Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

April 19, 2022
Pored standardnih bodova, možete zaraditi i dodatne bodove kroz ekskluzivne ...
April 14, 2022
Tehnički minut: Intel Arc grafike donose novu mikroarhitekturu, revolucionarni ...
Mart 04, 2022
Intel po prvi put predstavlja desktop procesore sa soketom implementirane u NUC ...
Januar 24, 2022
Ova moćna Intel promocija vam garantuje i performanse i bodove. Pored ...
Januar 20, 2022
Impresivne performanse u igrama na 1080p i povećana brzina kadrova sa AMD ...
Decembar 10, 2021
Tehnički minut: Porodica 12. generacije će uključivati 60 procesora i više od ...
Novembar 22, 2021
Upoznajte novi GIGABYTE server visoke gustine H262-P60 zasnovan na Ampere® ...
Oktobar 28, 2021
Porodica Intel Core procesora 12. generacije podrazumeva 60 modela i više od ...
Oktobar 13, 2021
AMD Smart Access Memory pruža neverovatne 1080p gejming performanse ukoliko ...
Oktobar 05, 2021
Pridružite se generalnom direktoru Pat Gelsingeru i drugim čelnicima kompanije ...
Intel Solutions Marketplace za partnere pomaže u ubrzavanju rasta i inovacija kroz globalnu saradnju

Decembar 05, 2019

Intel

Intel Solutions Marketplace za partnere pomaže u ubrzavanju rasta i inovacija kroz globalnu saradnju

Intel je lansirao Intel® Solutions Marketplace (Tržište rešenja), inovativnu platformu da bi pomogli partnerima da svoja rešenja pošalju u sve složeniju ekonomiju koja se vrti oko podataka.

Na novoj platformi, a sve sa ličnih kontrolnih ploča, Intelovi partneri mogu razvijati svoje poslovanje putem novih partnerskih veza i uparivanja, mogu primati i upravljati potencijalnim klijentima, pratiti poslovne performanse i tržišna rešenja za krajnje kupce. Nova platforma pridružuje se Intel® Partner University kao ključna ponuda kompanije Intel® Partner Alliance, kompanija je najavila transformaciju partnerskog programa dizajniranog tako da pomogne partnerima da se povežu, inoviraju i rastu u svetu koji se fokusira na podacima.

„Ukupan zbir svetskih podataka će porasti sa 33 zetabajta u 2018. godini na neverovatnih 175 zetabajta do 20251. godine. Dok podaci nastavljaju da definišu budućnost, rešenja postaju sve složenija. Inovacija zahteva širi spektar partnera koji rade zajedno na stvaranju ponuda koje kupcima pružaju bolje načine da premeštaju, skladište i obrađuju podatke. Mi smo kreirali platformu da bismo pomogli partnerima da istraže nove tačke saradnje, da prikažu inovativne ponude i pomognu u razvoju novog posla.“ – Eric Thompson, generalni menadžer Intela za Omogućavanje globalnog partnerstva (Global Partner Enablement)

Zašto je ovo važno: Solutions Marketplace olakšava bolju saradnju između partnera, pomažući im da se fokusiraju na željene ishode i donoseći prilagođavanje. Platforma je opremljena novim moćnim mogućnostima koje omogućavaju partnerima da se povežu i sarađuju sa globalnom mrežom ostalih partnera kako bi zajedno isporučili inovativna datacentrična rešenja krajnjim kupcima kompanija. Danas rešenja obično uključuju hardver, softver i usluge u različitim kombinacijama i sve se više dizajniraju kako bi rešili određene poslovne izazove. Na primer, rešenje kojim bi se pomoglo opštini da smanji potrošnju energije korišćenjem pametnih uređaja u potpunosti bi mogla da vodi uslužna strana kompanije, dok bi rešenje za veštačku inteligenciju za vršenje prediktivnog održavanja da bi se skratili zastoji u radu mogao da predvodi dobavljač softvera ili hardvera. Solutions Marketplace čini ovakvu saradnju lakšom i efikasnijom.

Intel korporacija u decembru 2019. lansira Intel Solutions Marketplace, platformu koja će partnerima pomoći da ponude rešenja u složenoj ekonomiji usmerenoj na podatke. (Credit: Intel Corporation)

 

Šta nudi: Intel Solutions Marketplace podstiče partnere da sarađuju u okviru proširenog ekosistema, omogućavajući Intelovim partnerima i krajnjim kupcima kompanija da istražuju i traže hiljade rešenja partnera, uključujući Intel® IOT rešenja spremna za tržište (Market Ready Solutions), veštačku inteligenciju, autonomnu tehnologiju, podatkovne centre i oblak, 5G, i računarstvo sledeće generacije. Partnerima pruža novi način da inoviraju, izađu na tržište i razviju njihovo poslovanje. Među glavnim opcijama su:

Digitalni izlog (Digital Storefront):
 Dopiranje do globalnog ekosistema partnera i kupaca preko proizvoda, rešenja i usluga je lako sa sasvim novim izlogom. Postavljanje je brzo i jednostavno u pojednostavljenom interfejsu, dok prilagođene kontrolne ploče donose uvid bez presedana u okruženje Intelovih rešenja.

Rezultati personalizovane pretrage:
 Katalog unapređenih ponuda omogućava korisnicima da lako pregledaju hiljade proizvoda i rešenja kako bi našli one koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama.

Inteligentna identifikacija potencijalnih klijenata: Otkrivanje pravih partnera i kupaca je lako sa uparivanjem kojim upravlja veštačka inteligencija, što doprinosi povećanom stepenu personalizacije, na osnovu tipa partnera i oblasti na koje se fokusiraju u smislu rešenja.

Šta je sledeće: Intel Solutions Marketplace je dizajniran da pokrene saradnju u ekosistemu, olakšavajući partnerima da se povežu jedni sa drugima, sve u okviru pouzdanog Intelovog ekosistema. Intel će u toku 2020. uvoditi unapređenja kako bi pomogli partnerima da upravljaju potencijalnim klijentima, da prate performanse sa ličnih kontrolnih ploča i da nastave da razvijaju njihovo poslovanje.

1Izvor:  IDC White Paper, sponsored by Seagate, “Data Age 2025: The Digitization of the World from Edge to Core,” novembar 2018

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.