Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Dell RISE - Bonus program za partnere Q4 2023

Novembar 22, 2023

Dell

Dell RISE - Bonus program za partnere Q4 2023

Pored osnovne šeme nagrada, ovlašćeni partneri Dell Technologies mogu ostvariti dodatne nagrade i bonuse kroz ekskluzivne kvartalne promocije u okviru programa Dell RISE

  • Prvi bonus za kupovinu dostupan je za one koji su se nedavno pridružili programu i/ili nisu vršili kupovine između 29. oktobra 2022. i 03. novembra 2023. 
  • Povećan bonus za kupovinu Latitude i Precision proizvoda za sve grupe - Boost, Advanced, Elite
  • Veći bonus za radne stanice - zaradite više nagrada kupovinom Dell radnih stanica

Za više detalja o trenutnim promocijama, molimo Vas da kontaktirate svog ASBIS komercijalistu. Ako niste član RISE programa, možete se registrovati za Dell RISE Partner Program i odabrati ASBIS kao svog ovlašćenog distributera  ovde.

Saznajte više o Dell RISE programu za partnere, preuzmite kompletno uputstvo za RISE program i ASBIS bonus dobrodošlice.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.