Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Canyon Gaming portfolio proizvoda predstavljen je na Sajmu potrošačke elektronike "Inspiration village" u Belgiji

Septembar 15, 2022

Canyon

Canyon Gaming portfolio proizvoda predstavljen je na Sajmu potrošačke elektronike "Inspiration village" u Belgiji

ASBIS Group, veliki međunarodni distributer IT proizvoda, predstavio je proizvode iz portfojila sopstvenog brenda Canyon Gaming, na partnerskom štandu kompanije House of Music and Accessories (HOMA), tokom Inspiration village-a 12. septembra 2022. godine u Belgiji.

Canyon Gaming je serija kompijuterskih dodataka kreiranih za gejmere. Ovi uređaji su savršen izbor za one koji vole jedinstven dizajn i proširenu funkcionalnost po pristupačnoj ceni.

U Inspiration Village-u Canyon je predstavio miševe, tastature, džojstike, slušalice, podloge za miša, gejmerske stolice, gejming setove, držače i postolja. Canyon Gaming dodaci su napravljeni od visokokvalitetnih materijala i imaju savršen ergonomski oblik. Svi proizvodi imaju potrebne sertifikate o usaglašenosti u odgovarajućim međunarodnim formatima.

Canyon Gaming serija poseduje dodatne funkcije za igrice:

  • programabilnu dugmad,
  • ugrađene memorijske module,
  • jedinstven dizajn.

ASBIS je posvećen tome da svojim poslovnim klijentima i partnerima obezbedi inovativne tehnološke proizvode. Kompanija nudi kvalitet, pristupačnu cenu, kao i napredni inženjering. Sve navedeno osigurava uspeh na najkonkurentnijim i najrazvijenijim tržištima. ASBIS je postavio zahtevan sistem kontrole kvaliteta, temeljno testirajući proizvode korak po korak pre izlaska na tržište.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.