Septembar 22, 2020
Sa ponosom vas obaveštavamo da je kompanija ASBIS Srbija potpisala ugovor o ...
Septembar 08, 2020
ASBIS proširuje saradnju sa DELL Technologies u CEE regiji
Septembar 03, 2020
Intel je lansirao 11. generaciju Intel® Core™ procesora sa Intel® Iris® Xe ...
Avgust 07, 2020
Prestigio, brend u vlasništvu internacionalne ASBISc Enterprises Plc grupacije, ...
Jul 20, 2020
UPRAVLJANJE RADOM NA DALJINU SA GPU POJAČANIM VIRTUELNIM DESKTOP OKRUŽENJEM ...
Jul 07, 2020
AMD entuzijastima nudi više izbora nego ikada ranije uz nove Ryzen™ 3000XT ...
Jun 25, 2020
Visit AMD Arena and pass trainings about AMD products and technologies
Jun 01, 2020
Bang & Olufsen, danski luksuzni audio brend, je objavio izlazak druge ...
Maj 26, 2020
G915 TKL kombinuje sofisticirani dizajn sa najmodernijim tehnologijama i ...
Maj 25, 2020
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST - 25. maj 2020. godine
ASBIS nagrađen na Seagate konferenciji za partnere u Portugalu

Oktobar 22, 2018

ASBIS nagrađen na Seagate konferenciji za partnere u Portugalu

ASBISC Enterprises PLC (VSE: ASB), stručnjak za distribuciju IT proizvoda na tržištima EMEA, je u Lisabonu nagrađen "Seagate Surveillance Growth FY18" tokom godišnje partnerske konferencije Seagate, 17. septembra 2018.Sledeći ASBIS entiteti: Ujedinjeni Arapski Emirati, Ukrajina, Rusija, Belorusija, Rumunija, Letonija, Češka, Bugarska i Slovačka dali su najveći doprinos ostvarenim rezultatima.
"Zapažamo brz rast tržišta video nadzora, fokusirajući se na njega zajedno sa Seagate-om, vodećim proizvođačem rešenja za skladištenje podataka", rekao je Georgii Saprikin, direktor za proizvod i marketing, ASBISc Enterprises.

O ASBIS grupi
ASBISc Enterprises PLC (VSE: ASB) ima svoje kancelarije u 24 zemlje sa sedištem na Kipru i specijalizovan je za distribuciju proizvoda i rešenja za informacije i komunikacije od globalnih dobavljača, uključujući Apple, AMD, Dell EMC, HPE, IBM, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba, Western Digital i drugi. Kompanija ima svoje kancelarije širom regiona EMEA, više od 1.300 zaposlenih i 30.000 aktivnih kupaca u preko 60 zemalja širom sveta. Za više informacija, posetite veb stranicu kompanije na www.asbis.com.

O Seagate-u
Seagate Technology plc (NASDAQ: STX) je na čelu industrije skladištenja već više od 30 godina. Seagate stvara prostor za ljudsko iskustvo inovacijama kako se podaci skladište, dele i koriste. Saznajte više na www.seagate.com