Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Jun 21, 2017
Dvostruki i jednostruki slotovi za procesore poboljšavaju performanse TCO ...
Mart 15, 2017
Supermicro (NASDAQ: SMCI) prednjači u inovativnim rešenjima na polju servera ...
Novembar 26, 2015
Brilijantna raznovrsnost koja se nalazi u srcu vašeg „data centra“
Novembar 09, 2015
The new standard for PC performance has arrived – the 6th Generation Intel® ...
Maj 29, 2015
AMD, APU
AMD APUs: Innovation Evolved for Your Desktop PC
Mart 14, 2015
Sa Intel-ovom ® SSD 530 serijom, vaš računar će bljesnuti kroz najzahtevnije ...
Mart 13, 2015
The Intel® Solid State Drive S3500 and S3700 Series were designed for ...

Zašto ASBIS?

Široka geografska pokrivenost u kombinaciji sa lokalnim prisustvom

ASBIS Distribution Centre in Prague

Za razliku od većine naših međunarodnih konkurenata, poslujemo sa aktivnim prisustvom u velikom broju zemalja u različitim regionima. Kako i naša konkurencija svoje interese vidi na istim tržištima ali poslovanje ostvaruje sa različitih lokacija u Zapadnoj Evropi, naša prednost je u povećanoj efikasnosti logističkih troškova.
Konkretno, naša široka geografska pokrivenost, zajedno sa našom centralizovanom strukturom i automatizovanim procesima, dovode do smanjenja troškova isporuke i nižih troškova generisanja prihoda, kao i dosledan marketinški pristup u odnosu na naše konkurente. Kao rezultat toga, postali smo ovlašćeni distributer vodećih svetskih proizvođača koji žele da prodru na brzorastuća tržišta koja mi opslužujemo, tako što smo im ponudili troškovno efikasan način prodora na ova tržišta uz doslednu marketinšku podršku. 

Iskusan menadžerski tim u kombinaciji sa lokalnom ekspertizom

 
Naš tim se sastoji od iskusnih rukovodilaca. Glavni izvršni direktor je uz kompaniju od samog osnivanja 1990. godine, dok su svi naši ključni rukovodioci u kompaniji duže od osam godina. Pored toga, o funkcionisanju lokalnih kancelarija vode računa timovi sastavljeni od iskusnih, lokalnih menadžera, što nam obezbeđuje stručnost i razumevanje različitih tržišta na kojima poslujemo. Odbor direktora smatra da lokalno prisustvo predstavlja značajnu konkurentnu prednost u odnosu na našu konkurenciju.

Kritična masa poslovanja

ASBIS Bulgaria logistics team

Kako ostvareni prihodi u kontinuitetu premašuju jednu milijardu američkčih dolara, sa prodajom u približno 75 zemalja i objektima u  26 zemalja, verujemo da smo postali snažan partner i da smo unapredili svoju poziciju sa vodećim međunarodnim proizvođačima IT komponenti kao što su: Intel, AMD, Seagate, Samsung, Microsoft, Hitachi, Dell i Toshiba, Acer i Lenovo u većini regiona u kojima poslujemo.
Zahvaljujući veličini i obimu našeg regionalnog poslovanja, postigli smo status ovlašćenog distributera vodećih međunarodnih proizvođača, bilo na pan-evropskom, regionalnom, ili lokalnom nivou, tako da ostvarujemo značajne pogodnosti na osnovu komercijalnih uslova ugovora i postignutih sporazuma u vezi sa distribucijom čime smo u mogućnosti da ponudimo veće profitne marže.

 Politika cenovne zaštite i rotacije lagera zaliha

ASBIS Facilities in Dubai

Kao ovlašćeni distributer vodećih međunarodnih proizvođača IT komponenti u  povlašćenom smo položaju usled određenih uslova potpisanih ugovora koji pružaju zaštitu u slučaju pada cena ili sporog obrta zaliha. Posebno, ovakvi uslovi dozvoljavaju vraćanje dela zaliha odgovarajućim proizvođačima u slučaju pada tržišnih cena ili zastarelosti zaliha.
Nasuprot tome, u nekim od zemalja u kojima poslujemo, mnogi naši glavni konkurenti imaju tendenciju kupovina na otvorenom tržištu koje ih izlaže riziku u slučaju promene cena ili zastarelih zaliha.

One-stop-shop za proizvođače i integratore IT opreme

Mi distribuiramo širok spektar IT komponenti, blokova, periferija i gotovih proizvoda koje obezbeđuju vodeći međunarodni proizvođači.  Kao rezultat toga, mi predstavljamo “one-stop-shop” za pružanje kompletnih rešenja proizvođačima i server integratorima, za mobilne i desktop segmente u zemljama u kojima poslujemo. Odbor direktora na ovo gleda kao značajnu prednost u odnosu na konkurenciju sa ograničenom ponudom proizvoda. 

Pridružite nam se!

Mi opslužujemo preko 32 000 aktivnih korisnika u regionu Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike. Srdačno ste pozvani da postanete ASBIS kupac i osetite prednosti najvišeg nivoa usluga i podrške.