Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS i Dell proslavljaju 15 godina partnerstva

Maj 19, 2022

Dell, ASBIS

ASBIS i Dell proslavljaju 15 godina partnerstva

Kompanije su udruženim snagama postigle sjajne rezultate tokom proteklog perioda zajedničkog poslovanja.

Kompanije ASBIS i Dell u maju mesecu 2022. godine obeležavaju 15 godina uspešne saradnje. Dugogodišni zajednički rad, partnerskim kompanijama doneo je odlične poslovne rezultate .

Tokom svih ovih godina, ASBIS je konstantno napredovao i rastao, te je do 2021. godine postigao rekordne rezultate, udvostručivši prodaju Dell laptopova namenjenih poslovnim korisnicima, servera i monitora. Kompanije su svoje partnerstvo proširile i na tržište Srbije, što je dodatno učvrstilo poziciju ASBIS-a na listi Top-10 Dell distributera u CEE regionu.

Broj zaposlenih u ASBIS-u zaduženih za Dell proizvode i rešenja takođe se uvećao, te sada kompanija broji 75 posvećenih ljudi koji pokrivaju više od 3500 klijenata.

Čestitamo našim partnerima ovu godišnjicu i želimo da nastave da nižu uspehe i u budućnosti. Dell zauzima 4. mesto u ASBIS grupi po učešću u ostvarenom prihodu i nadamo se da će naše partnerstvo ostati jednako snažno kao što je danas.” - izjavio je Marek Horyl, Product Marketing Director u ASBIS-u.

Kontaktirajte nas za dodatne informacije o Dell asortimanu ili pošaljite upit za ponudu na: vad@asbis.rs

BDM za Dell program:
Ivan Pavlović
+381693107733

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.