Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

2023 Gartner® Peer Insights™ četvrti put je proglasio Infinidat za najboljeg prema izboru korisnika, u Primary Storage Arrays kategoriji

Maj 17, 2023

Infinidat, STORAGE

2023 Gartner® Peer Insights™ četvrti put je proglasio Infinidat za najboljeg prema izboru korisnika, u Primary Storage Arrays kategoriji

Ovo je četvrta godina za redom u kojoj je Infinidat prepoznat kao najbolji na osnovu recenzija i ocena krajnjih korisnika širom sveta.

Infinidat, vodeći provajder rešenja za skladištenje podataka kod poslovnih korisnika, objavio je da je kompanija prema izboru korisnika proglašena za najboljeg u 2023 Gartner Peer Insights “ Voice of the Customer”, u kategoriji primarnog storidža. 

"Stvaranje izuzetnog korisničkog iskustva je centralni deo naše strategije, a to je nekoliko puta potvrđeno ovim pozitivnim povratnim informacijama korisnika. Verujemo da ovo priznanje Gartner Peer Insights-a, četvrtu godinu za redom, odražava našu posvećenost uspehu naših korisnika", izjavio je Phil Bullinger, izvršni direktor kompanije Infinidat."

Prema izveštaju, "Provajderi koji se nalaze u gornjem desnom kvadrantu u okviru 'Voice of the Customer' dobijaju priznanje Gartner Peer Insights-a prema izboru korisnika. Ovi provajderi ispunjavaju ili premašuju prosečno iskustvo korisnika na tržištu i prosečan interes i usvajanje korisnika."

 
Do 2. maja 2023. godine, Infinidat je dobio 454 ocene i recenzije od proverenih korisnika, sa prosečnom ukupnom ocenom 4,9 zvezdica od 5, na tržištu Primary Storage Arrays. Takođe, 98% korisnika je izrazilo spremnost da preporuči Infinidat svojim kolegama.

 

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.