April 19, 2022
Pored standardnih bodova, možete zaraditi i dodatne bodove kroz ekskluzivne ...
April 14, 2022
Tehnički minut: Intel Arc grafike donose novu mikroarhitekturu, revolucionarni ...
Mart 04, 2022
Intel po prvi put predstavlja desktop procesore sa soketom implementirane u NUC ...
Januar 24, 2022
Ova moćna Intel promocija vam garantuje i performanse i bodove. Pored ...
Januar 20, 2022
Impresivne performanse u igrama na 1080p i povećana brzina kadrova sa AMD ...
Decembar 10, 2021
Tehnički minut: Porodica 12. generacije će uključivati 60 procesora i više od ...
Novembar 22, 2021
Upoznajte novi GIGABYTE server visoke gustine H262-P60 zasnovan na Ampere® ...
Oktobar 28, 2021
Porodica Intel Core procesora 12. generacije podrazumeva 60 modela i više od ...
Oktobar 13, 2021
AMD Smart Access Memory pruža neverovatne 1080p gejming performanse ukoliko ...
Oktobar 05, 2021
Pridružite se generalnom direktoru Pat Gelsingeru i drugim čelnicima kompanije ...
ASBIS PROŠIRUJE PONUDU U VAD POSLOVANJU – SERVERI KOMPANIJE U MICROSOFT AZURE DIREKTORIJUMU

April 20, 2021

press-release, ASBIS

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE – 20. april 2021.; Limasol, Kipar, i Varšava, Poljska

ASBISc Enterprises Plc, vodeći distributer IT i CE proizvoda na tržištima u razvoju u Evropi, na Bliskom Istoku i Africi, i proizvođač sopstvenih brendova – Prestigio, Canyon i Perenio, završio je postupak sertifikacije svojih servera za potrebe ostvarivanja saradnje sa platformom Microsoft Azure, čime im je omogućeno da ponude brojne usluge u oblaku. Tako je ASBIS prepoznat među skoro 30 zvaničnih Microsoft Azure partnera širom sveta. Ovo predstavlja potvrdu daljeg razvoja ASBIS-a kao VAD Distributera.

U službenom katalogu Microsoft Azure cloud platforme trenutno postoji 5 ASBIS servera koji su napravljeni na osnovu Intel komponenti. Svi zadovoljavaju Microsoft-ove zahteve, što je potvrda njihove pouzdanosti i efikasnosti kao i kompatibilnosti s najčešćim Microsoft proizvodima i uslugama.

ASBIS serveri će omogućiti kupcima premeštanje podatkovnih centara na oblak, zahvaljujući čemu će zaposleni dobiti siguran i efikasan pristup podacima stavljenim u okruženje kreirano posebno za datu kompaniju. Time će buduća ulaganja u modernizaciju vlastitih podatkovnih centara biti minimalizovana a poslovanje će biti lakše i obavljaće se u modernom i sigurnom okruženju.

Marek Horyl, direktor za marketing proizvoda u ASBISc Enterprises Plc, je izjavio: „ASBIS vrlo dinamično razvija svoje VAD usluge. Sa ciljem da zadovoljimo potražnju naših partnera, redovno proširujemo našu ponudu proizvoda koja im pomaže u njihovoj digitalnoj transformaciji. To je posebno važno sad kada je neophodan pristup sigurnom i brzom poslovnom okruženju u kom zaposleni mogu da rade na daljinu. Naši serveri su primer toga. Prošli su kroz sistem za sertifikaciju od strane Microsofta, što znači da su kompatibilni sa svim najnovijim proizvodima i uslugama kompanije Microsoft.“

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.