Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Mart 23, 2021
Sa ponosom vas obaveštavamo da je kompanija ASBIS Srbija potpisala ugovor o ...
Mart 15, 2021
Veštačka inteligencija pokrenula je novo doba kreativnosti i domišljatosti. ...
Mart 04, 2021
Prestigio je proširio svoj portfolio proizvoda pametnom tastaturom druge ...
Mart 02, 2021
Intel SSD 670p nudi pravi balans između performansi, troškova i snage za ...
Januar 19, 2021
Hibridna kancelarija je radikalno bolja sa jednostavnim, fleksibilnim i ...
Januar 11, 2021
Pridružite se zvaničnom pokretanju Intel® Partner Alliance, novog partnerskog ...
Decembar 28, 2020
Intel već godinama transformiše edge računarstvo - pružajući vrednost kupcima ...
Decembar 24, 2020
Intel je najavio šest novih proizvoda u domenu memorija i uređaja za ...
Decembar 10, 2020
ASBISc Enterprises PLC, objavio je danas da je započeo distribuciju LEXAR ...
Novembar 30, 2020
U prvom kvartalu 2021., desktop procesori Intel Core S-serije 11. generacije ...
Veštačka inteligencija

Mart 15, 2021

INTEL

Veštačka inteligencija

Veštačka inteligencija pokrenula je novo doba kreativnosti i domišljatosti. Danas Intel® tehnologije pokreću neke od najperspektivnijih slučajeva upotrebe AI u poslovanju, društvu i istraživanjima. Od masivnog oblaka do malog uređaja, Intel pretvara obećanje transformativnog AI modela u stvarnost globalnih razmera.

Naši klijenti postižu uspeh sa čitavim nizom Intel hardverskih rešenja: masovno zaključivanje uz pomoć procesora u više centara podataka a za mehanizme za preporuku sadržaja, kamere zasnovane na VPU-u koje štite ugrožene vrste od krivolovaca u realnom vremenu i FPGA-ovi koji pružaju ubrzanje za brze rezultate pretraživanja. Intel® hardver i softver moćno prepoznavanje slika, sajber inteligencija, predviđajuće održavanje, zaštita od prevara i još mnogo toga. Od strategije vezano za podatke do primene na nivou preduzeća, Intel ekosistem ubrzava vreme od pilot projekta do punog poslovnog kapaciteta uz pomoć rešenja odmah spremnih za proizvodnju, a koja rešavaju uobičajene probleme - bez obzira na industriju kojoj pripadate.

I ima još toga. Blisko sarađujemo sa AI zajednicom kako bismo ubrzali otkrića i postigli značajan napredak u načinu na koji koristimo veštačku inteligenciju kako bismo dodali vrednost našem poslu i životu, bilo da je reč o pronalaženju vode na Mesecu, ubrzavanju donošenja kritičnih medicinskih dijagnoza ili bržem otkrivanju kvara na proizvodima. Sve pomenuto je AI na Intelu.

O Intel-u

Intel (Nasdaq: INTC) je lider u industriji koji stvara tehnologiju koja menja svet i koja omogućava globalni napredak i obogaćuje ljudske živote. Inspirisani Moore-ovim zakonom, kontinuirano rade na unapređenju dizajna i proizvodnje poluprovodnika kako bi pomogli u rešavanju najvećih izazova svojih klijenata. Ugrađivanjem inteligencije u Cloud, mrežu, Edge i sve vrste računarskih uređaja, oslobađaju potencijal podataka da transformišu poslovanje i društvo nabolje. Da biste saznali više o Intel inovacijama, posetite newsroom.intel.com i intel.com.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.