Gde kupovati

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Kliknite OVDE za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini.

ASBIS nudi Ubiquiti Cloud Key Enterprise rešenje za optimizaciju performansi mreže

Septembar 07, 2023

Ubiquiti Networks

ASBIS nudi Ubiquiti Cloud Key Enterprise rešenje za optimizaciju performansi mreže

ASBIS je proširio ponudu Ubiquiti proizvoda sa Cloud Key Enterprise rešenjima. Ova moćna rešenja nude jednostavan način za postavljanje operacija, poboljšanje bezbednosti i optimizaciju performansi mreže. ASBIS dostavlja ova rešenje u više od 25 zemalja.

Preuzmite


Ubiquiti Cloud Key Enterprise


Ubiquiti Cloud Key Enterprise je mrežni kontroler koji pojednostavljuje upravljanje i nadgledanje UniFi uređaja na kompanijskim mrežama. Omogućava administratorima da kontrolišu mrežne uređaje kao što su Wi-Fi pristupne tačke, switch-evi, ruteri i sistemi za video nadzor. Takođe omogućava brze odgovore na novonastale probleme, obezbeđujući efikasne performanse mreže. Ključna prednost proizvoda je što je dizajniran na cloud-u, koji nudi fleksibilnost i skalabilnost za održavanje stabilne i pouzdane mrežne infrastrukture. Ova funkcija omogućava mrežnim administratorima da daljinski upravljaju mrežom u bilo kom trenutku, što je veoma preporučljivo za kompanijske mreže.

Ključne karakteristike

  • Upravljajte sa 1000+ UniFi mrežnih uređaja i 10,000+ klijenata
    Popunjava celu 1U u rack-u 
    10G SFP+ i GbE RJ45 LAN port
    2*550V redundantne PSU jedinice
    Procesor sa 16 jezgara Intel® Xeon® SP Gold 5218 @ 2,3 GHzMemorija
    2*16GB DDR4 ECC RDIMM
    Ugrađena memorija od 256 GB

    O Ubiquiti-ju

Ubiquiti je fokusiran na demokratizaciju mrežne tehnologije na globalnom nivou — ukupne isporuke od skoro 85 miliona uređaja igraju ključnu ulogu u stvaranju mrežne infrastrukture u preko 200 zemalja i teritorija širom sveta. Naše profesionalne mrežne proizvode pokreću naše softverske platforme UNMS i UniFi da obezbede distribuirani pristup Internetu velikog kapaciteta i jedinstveno upravljanje informacionim tehnologijama, respektivno. Ubikuiti, U logo, UBNT, airMAKS, airFiber, mFi, EdgeMAKS, UniFi, UNMS, AmpliFi i UFiber su registrovani zaštitni znaci ili žigovi kompanije Ubikuiti, Inc. u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama. Za više informacija posetite
https://www.ui.com/.

Odricanje od odgovornosti: Informacije sadržane u svakom saopštenju za javnost objavljenom na ovom sajtu bile su činjenično tačne na datum kada su objavljene. Iako ova saopštenja za štampu i drugi materijali ostaju na veb stranici Kompanije, Kompanija ne preuzima obavezu ažuriranja informacija kako bi odražavala kasniji razvoj događaja. Shodno tome, čitaoci saopštenja za štampu i drugih materijala ne bi trebalo da se oslanjaju na ove informacije kao aktuelne ili tačne nakon datuma njihovog izdavanja.