Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Jun 21, 2017
Dvostruki i jednostruki slotovi za procesore poboljšavaju performanse TCO ...
Mart 15, 2017
Supermicro (NASDAQ: SMCI) prednjači u inovativnim rešenjima na polju servera ...
Novembar 26, 2015
Brilijantna raznovrsnost koja se nalazi u srcu vašeg „data centra“
Novembar 09, 2015
The new standard for PC performance has arrived – the 6th Generation Intel® ...
Maj 29, 2015
AMD, APU
AMD APUs: Innovation Evolved for Your Desktop PC
Mart 14, 2015
Sa Intel-ovom ® SSD 530 serijom, vaš računar će bljesnuti kroz najzahtevnije ...
Mart 13, 2015
The Intel® Solid State Drive S3500 and S3700 Series were designed for ...

O kompaniji ASBIS d.o.o.

ASBISc Enterprises Plc je jedan od vodećih distributera informacionih tehnologija (IT proizvoda) na tržištima Evrope, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA).

  •   Grupa distribuira IT komponente (assemblerima, sistem integratorima, lokalnim brendovima i maloprodaji), kao i A-brend gotove proizvode kao što su stoni računari, prenosni računari, serveri i mreže (SMB i maloprodaja). Naš IT prodajni program proizvoda obuhvata širok spektar IT komponenti, blokova i periferija, mobilnih IT sistema. Trenutno većinu svojih proizvoda kupujemo od vodećih međunarodnih proizvođača uključujući Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer i Hitachi  i Apple u nekim zemljama. Pored toga, značajan deo naših prihoda nastaje prodajom IT proizvoda i potrošačke elektronike naših privatnih brendova, Prestigio i Canyon.
  •   ASBISc je započeo poslovanje 1990. godine u Belorusiji, 1995. godine su uključene holding kompanije sa Kipra, a sedište je preseljeno u Limassol. Sedište na Kipru podržava, putem tri glavna distributivna centra (locirana u Češkoj Republici, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Kini). Ova mreža obezbeđuje proizvode za rad Grupe u svim zemljama odakle se direktno distribuiraju klijentima u približno 86 zemalja.
  •   Sedište kompanije predstavlja dom za naše odeljenje centralizovanih nabavki i globalnu kontrolu koja centralno prati i kontrolilše našu globalnu aktivnost, uključujući nabavku, skladištenje i transportne operacije. U skladu sa našom strategijom fokusiranja na automatizaciju i inovaciju u cilju povećanja naše ekonomičnost, u 2002. godini smo počeli da razvijamo platformu, našu platformu za online kupovine za potrebe elektronskog poslovanja sa našim korisnicima. Poslovanje koje se obavlja preko online platforme je dostiglo 55% ukupnog prometa u 2011. godini.
  • U okviru naše kompanije udruženo je međunarodno iskustvo našeg centralnog menadžment tima sa lokalnom stručnošću naših kancelarija u svakoj od 29 zemalja u kojima poslujemo. Sa rasprostranjenim lokalnim prisustvom, razvili smo znanje i razumevanje brzorastućih tržišta u regionima kao što su centralna i istočna Evropa i raznovrsne kulturne, jezičke i pravne karakteristike, koje mogu predstavljati značajne barijere ulaska za većinu naših međunarodnih konkurenata. Ova prednost nam je pomogla da brzo i efikasno prodremo na tržišta koja se razvijaju i učvrstimo naše konkurentne pozicije ne samo u istočnoj Evropi i Zajednici nezavisnih država, već i na Bliskom Istoku i u Africi (EMEA).