Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS Vesti

Jun 02, 2023
ASBIS Srbija, vodeći distributer IT proizvoda i rešenja, proširuje svoju ...
Maj 25, 2023
Iskusite do sada neviđene performanse, vizuelne efekte i efikasnost u gejmingu ...
April 24, 2023
Najnoviji NUC sa Intel Core procesorima 13. generacije idealan je za svaki ...
Mart 24, 2023
Dva meseca nakon što je Intel lansirao 4. generaciju Intel Xeon skalabilnih ...
Mart 03, 2023
Edgecore Networks, lider u otvorenom umrežavanju, najavio je novitete – “Core” ...
Mart 02, 2023
Predstavljamo AMD RYZEN 7000 seriju procesora podržanu sa novom AMD 3D V-Cache™ ...
Februar 07, 2023
Sa frekvencijom od 6,0 GHz, i9-13900KS je predstavlja prekretnicu u PC ...
Februar 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer sa dodatnom vrednošću, dobavljač IT ...
Januar 31, 2023
Prema izveštaju IDC MarketScape-a, glavnog alata za procenu dobavljača u ICT ...
Januar 30, 2023
Dostupno je više od 50 modela koji imaju optimizovane performanse za najnoviju ...
ASBIS PROŠIRUJE PONUDU U VAD POSLOVANJU – SERVERI KOMPANIJE U MICROSOFT AZURE DIREKTORIJUMU

April 20, 2021

press-release, ASBIS

ASBIS PROŠIRUJE PONUDU U VAD POSLOVANJU – SERVERI KOMPANIJE U MICROSOFT AZURE DIREKTORIJUMU

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE – 20. april 2021.; Limasol, Kipar, i Varšava, Poljska

ASBISc Enterprises Plc, vodeći distributer IT i CE proizvoda na tržištima u razvoju u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi, i proizvođač sopstvenih brendova – Prestigio, Canyon i Perenio, završio je postupak sertifikacije svojih servera za potrebe ostvarivanja saradnje sa platformom Microsoft Azure, čime im je omogućeno da ponude brojne usluge u oblaku. Tako je ASBIS prepoznat među skoro 30 zvaničnih Microsoft Azure partnera širom sveta. Ovo predstavlja potvrdu daljeg razvoja ASBIS-a kao VAD Distributera. 

U službenom katalogu Microsoft Azure cloud platforme trenutno postoji 5 ASBIS servera koji su napravljeni na osnovu Intel komponenti. Svi zadovoljavaju Microsoft-ove zahteve, što je potvrda njihove pouzdanosti i efikasnosti kao i kompatibilnosti s najčešćim Microsoft proizvodima i uslugama.

ASBIS serveri će omogućiti kupcima premeštanje podatkovnih centara na oblak, zahvaljujući čemu će zaposleni dobiti siguran i efikasan pristup podacima stavljenim u okruženje kreirano posebno za datu kompaniju. Time će buduća ulaganja u modernizaciju vlastitih podatkovnih centara biti minimalizovana a poslovanje će biti lakše i obavljaće se u modernom i sigurnom okruženju. 

Marek Horyl, direktor za marketing proizvoda u ASBISc Enterprises Plc, je izjavio: „ASBIS vrlo dinamično razvija svoje VAD usluge. Sa ciljem da zadovoljimo potražnju naših partnera, redovno proširujemo našu ponudu proizvoda koja im pomaže u njihovoj digitalnoj transformaciji. To je posebno važno sad kada je neophodan pristup sigurnom i brzom poslovnom okruženju u kom zaposleni mogu da rade na daljinu. Naši serveri su primer toga. Prošli su kroz sistem za sertifikaciju od strane Microsofta, što znači da su kompatibilni sa svim najnovijim proizvodima i uslugama kompanije Microsoft.“ 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.