Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS dobio "Elite" distributerski status od Ubiquiti-a

Jul 25, 2023

ASBIS

ASBIS dobio "Elite" distributerski status od Ubiquiti-a

Ubiquiti, globalni lider u upravljanju WiFi sistemima i mrežnoj infrastrukturi, dodelio je "Elite" status ASBIS-u, te je tako dostignut najviši nivo partnerstva

ASBIS Group (WSE: ASB) je vodeća kompanija specijalizovana za VAD distribuciju proizvoda, rešenja i usluga iz oblasti IT-a, IoT-a i robotike na tržištima Evrope, Bliskog istoka, Centralne Azije i Afrike, postigla je najviši nivo efikasnosti distribucije od strane kompanije Ubiquiti, svetskog lidera u upravljanju WiFi sistemima i mrežnoj infrastrukturi.

ASBIS i Ubiquiti uspešno sarađuju već 9 godina, počevši od 2014. godine. Tokom ovog perioda, partneri su imali nekoliko značajnih poslovnih momenata, od kojih se izdvajaju sledeći: 

  1. ASBIS je jedan od najvećih distributera Ubiquiti proizvoda u EMEA regiji.
  2. Unutar ASBIS Networking portfolija, Ubiquiti je vodeći proizvođač po obimu prodaje.
  3. Kupci ASBIS-a su pokazali veliko interesovanje za kompletna rešenja za Ubiquiti bežično i žičano upravljanje , što je rezultiralo rekordnom prodajom.
  4. ASBIS je okupio tim vrhunskih stručnjaka za Ubiquiti proizvode kako bi svojim kupcima pružio najbolju moguću uslugu. 

“Izuzetno smo uzbuđeni što smo postigli „Elite“ status kao distributer, jer je to pravi odraz našeg efikasnog poslovanja. Želimo iskreno da se zahvalimo kompaniji Ubiquiti što su prepoznali naš trud i dodelili nam ovo istaknuto priznanje. Ovaj uspeh je dokaz naše posvećenosti konstantnom rastu i motiviše nas da težimo novim postignućima” – izjavio je Vadim Ilyasov, Business Development Manager u ASBIS-u.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.