Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Oktobar 05, 2021
Pridružite se generalnom direktoru Pat Gelsingeru i drugim čelnicima kompanije ...
Avgust 12, 2021
Uživajte u performansama - ali i bodovima - uz ovu sjajnu promociju. Pored ...
Avgust 06, 2021
AMD
Sa ugrađenom AMD Radeon™ grafičkom karticom, desktop procesori Ryzen™ 5000 G ...
Jun 24, 2021
Imajte poverenja u ovu malu i moćnu mašinu. Zasnovan na AMD „Zen 2“ arhitekturi ...
Jun 14, 2021
Intel je oduvek bio IDM. 2021. godine, kompanija proširuje svoje planove i ...
Jun 10, 2021
ASBISc Enterprises Plc, vodeći distributer sa dodatom vrednošću i dobavljač ...
Jun 07, 2021
Bilo da igrate najnovije igre, dizajnirate sledeći neboder ili obrađujete ...
Maj 24, 2021
Garantni uslovi za SSD memorijske uređaje u sistemima za "rudarenje" ...
April 22, 2021
Prestigio Multiboard Light serija predstavlja najnoviji dodatak portfoliju ...
April 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TVSE: 2376), lider u industriji servera i radnih stanica ...
GIGABYTE predstavlja servere sa trećom generacijom Intel® Xeon® skalabilnih procesora

April 14, 2021

GIGABYTE

GIGABYTE predstavlja servere sa trećom generacijom Intel® Xeon® skalabilnih procesora

GIGABYTE Technology, (TVSE: 2376), lider u industriji servera i radnih stanica visokih performansi, najavio je preko 20 novih servera i matičnih ploča za treću generaciju Intel Xeon skalabilnih procesora.

Postoji 7 novih matičnih ploča, uključujući 4 dvoprocesorska modela, kao i 10 servera opšte namene R-serije, 3 servera H-serije velike gustine, 4 servera G-serije velike GPU gustine i jedan edge server malog formata. Ovi uravnoteženi serveri su optimizovani za enterprise radna opterećenja, cloud, HPC, mreže i bezbednost.

Intel je postigao neverovatan napredak sa svojih 40+ SKU-ova iz treće generacije Intel Xeon skalabilnih procesora. Dodat je veći broj jezgara, podrška za PCIe 4.0 sa do 64 linije po soketu, povećan je propusni opseg memorije i ukupna sistemska memorija po soketu, kao i AI i pojačanja sigurnosti uz održavanje konkurentne cene koja ove servere čini odličnim izborom za predstojeće nove server verzije ili zastareli serveri iz prethodnih generacije koji žele nadogradnju.

„Tokom godina smo se navikli da Intel stvara karakteristike proizvoda koje ciljaju i proširuju ono za šta su serveri sposobni, dok mi u GIGABYTE-u zajednički razvijamo servere za AI, HPC i druge.“ rekao je Daniel Hou, izvršni potpredsednik Mrežne i komunikacione poslovne jedinice, GIGABYTE. „I još jednom sa Intel Xeon Scalable procesorom treće generacije vidimo kompletnu, bogatu ponudu koja će nam omogućiti da ponudimo širok portfolio servera koji će preduzećima pružiti sve ono što im je neophodno u 2021. godini.“

„Neverovatna količina podataka koja se generiše danas motivisala nas je da nastavimo sa inovacijama i inženjeringom procesora sa visokim nivoom računskih performansi koji su optimizovani za radna opterećenja od analitike u memoriji do edge računarstva“, rekao je Greg Ernst, potpredsednik kompanije Intel. „Naša saradnja sa GIGABYTE-om obezbeđuje tržištu da brže primeni najnoviju, 3. generaciju Intel Xeon skalabilnih procesora.“

>> Saznaj više o GIGABYTE serverima

 

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.