje veštačke inteligencije (AI) i „Machine learning“ (ML) na području upotrebe u okviru preduzeća.

NVIDIA objavila je NVIDIA AI Enterprise 2.1, najnoviju verziju end-to-end softverskog paketa za veštačku inteligenciju i analizu podataka optimizovanog, sertifikovanog i podržanog rešenja iz kojeg preduzeća mogu da primenjuju i skaliraju poslovne AI aplikacije širom virtuelnih i okruženja u Cloud-u. 

Šta je novo kod NVIDIA AI Enterprise 2.1:

  • NVIDIA Deep Learning Framevorks 2.22-05 podrška: TAO Toolkit 22.05 i RAPIDS 22.04
  • Red Hat OpenShift podrška u javnom Cloud-u
  • Podrška za host OS za RHEL 9.0 i Ubuntu 22.04
  • Podrška za Azure NVads A10 v5
  • Sertifikacija platforme Domino Data Lab Enterprise MLOps
  • Nove NVIDIA LaunchPad Labs

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.