Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Februar 14, 2018
CloudFest 2018 je najznačajniji godišnji događaj u vezi cloud-a i global ...
Februar 09, 2018
Šta dobijate kada uparite neki od najnaprednijih procesora ikada napravljenih ...
Februar 07, 2018
ASBIS je osvojio prestižnu nagradu “Strongest Enterprise Device Growth 2017” ...
Januar 29, 2018
ASBIS je postao zvanični distributer za AccelStor storidž rešenja za sledeća ...
Decembar 20, 2017
15.decembar,2017 – SAPPHIRE Technology je lansirao par visoko očekivanih modela ...
Decembar 08, 2017
Proširenje celokupnog Supermicro portfolia sa SAP Serifikovanim sistemima novim ...
Novembar 09, 2017
Intel je danas objavio vest da Intel® Optane™ SSD DC P4800X Serija SSD uređaja ...
Oktobar 27, 2017
Intel je danas objavio vest o početku prodaje Intel® Optane™ SSD 900P Serije ...
Avgust 21, 2017
ASBIS je postao zvanični distributer INFINIDAT rešenja na tržištima: Rusije, ...

O kompaniji ASBIS d.o.o.

ASBISc Enterprises Plc je jedan od vodećih distributera informacionih tehnologija (IT proizvoda) na tržištima Evrope, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA).

  •   Grupa distribuira IT komponente (assemblerima, sistem integratorima, lokalnim brendovima i maloprodaji), kao i A-brend gotove proizvode kao što su stoni računari, prenosni računari, serveri i mreže (SMB i maloprodaja). Naš IT prodajni program proizvoda obuhvata širok spektar IT komponenti, blokova i periferija, mobilnih IT sistema. Trenutno većinu svojih proizvoda kupujemo od vodećih međunarodnih proizvođača uključujući Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer i Hitachi  i Apple u nekim zemljama. Pored toga, značajan deo naših prihoda nastaje prodajom IT proizvoda i potrošačke elektronike naših privatnih brendova, Prestigio i Canyon.
  •   ASBISc je započeo poslovanje 1990. godine u Belorusiji, 1995. godine su uključene holding kompanije sa Kipra, a sedište je preseljeno u Limassol. Sedište na Kipru podržava, putem tri glavna distributivna centra (locirana u Češkoj Republici, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Kini). Ova mreža obezbeđuje proizvode za rad Grupe u svim zemljama odakle se direktno distribuiraju klijentima u približno 86 zemalja.
  •   Sedište kompanije predstavlja dom za naše odeljenje centralizovanih nabavki i globalnu kontrolu koja centralno prati i kontrolilše našu globalnu aktivnost, uključujući nabavku, skladištenje i transportne operacije. U skladu sa našom strategijom fokusiranja na automatizaciju i inovaciju u cilju povećanja naše ekonomičnost, u 2002. godini smo počeli da razvijamo platformu, našu platformu za online kupovine za potrebe elektronskog poslovanja sa našim korisnicima. Poslovanje koje se obavlja preko online platforme je dostiglo 55% ukupnog prometa u 2011. godini.
  • U okviru naše kompanije udruženo je međunarodno iskustvo našeg centralnog menadžment tima sa lokalnom stručnošću naših kancelarija u svakoj od 29 zemalja u kojima poslujemo. Sa rasprostranjenim lokalnim prisustvom, razvili smo znanje i razumevanje brzorastućih tržišta u regionima kao što su centralna i istočna Evropa i raznovrsne kulturne, jezičke i pravne karakteristike, koje mogu predstavljati značajne barijere ulaska za većinu naših međunarodnih konkurenata. Ova prednost nam je pomogla da brzo i efikasno prodremo na tržišta koja se razvijaju i učvrstimo naše konkurentne pozicije ne samo u istočnoj Evropi i Zajednici nezavisnih država, već i na Bliskom Istoku i u Africi (EMEA).