Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

Intel NUC 13 Pro: Mali, ali moćan kao veliki računar

April 24, 2023

Intel, NUC

Intel NUC 13 Pro: Mali, ali moćan kao veliki računar

Najnoviji NUC sa Intel Core procesorima 13. generacije idealan je za svaki biznis

Intel je predstavio Intel® NUC 13 Pro (kodnog naziva Arena Canyon), koji donosi vrhunske performanse Intel® Core™ procesora 13. generacije, a dolazi u do sada već poznatim dimenzijama, 4x4 inča, i uklapa se gotovo u svaki prostor.

“Više nego ikad, preduzećima su potrebni fleksibilni i skalabilni sistemi, ekološki prihvatljivi, te spremni za veštačku inteligenciju, i koji omogućavaju komfornu upotrebu uz naprednu tehnologiju. NUC 13 Pro je najnoviji projekat sa kojim želimo našim poslovnim korisnicima da pružimo pouzdano i visokokvalitetno računarstvo.” - Brian McCarson, potpredsednik Intel-a i generalni direktor Intel NUC grupe.

Zašto je to važno

Intel NUC 13 Pro je idalna kombinacija veličine, performansi, održivosti i pouzdanosti koji su potrebni modernim preduzećima. Odabrani modeli takođe imaju Intel vPro® Enterprise za potpunu sigurnost, stabilnost i daljinsko upravljanje zasnovano na hardveru. Intel NUC 13 Pro Kits i mini računari su nadogradivi, koji pružaju stabilno rešenje za različite poslovne potrebe, uključujući Client, Edge i Digital Signage računarstvo.

O njegovim fascinantnim performansama i Pint-Size faktor formi

Fleksibilni Intel NUC 13 Pro pruža vrhunske performanse u iznenađujuće malom otisku, sa Intel Core i7 procesorima do 13. generacije, sa šest Performance jezgara (P-jezgara) i osam Efficient-jezgara (E-jezgara).

NUC 13 Pro Mini PC poseduje sve opcije povezivanja i funkcije koje su neophodne kompanijama, uključujući:

  • Podršku za do 64GB dual-channel DDR5-3200 MHz memoriju.
  • M.2 slotove za PCIe x4 Gen 4 NVMe SSD i drugi SSD.
  • Intel® i226 Ethernet za brzinu do 2.5 Gbps.
  • Intel® Wi-Fi 6E i Bluetooth 5.3.
  • Dva HDMI porta i dva Thunderbolt™ 4 porta (četiri ekrana sa 4K@60 Hz).
  • Tri USB 3.2 porta i jedan USB 2.0 port. 

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.