Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Januar 19, 2021
Hibridna kancelarija je radikalno bolja sa jednostavnim, fleksibilnim i ...
Decembar 28, 2020
Intel već godinama transformiše edge računarstvo - pružajući vrednost kupcima ...
Decembar 24, 2020
Intel je najavio šest novih proizvoda u domenu memorija i uređaja za ...
Decembar 10, 2020
ASBISc Enterprises PLC, objavio je danas da je započeo distribuciju LEXAR ...
Novembar 30, 2020
U prvom kvartalu 2021., desktop procesori Intel Core S-serije 11. generacije ...
Novembar 09, 2020
Jedan od najvećih IT distributera u EMEA regionu proslavlja 30 godina poslovanja
Novembar 05, 2020
Budite nezaustavljivi sa brzinama bez presedana najboljih svetskih desktop ...
Septembar 22, 2020
Sa ponosom vas obaveštavamo da je kompanija ASBIS Srbija potpisala ugovor o ...
Septembar 08, 2020
ASBIS proširuje saradnju sa DELL Technologies u CEE regiji
Septembar 03, 2020
Intel je lansirao 11. generaciju Intel® Core™ procesora sa Intel® Iris® Xe ...
ASBIS grupa, vodeći IT distributer, i NVIDIA, lider u vizuelnom računarstvu, potpisali su partnerski ugovor

Maj 18, 2020

ASBIS, NVIDIA

ASBIS grupa, vodeći IT distributer, i NVIDIA, lider u vizuelnom računarstvu, potpisali su partnerski ugovor

U prvom kvartalu 2020. godine, opšti sporazum o mreži NVIDIA partnera (NPN) regulisao je učešće ASBIS grupe u partnerskoj mreži NVIDIA.

ASBIS je postao Solutions Integrator Partner brendova Tesla i Quadro, kao i vGPU Solution Provider.

ASBIS grupa - vodeći distributer proizvoda i rešenja u informaciono-komunikacionim tehnologijama - najavljuje saradnju sa NVIDIA korporacijom - najvećim proizvođačem jedinica za obradu grafike (GPU) i sistema na čipovima (SoC) za industriju video igara, sferu profesionalne vizuelizacije, računarstvo visokih performansi i automobilsku industriju. NVIDIA partnerska mreža (NPN) dizajnirana je za one partnere čiji je osnovni poslovni model preprodaja NVIDIA proizvoda, rešenja zasnovanih na NVIDIA i NVIDIA tehnologija sa dodatom vrednošću.

Vrednost potpisanog ugovora

Trenutno najveće svetske industrije poput transporta, logistike, proizvodnje, zdravstva, robotike, pametnih gradova i maloprodaje koriste se računarima ubrzanim putem veštačke inteligencije - AI. Na primer, industrija igara značajno raste, kao i potražnja za boljom 3D grafikom. Da bi ispunila zahteve tržišta, NVIDIA je poboljšala GPU kombinujući najnovije inovacije u virtuelnoj stvarnosti, računarima visokih performansi i veštačkoj inteligenciji. Od sada, ASBIS će svojim klijentima predstavljati ova najnovija tehnološka dostignuća.

Integracija NVIDIA partnerskog programa

ASBIS grupa postaje učesnik NVIDIA partnerske mreže, koja pretpostavlja obostrano korisnu saradnju u cilju evolucije vizuelne grafike, računara visokih performansi i AI na perspektivnim tržištima. Ključna prednost ASBIS-a je da postane zvanično ovlašćeni predstavnik NVIDIA-e na lokalnom nivou za prodaju i podršku NVIDIA proizvoda, kao i obavljanje drugih srodnih funkcija. Pored toga, potpisivanjem sporazuma, ASBIS grupa dobija pristup ogromnim resursima NVIDIA materijala, uključujući:

  • prezentacije, tehnički dokumenti i prodajni alati: neposredan pristup ogromnoj bazi različitih alata za prodaju - datasheets, studije slučaja, reakcije kupaca, prezentacije, poređenja itd.; sve su spremne za neposrednu upotrebu i veoma su profesionalne.
  • marketinški materijali i alati: kao partner, ASBIS je kvalifikovan da pristupa marketinškim resursima i marketinškim fondovima pružajući mu priliku da bude domaćin sopstvenih seminara uz podršku NVIDIA; idealno za kombinovanje sa, na primer, seminarima o serverima.
  • obuke i potvrde: bilo koja osoba može proći kroz obuku i sertifikaciju, kako za lično obrazovanje, tako i za ASBIS usaglašenost.
     

Šta NVIDIA i ASBIS kažu o saradnji

Nedavno smo potpisali partnerstvo sa kompanijom NVIDIA za zastupanje TESLA i Quadro grafičkih kartica i vGPU tehnologije. To nas dovodi do novog nivoa saradnje i daje nam priliku da se uključimo u NVIDIA projekte, registrujemo ponude i koristimo NVIDIA resurse. Partnerstvo sa NVIDIA pomoći će nam da ojačamo naš asortiman proizvoda i pružimo vodeća rešenja za naše kupce širom sveta.“ – kaže Georgii Saprykin, Product and Marketing Director at ASBISc Enterprises PLC.

Zadovoljstvo nam je proširiti našu saradnju sa ASBIS-om i prenositi niz odgovornih ovlašćenja na dinamično razvijajuću kompaniju sa širokom mrežom predstavništava. Učešće u NPN-u pruža našem partneru širok spektar prednosti i nagrada, zauzvrat, pomažući nam da rastemo, proširimo svoju fizičku strukturu širom sveta, povećavamo prihode i kao rezultat toga, tehnološki se razvijamo i pružamo klijentima širom sveta vodeća inovativna rešenja sa velikom i svetlom budućnošću.”  – kaže Michael Liebenthron, NVIDIA Partner Business Manager.

O ASBIS-u

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) sa sedištem u 28 zemalja sa sedištem na Kipru i specijalizovano je za distribuciju proizvoda i rešenja informacione i komunikacione tehnologije od globalnih dobavljača, uključujući Apple, AMD, Acer, Dell, Intel, Lenovo, Microsoft, Samsung, Seagate, Toshiba, VD. Kompanija ima svoje podružnice širom EMEA regije, više od 1.500 zaposlenih i 30.000 aktivnih klijenata u preko 60 zemalja širom sveta. Za više informacija posetite veb lokaciju kompanije na www.asbis.com.

O NVIDIA

NVIDIA (NASDAQ: NVDA) američka tehnološka kompanija osnovana u Delaveru i sa sedištem u Santa Klari, Kalifornija. Korporacija se fokusira na razvoj jedinica za grafičku obradu (GPU) kao i sistema zasnovanih na čipovima (SoC). U 2014. godini, NVIDIA je distribuirala svoje poslovanje na četiri tržišta: igranje, profesionalna vizualizacija, data centar i automobilska industrija, a nedavno je dodala i Veštačku inteligenciju, peto područje razvoja. Više informacija:http://nvidianews.nvidia.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.