Gde Kupiti

ASBIS distribuira različite IT proizvode svojim partnerima širom Srbije. Posetite ASBIS Resellers sektor za više informacija o IT radnjama u vašoj blizini

ASBIS Vesti

Januar 15, 2019
OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST - 16. Januar 2019., Limassol, Kipar
Decembar 04, 2018
Poboljšajte performanse vašeg centra za skladištenje sa Infortrend GSa 5000
Novembar 20, 2018
Western Digital je integrisao brend Tegile počev od ovog meseca, i sada je isti ...
Novembar 19, 2018
Enterprise-class sistem za skladištenje podataka ocenjen sa 4.9/5 zvezdica od ...
Novembar 15, 2018
Radeon™ RX 590 grafička kartica nudi gejming doživljaj u 1080p sa ...
Ultra brz. Ultra elegantan. Ultrabook - Inspired by Intel

Jul 10, 2012

Intel, Ultrabook

Ultra brz. Ultra elegantan. Ultrabook - Inspired by Intel

Ultrabook™ predstavlja novu kategoriju mobilnih uređaja koji koriste najnoviju Intel tehnologiju®.

Ultrabook Inspired by Intel


Izvanredni urеđaji imaju sve što vam je potrebno: izuzetno su tanki (z-visina je manja od 18mm za 14" uređaje i manje; brzo reaguju - uređaj je spreman za upotrebu za manje od 7 sekundi, pametne perforrmanse se baziraju na 2. i 3. generaciji  Intel® Core™ procesora; dugo trajanje baterije - više od 5 sati pa čak i više od 8. Performanse koje zaista možete videti i osetiti.
Od nule do akcije u sekundi: Intel® Rapid Start tehnologija
Intel® Rapid Start tehnologija1 vraća vaš Ultrabook™ na potpunu operativnost u sekundi, tako da se odmah možete vratiti na ono što ste radili. Ova ultra brza reakcija daje vašem uređaju moć da nastavi u trenutku kada ste vi spremni, i ultra malu potrošnju energije kada je u standby režimu. Tako ćete uštedeti vreme i obezbediti duže trajanje baterije. 
Brzo praćenje: Intel® Smart Response tehnologija
Vaš Ultrabook™ je upravo postao još brži. Intel® Smart Response tehnologija2  brzo prepoznaje i čuva najčešće korišćene fajlove i aplikacije da im možete pristupiti odmah. Uštedećete i vreme i energiju bržim pristupom sadržaju koji najčešće koristite.
Uvek u toku: Intel® Smart Connect tehnologija
Sa Intel® Smart Connect tehnologijom3 vašeg Ultrabook™ računara, vaš email, omiljene aplikacije i društvene mreže biće kontinuirano i automatski ažurirane čak i kada je sistem u sleep modu. Nema više čekanja na najnovije vesti iz sveta ili informacije od prijatelja - samo podignite lid i sve ja ažurirano i spremno za akciju.  
Zaključajte svoj izgubljeni laptop: Intel® Anti-Theft tehnolgoija (Intel® AT)
Zabrinuti ste zbog krađe ili gubitka uređaja? Intel® Anti-Theft tehnolgoija (Intel® AT)4 je pametan sigurnosni hardver koji pomaže u zaštiti vašeg uređaja tako što ćete onemogućiti upotrebu vašeg ukradenog ili izgubljenog  Ultrabook™ računara sa bilo kog mesta na svetu. Kada vaš Ultrabook™ bude vraćen, može se lako reaktivirati bez oštećenja podataka ili digitalnog sadržaja.  (Dostupno kao opcija na određenim Ultrabook™ uređajima koji se baziraju na Intel® Core™ procesorima)
Bezbrižno na mreži: Intel® Identity Protection tehnologija (Intel® IPT)
Budite sigurni da vaša omiljena internet stranica zna da ste to vi.  Intel® Identity Protection tehnologija (Intel® IPT)5 pomaže u zaštiti vašeg identiteta i imovine na mreži dodavanjem pouzdanog linka vašem sistemu, vašim nalozima, i vašim omiljenim online mestima. U pitanju je bolja zaštita online identiiteta, ovlašćena sa vaše strane. (Dostupno samo na određenim Ultrabook™ uređajima koji se baziraju na 3. generaciji  Intel® Core™ procesora).

Izaberite svoj Ultrabook™
 u ASBIS B2B marketplace

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.